Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 33

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 lut 2006, 15:18

RóżA pisze:A ostatnio nawet kilka razy mi wyskakiwał o wiele krótszy błąd w którym było m.in. napisane SCRIPT ERROR. Dzisiaj akurat jeszcze się coś takigo nie pojawiło, ale wczoraj kilka razy tak miałem.
Taką informacją nie należy się w ogóle przejmować. Po prostu w ostatnich dniach intensywnie optymalizuje kod forum i strony czego efektem powinno być szybsze działanie wszystkiego.

RóżA pisze:Ale mam jeszcze jedną sprawę- czasem wyskakiwał chyba wszystkim znany błąd a mianowice coś takigo KLIK.
Ale tego problemu już chyba zasadniczo nie ma?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 12 lut 2006, 15:19

Proponuję skorzystać z Firefoxa. U mnie działa bez zarzutów :)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 lut 2006, 15:22

No ale bede musiał sobie ściągać... No ale jak trzeba to tak zrobie... Ale co moze być nie tak?!? :cry:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 lut 2006, 15:24

Skasuj cookies, pliki tymczasowe, zrestartuj całą Operę i spróbuj od nowa. Tak sie składa, że głownie to korzystam właśnie z tej przeglądarki i nie mam takich kłopotów.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lut 2006, 15:25

dzidzius pisze:Ale tego problemu już chyba zasadniczo nie ma?

Ja jestem na forum tylko w weekendy, więc wiele powiedzieć nie mogę, jednak od czwartku nie pojawił się takowy błąd ani razu. Na szczęscie :lol:

dzidzius pisze:szybsze działanie wszystkiego

Dzisiaj da się to zauważyć. Znacznie skrócił się czas otwierania stron.

POZDRO :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 lut 2006, 15:55

dzidzius pisze:Skasuj cookies, pliki tymczasowe, zrestartuj całą Operę i spróbuj od nowa. Tak sie składa, że głownie to korzystam właśnie z tej przeglądarki i nie mam takich kłopotów.
Hehe, właśnie to zrobiłem. W przypływie nieograniczonej złosći oraz agresji postanowiłem tak zrobić. Na efekty nie musiałem długo czekać, bo już po włączeniu Opery wszystko było w najlepszym porządku. I dobrze, bo ja jestem furiatem i o mało nie posunąłem się do rękoczynów w stosunku co do tego malutkiego, bezbronnego komputera.

Bóg zapłać!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 lut 2006, 16:09

Dzieki dzidzius wszystko wrocilo do normy.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 lut 2006, 16:11

Super, mam nadzieję, że największe problemy za nami.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lut 2006, 16:58

Nie wiem czy post dojdzie ale spróbuje ... :roll:

Też macie takie kłopoty z "przerwanie połoczenia" ? jak by serwer nie trybił ? zacinał sie - trzeba 5 razy "dodaj" by poszeło w sieć. :? i to nie od dziś tak jest juz kilka dni :(

Nie wiem z tego co pamietam zmienialiście serwer czy to mogł by być jego winna ?

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 15 lut 2006, 19:22

Dobry :P

- Od 2 dni piłka ładuje sie momentami 10 min :roll:
- w panelu odpowiedzi, w oknie ostatnich wypowiedzi - albo sie one nie pojawiaja albo sie pojawiają bez ostatniej :shock:
- w okresie 3 ostatnich dni wyswietliły mi sie 4 rózne błedy :shock:

oczywiście nikogo kompetentnego do odpowiedzi nie ma zapewne na forum ... może ktoś od tych spraw poda swój adres .. bo poczta chyba szybciej bedzie :roll:

Pozdrawiam :wink:

Edit:

poł dnia mineło i nikt nie odpowiedział :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 lut 2006, 21:29

Tomachos ma racje. Czasami w ogóle się nie ładuje nasz serwis. Wyskakuje że nie można znaleźć serwera. I ten problem niestety jest coraz częstszy (przynajmniej u mnie). O do tego dzisiaj znów się pokazał ten cholerny błąd. Pewnie znów powiecie że nie ma na tekie sprawy czasu albo po prostu nikt nie odpowie :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2006, 21:36

RóżA pisze:Pewnie znów powiecie że nie ma na tekie sprawy czasu
Dzisiaj będę na forum do późna raczej. Mam nadzieję, że dopóki nie pójdę spać pokażesz mi dowody na to co napisałeś. Wskaż wypowiedzi modów lub adminów w których stwierdzamy, że nie ma czasu na takie sprawy. Rzucanie hasłami bez pokrycia macie już opanowane zajebiście.
RóżA pisze:albo po prostu nikt nie odpowie
Przeważnie odpowiadamy tylko nie koniecznie na każdy post z osobna skoro wszystkie dotyczą tego samego. Teoretycznie można sobie ponabijać odpowiadać każdemu userowi to samo, ale mnie to nie bawi.

To, że problemy są każdy widzi. Sytuacja nie zmienia się od dobrych kilku dni. U jednych błąd wygląda tak jak zapodałeś a u innych nieco inaczej pewnie i mnie też to cholernie irytuje, ale to nie powód, aby rzucać śmiesznymi pomówieniami.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lut 2006, 21:38

RóżA pisze:Pewnie znów powiecie że nie ma na tekie sprawy czasu albo po prostu nikt nie odpowie
To jest lekkie przegięcie. Od spraw technicznych jest jedna osoba. Ona musi mieć czas, musi odpowiedzieć? Najwyraźniej nie ma i nie może. Mimo to Dzidzius dłubie mocno dla poprawy problemów. A na jakiej podstawie masz prawo droga Różo wymagać odpowiedzi?

Wiec proszę, to była odpowiedz. Kolejny dowód, że nikomu nie zależy i że w ogóle poprowadzilibyście lepiej taki serwis :(.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 17 lut 2006, 21:42

Też mam ten błąd. Miałem go kiedyś nieprzerywanie od 2 dni. Pozatym całe forum strasznie wolno chodzi. Czasami trzeba powtórzyć wysłanie posta lub pw. Sprawdzałem na Firefoxie, IE i Operze. Na każej tak samo.
Czasami zdarza się tak jak chcę zobaczyć posty od ostatniej wizyty, otwieram np. stronkę 57 w jakimś temacie i ładuje mi się 58. Albo jak jest strona np. 36 i nie ma nowych postów to pisze, że można wejść w następną, to klikam, ale nie ma nowych postów.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 lut 2006, 21:45

Niggaz pisze:pokażesz mi dowody na to co napisałeś

Patrz na post Tomachosa. Napisał go 15.02.2006 19:22 i do tej pory nikt mu nie odpowiedział. To, że na każdy post z odobna nie odpowiadacie rozumiem. Ale przed postem Tomachosa była mowa że wszystko jest już OK. Tak więc ktoś chyba powinien mu odpowiedzieć.

Niggaz pisze:Wskaż wypowiedzi modów lub adminów w których stwierdzamy, że nie ma czasu na takie sprawy.
Agnieszka pisze:Fakt, że ktoś pisze newsy nie znaczy, że ma masę wolnego czasu. :? Ja niestety pomóc nie mogę, bo nie znam się na stronie technicznej serwisu. Apeluję o cierpliwość.
Zadowolony :?: Nic nie sugeruję tym cytatem, ponieważ doskonale rozumiem że czasami czasu po prostu nie ma, ale skoro chciałeś konkretów :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”