Jakie kluby kochacie?

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Jakie kluby kochacie?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 06 maja 2004, 12:48

Ja jestem fanem Legii od 10 lat i zakochałem się w niej jak ona grała w Lidze mistrzów w 1995 roku , miłośc moja trwa do dziś , czytam o niej mnóstwo , zawsze im kibicuje, i jestem całym sercem z legią mimo, że studiuję na AGH kilkdzesiąt metrów od stadionu Wisły. :)
Legia dała i daje mi dużo radości. emocji :)
Jakim zespołom Wy kibicujecie jak do tego doszło , od kiedy????
Pozdrawim wszytskich kibiców zespołów z polskiej ligi
Ostatnio zmieniony 06 maja 2004, 17:51 przez pippen, łącznie zmieniany 1 raz.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 maja 2004, 14:19

Tylko Wisła !!! ;)

cherryman
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cherryman » 06 maja 2004, 14:30

Wisła. Od kiedy tylko pamiętam.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 maja 2004, 14:46

ARKAGDYNIA

WŁADCY PÓŁNOCY 8)

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 06 maja 2004, 14:57

Wisła Kraków:D pippen skoro zakochałeś sie w 95 to jest 9 lat:P a nie 10:>

------->Wiele nas różni, jedno nas łączy<-----Gwardia Koszalin+Arka Gdynia.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 06 maja 2004, 15:14

STAL STALOWA WOLA

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 06 maja 2004, 15:19

Ja również jestem za Białą Gwiazdą. I raczej sobie nie przypomnę od kiedy. :P

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 06 maja 2004, 16:10

Wisła, klub z mojego miasta Przebój Wolbrom :D[/b]

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 06 maja 2004, 17:13

CWKS (L)egia Warszawa

:!: (L)egia Wa-Wa Duma i Sława :!:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 06 maja 2004, 17:40

Jip pisze:Wisła Kraków:D pippen skoro zakochałeś sie w 95 to jest 9 lat:P a nie 10:>
[/color]
pippen pisze:Ja jestem fanem Legii od 10 lat i zakochałem się w niej jak ona grała w Lidze mistrzów w 1995 roku
Przeczytaj uważnie u góry Jip :) , zakochałem się w 1995 roku, ale fanem jestem od 10 lat, a więc rok wcześniej. :)
. jestem fanem również innych zespołów nie kochając ich :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 maja 2004, 18:42

Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała" :)) Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 maja 2004, 18:48

Marco TS pisze:Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała" :)) Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.
To jak opowiesc pt. "Pamietam jak dostalem pierwszy cukierek od mojego dziadka....." :wink:

A tak wracajac do tematu to ja kocham Wisle Krakow. Kibicuje mu juz od dawien dawna, juz sam nie pamietam od kiedy (nie zebym jakis stary byl :wink: ).

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 maja 2004, 19:06

Pisakk pisze:
Marco TS pisze:Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała" :)) Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.
To jak opowiesc pt. "Pamietam jak dostalem pierwszy cukierek od mojego dziadka....." :wink:

A tak wracajac do tematu to ja kocham Wisle Krakow. Kibicuje mu juz od dawien dawna, juz sam nie pamietam od kiedy (nie zebym jakis stary byl :wink: ).
No wies ztemat byl od kiedy to staralem sie dokladnie nakrelsic co i jak i kiedy a nie pisac. Od kiedys tam od dawna :P

Awatar użytkownika
Ronni
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ronni » 06 maja 2004, 22:55

Piekna opowieść 8) Ja tez kocham Wisełke kibicuje jej wprawdzie od3 lat ale jak!!

Awatar użytkownika
Dero
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dero » 11 maja 2004, 19:51

Od wielu wielu lat WISEŁKA

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”