Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 27 sty 2006, 11:16
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 29 sty 2006, 17:48
Nie zostaną przywrócone, niestety jest to strata bezpowrotne z tym, że medal ma dwie strony i obecnie cały serwis jest na nowym serwerze a dzięki temu powinno być dużo mniej kłopotów technicznych ze stroną.kama_reda pisze:Czy posty z ostatnich dwóch dni powrócą na forum? Jeśli tak to kiedy możemy się ich spodziewać?
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 16:24
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lega Calcio » 30 sty 2006, 16:33
Lega Calcio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 30 sty 2006, 16:48
ja podam, co by wszyscy wiedzieli o co comonChlopaczek pisze:linka.Ktorego naturalnie nie podam.
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2006, 17:34
Pytanie co do tego ma Jarzyna czy Tomusmc.... no ale nie ważne, to wie tylko Lega Calcio i Zaza. Dobrze, że modów nie obwinia sie o halę w Katowicach, bo tyle samo do tego mamy, co do dodawania newsów na stronie. Ale ponad rok to za mało, by się zorientować, nie zazaLega Calcio pisze:Zaza nie wysilaj się, bo to nie ma sensu. Pewnie napiszą, że niedopatrzenie bla, bla, i już się to więcej nie powtórzy.
Znowu będą piekne wiązanki Jarzyny lub innego....
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2006, 17:38
Nie widziałem nic na stronie głównej, ale już newsa przeczytałem. Jestem od pilnowania FORUM w tym działu Włochy. Od strony głównej jest redakcja, która dodała tego newsa. Kazik został zbanowany i jest po sprawie. Nie chciałem sam podejmować tej decyzji.*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomusmc zastanów się co piszesz W innym razie jutro napisz cos specjalnego dla Ciebie. Jesteś od Piłka Włoskiej na tym forum nie widziałes nic na stronie gółwnej ? to masz pecha
Nie mam żadnych pretensji do Administratorów i nigdzie tego nie napisałem. Gdyby taka sytuacja zdarzyła się na forum to postąpiłbym inaczej. Zresztą już i tak jest po sprawie*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomus potem na pretensje do Administratorów
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 17:44
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 sty 2006, 17:53
Zaza, ale kto mial sie odezwac jak nikogo nie byloZaza pisze:Piwus ale chyba nie uważasz że zachowaliście sie jak amatorzy ? Najlepiej nie odzywać sie i gra
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 17:57
Wiesz tak się składa że w momecie całej tej sytuacji na forum byli obecni Modzi .. reszte zostawie dla Siebie bo nie o to chodzi by pisać co trzeba było zrobić. Szkoda że nie zostało zrobione. A to już inna bajka ...Krzysztof Jarzyna pisze:Zaza, ale kto mial sie odezwac jak nikogo nie bylo Shocked Jeszcze nam Dzidzius nie zamontowal sterowania forum przez komorke... Ale mam nadzieje, ze to zrobi, bo inaczej bedzie zle... Rolling Eyes
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2006, 18:04
hłehłehłe nie licząc 4 wypowiedzi geniusa, który pisał, że Kadafi nie jest w redakcji, ale oni i tak to biorą na siebie. Najlepiej udawać, że się nie widziało odpowiedzi, tylko dalej walić w klawiaturę*_For_zaza_Milan_* pisze:Piwus ale chyba nie uważasz że zachowaliście sie jak amatorzy ? Najlepiej nie odzywać sie i gra
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chlopaczek no widzisz jak to jest. Tomus potem na pretensje do Administratorów
Dokładnie. To skandal, że nie usunęli żadnego newsa*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz tak się składa że w momecie całej tej sytuacji na forum byli obecni Modzi ..
Dokładnie. To Twoja wina, Ty masz forum, WP pod komentarzami i helikopter w rowerze, powinieneś był skasować tego newsa*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S No wybacz Tomus ale co tylko na forum masz dział Włoch pod kontrola ? No przypomne Ci to jak dasz wp w komentarzu
Dzięki. Ale i tak usunę te posty, bo nawet mnie już nie śmieszy taki smietnik.*_For_zaza_Milan_* pisze:Miałem juz nie pisac ale odpisze Ci i zakończmy temat - prosze !
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 30 sty 2006, 18:13
Łysol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2006, 18:15
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 30 sty 2006, 18:17
Owszem a dokładnie Milanista11piwus pisze:Który to kolega? Któryś z tych:
Łukasz[ACM] [ 358 Posty ]
szewa7 [ 94 Posty ]
Maniaczek[ACM] [ 52 Posty ]
Milanista11 [ 22 Posty ]
Shevchenko 7 [ 17 Posty ]
po [ 4 Posty ]
Łysol [ 1 Post ]
Łysol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 30 sty 2006, 18:21
http://bodek.i.narkotyki.wixa.patrz.pl/*_For_zaza_Milan_* pisze:...
HB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio