Najlepsze filmy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 02 lut 2006, 23:46

Tomusmc pisze:Sara - dla mnie najlepszy Polski film! Wiem, że to dla niektórych może się wydać dziwne, ale ta produkcja jest w moim odczuciu hitem polskiego kina. Jak zwykle Linda zagrał na wysokim poziomie.
mnie w pamięci zapadł jeden szczegół [nie, nie naga Agnieszka, choć jakby się zastanowić :think:] , mówisz o świetnej grze Lindy - to jakbyś ocenił scenę gdzie Linda został polany zupą przez Sarę ? oczywiście chodzi mi o "kunszt" Bogusia :D
Ja tam cenię z polskich produkcji "Nic śmiesznego" - jak dla mnie - film prawie, że idealny [mam takie dziwaczne poczucie humoru]
O filmach Breji wspominać nie będą, bo to jakby oczywiste.
Tak samo jak filmy Quentina, Lyncha [mniej], Scorsese, De Palmy, czy Nolana [jeszcze mniej]
ogólnie najbardziej cenię Quentina chyba wiadomo jakiego :P ]
Tomusmc pisze:Trylogia Władcy Pierścieni - nie czytałem ksiązki, ale filmy były znakomite co zauważył mój kumpel, który miał okazję przeczytać te hity
Jak już ten pseudoforumowicz wyżej napisł [choć z jednym jego zdaniem się można zgodzić] o gustch sie nie dyskutuje, więc tylko napomknę, żę po 30 minutach pierwszej części trylogii usnąłem i reszty nie oglądałem :D
[byłem zupełnie treźwy, więc dla mniej kumatych - IMHO nudny jak flaki z olejem]

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”