Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Post autor: Tomusmc » 22 lis 2022, 19:57

Hersk pisze:
22 lis 2022, 19:43
piszesz ze Fabian mase szmat wpuscił
Tu się zgadzam, że napisałem o ogólnej karierze, a skupiłem się na tej sytuacji którą pamiętam ;)

Jednak chciałem Ci udowodnić, że mogę stanąć po drugiej stronie odnośnie błędów Wojtka. Dla mnie mega wyolbrzymione mimo, że faktycznie można je spokojnie przypisać na jego konto. Z Grecją jestem pewien, że 95% bramkarzy zrobiłoby to samo. Z Senegalem to jakiś jebany mindfuck bo tam z linii wybiegł murzyn, Krycha myślał, że jest czysto, a Szczęsny do niego wyszedł. Dla mnie do dzisiaj ta bramka to jakaś piłkarska abstrakcja. Ze Słowacją pech bo rzucił się, piłka po plecach i do bramki. Co z tego, że po krótkim jak była mocna i po ziemi? Ja wiem, że w każdym sporcie i na każdej pozycji jesteśmy ekspertami, ale na litość boską trzeba się postawić w sytuacji zawodników. Tutaj często decydują milisekundy na reakcję. To jest podobna analogia do sędziego liniowego, który nie zauważył milimetrowego spalonego. Wojtek ma pecha, że te sytuacje dotyczyły właśnie jego i zdecydowanie nie jestem jego obrońcą bo w Juve też miałem go totalnie dosyć

Wróć do „Mundial 2022 Katar”