Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 27 sty 2006, 11:16

Bardzo dziwna sprawa. Ja niestety nie mogę pomóc, bo nie znam się na sprawach natury technicznej. Pisałam już w tej sprawie do odpowiedniej osoby (tak mi się wydaje), ale odpowiedzi nie uzyskałam i pewnie jej nie uzyskam. Chyba, że sama tu zajrzy...

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 29 sty 2006, 17:48

kama_reda pisze:Czy posty z ostatnich dwóch dni powrócą na forum? Jeśli tak to kiedy możemy się ich spodziewać?
Nie zostaną przywrócone, niestety jest to strata bezpowrotne z tym, że medal ma dwie strony i obecnie cały serwis jest na nowym serwerze a dzięki temu powinno być dużo mniej kłopotów technicznych ze stroną.
Za wszelkie utrudnienia przepraszamy i prosiłym o zgłaszanie tutaj wszelkich kłopotów z działaniem strony i forum.
Natomiast nie chcę w tym temacie widzieć przepychanek dotyczących ostrzeżeń - jest temat z pytaniami do moderatorów to tam zadawajcie swoje pytania.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 16:24

Bardzo prosze o kontak za pośrednictwem forum lub telefoniczny Administratorów lub Moderatorów w celu wyjaśnienie zaistaniałej nie dawno sytuacji. Aż wstyd i to mój ulubiony portal :evil: - tak długo jestem użytkownikiem tego portalu ale czegoś takiego sie nie spodziewałem z Waszej strony ... :? Że też Wy broni nie możecie posiadać może to by Wam dało większe przywileje :]

Z góry dziękuje za kontakt - z poważaniem Zaza.

Awatar użytkownika
Lega Calcio
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lega Calcio » 30 sty 2006, 16:33

Zaza nie wysilaj się, bo to nie ma sensu. Pewnie napiszą, że niedopatrzenie bla, bla, i już się to więcej nie powtórzy.

Znowu będą piekne wiązanki Jarzyny lub innego....

Jeżeli chcą się uważać za profesjonalistów, takie coś nie powinno mieć miejsca. Dać się oszukać w taki sposób!!!!! Z mojej strony bez odzewu.

Mimo wszystko pozdrawiam. (A ci, co bluzgali pod pseudonewsem , pokazali jakimi są pętakami - najdeliketniej mówiąc).
Ostatnio zmieniony 30 sty 2006, 16:35 przez Lega Calcio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 30 sty 2006, 16:48

Chlopaczek pisze:linka.Ktorego naturalnie nie podam.
ja podam, co by wszyscy wiedzieli o co comon

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2006, 17:34

Lega Calcio pisze:Zaza nie wysilaj się, bo to nie ma sensu. Pewnie napiszą, że niedopatrzenie bla, bla, i już się to więcej nie powtórzy.

Znowu będą piekne wiązanki Jarzyny lub innego....
Pytanie co do tego ma Jarzyna czy Tomusmc.... no ale nie ważne, to wie tylko Lega Calcio i Zaza. Dobrze, że modów nie obwinia sie o halę w Katowicach, bo tyle samo do tego mamy, co do dodawania newsów na stronie. Ale ponad rok to za mało, by się zorientować, nie zaza :mrgreen:?
No to koniec dyskusji, idę ponadzorować newsy i podbić świat :mike:.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2006, 17:38

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomusmc zastanów się co piszesz W innym razie jutro napisz cos specjalnego dla Ciebie. Jesteś od Piłka Włoskiej na tym forum nie widziałes nic na stronie gółwnej ? to masz pecha
Nie widziałem nic na stronie głównej, ale już newsa przeczytałem. Jestem od pilnowania FORUM w tym działu Włochy. Od strony głównej jest redakcja, która dodała tego newsa. Kazik został zbanowany i jest po sprawie. Nie chciałem sam podejmować tej decyzji.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomus potem na pretensje do Administratorów
Nie mam żadnych pretensji do Administratorów i nigdzie tego nie napisałem. Gdyby taka sytuacja zdarzyła się na forum to postąpiłbym inaczej. Zresztą już i tak jest po sprawie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 17:44

Piwus ale chyba nie uważasz że zachowaliście sie jak amatorzy ? Najlepiej nie odzywać sie i gra :] Dla Twojej informacji wystarczyło wyjaśnić sprawe wcześniej nie było by tylu postów i zamieszanie. Przeciesz juz po rodzinie na zdjęciu widac że miał inne myśli :wink: A to że news został dodany to juz inna sprawa, [to też sie wyjaśni ...] tylko w tym wypadku trzeba było działać :]

Ja z swojej strony kończe temat - I dziękuje Kaczorowi za szybka reakcje - Będzie Któryś z Administratorów to poruszymy tą sprawe ponownie. Ale to juz nie dziś. Dziękuje

P.S No wybacz Tomus ale co tylko na forum masz dział Włoch pod kontrola ? No przypomne Ci to jak dasz wp w komentarzu :] Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 sty 2006, 17:53

Lega Calcio jezeli uwazasz, ze cos robimy zle to podaj konkrety (nie w tym temacie, tylko w odpowiednim) a nie rzucaj oskarzen bez zadnej podstawy. Kazdy tak moze.
Poza tym - niestety pilka.pl to nie jest cale nasze zycie. Ja np. mialem dzisiaj egzamin, bo wlasnie trwa czas sesji, wiec wybaczcie, ze nie bylo mnie kiedy to sie wydarzylo. Inni moderatorzy i admini tez maja swoje zycie. No ale to chyba temat na inna rozmowe. Zreszta jestesmy zli i niesprawiedliwi... To juz kiedys zostalo ustalone, czyz nie?
W kazdym razie - ktos tu na pewno zawinil. Tylko czasem wypada zastanowic sie kogo wina mozna obarczyc, a nie rzucac miesem i oskarzeniami na prawo i lewo.

Lega Calcio przepraszam, ze nie bluzgam w kazdym poscie, ale mam nadzieje, ze bez przeklenstw tez zrozumiales.
Zaza pisze:Piwus ale chyba nie uważasz że zachowaliście sie jak amatorzy ? Najlepiej nie odzywać sie i gra
Zaza, ale kto mial sie odezwac jak nikogo nie bylo :shock: Jeszcze nam Dzidzius nie zamontowal sterowania forum przez komorke... Ale mam nadzieje, ze to zrobi, bo inaczej bedzie zle... :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 17:57

Miałem juz nie pisac ale odpisze Ci i zakończmy temat - prosze !
Krzysztof Jarzyna pisze:Zaza, ale kto mial sie odezwac jak nikogo nie bylo Shocked Jeszcze nam Dzidzius nie zamontowal sterowania forum przez komorke... Ale mam nadzieje, ze to zrobi, bo inaczej bedzie zle... Rolling Eyes
Wiesz tak się składa że w momecie całej tej sytuacji na forum byli obecni Modzi .. reszte zostawie dla Siebie bo nie o to chodzi by pisać co trzeba było zrobić. Szkoda że nie zostało zrobione. A to już inna bajka ...

Komórke ? :roll: nie ma zasiegu ... ahh ten roaming :roll:

Pozdrawiam :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2006, 18:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:Piwus ale chyba nie uważasz że zachowaliście sie jak amatorzy ? Najlepiej nie odzywać sie i gra
hłehłehłe nie licząc 4 wypowiedzi geniusa, który pisał, że Kadafi nie jest w redakcji, ale oni i tak to biorą na siebie. Najlepiej udawać, że się nie widziało odpowiedzi, tylko dalej walić w klawiaturę :mrgreen:.
No i zawsze można popluć na jakiegoś moda :mike:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chlopaczek no widzisz jak to jest. Tomus potem na pretensje do Administratorów

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz tak się składa że w momecie całej tej sytuacji na forum byli obecni Modzi ..
Dokładnie. To skandal, że nie usunęli żadnego newsa :lol: :!:
*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S No wybacz Tomus ale co tylko na forum masz dział Włoch pod kontrola ? No przypomne Ci to jak dasz wp w komentarzu
Dokładnie. To Twoja wina, Ty masz forum, WP pod komentarzami i helikopter w rowerze, powinieneś był skasować tego newsa :lol:.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Miałem juz nie pisac ale odpisze Ci i zakończmy temat - prosze !
Dzięki. Ale i tak usunę te posty, bo nawet mnie już nie śmieszy taki smietnik.

Łysol
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 30 sty 2006, 18:13

Mam prośbę (działam w imieniu kolegi). Mój kolega miał problem ponieważ dostał e-mail w którym napisano że założył kilka kont na swoim IP (niestety usnął go) I teraz mam pytanie: Co w takiej sytuacji zrobić???? Próbował się zkontaktować z redakcją ale sznowna redakcja nie odpowiedział choćby 1 e-mailem. Próbował nawet porozmawiać z jednym z admi. przez komunikator gadu-gadu. W imieniu kolegi proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2006, 18:15

Który to kolega? Któryś z tych:

Łukasz[ACM] [ 358 Posty ]
szewa7 [ 94 Posty ]
Maniaczek[ACM] [ 52 Posty ]
Milanista11 [ 22 Posty ]
Shevchenko 7 [ 17 Posty ]
po [ 4 Posty ]
Łysol [ 1 Post ]

:?:

Łysol
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 30 sty 2006, 18:17

piwus pisze:Który to kolega? Któryś z tych:

Łukasz[ACM] [ 358 Posty ]
szewa7 [ 94 Posty ]
Maniaczek[ACM] [ 52 Posty ]
Milanista11 [ 22 Posty ]
Shevchenko 7 [ 17 Posty ]
po [ 4 Posty ]
Łysol [ 1 Post ]

:?:
Owszem a dokładnie Milanista11

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 30 sty 2006, 18:21

*_For_zaza_Milan_* pisze:...
http://bodek.i.narkotyki.wixa.patrz.pl/
dragi ryja ludzi. nawet marihuana eko-stuffik...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”