Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 21:24

Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke'. :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:28

HB pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
To jest chyba oczywiste, iz jezeli wygladasz jak dzwonnik z Notre Dame zadna laska toba sie nie zainteresuje

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:28

'Piotrek' pisze:Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke
:lol:

Przypomniała mi się jedna piosenka, która idealnie może podsymować kolegę Protectora: http://www.teksty.org/a/aro/kenibarbie.php [bez obrazy oczywiście :? :?].

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:29

Piotrek pisze:Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke'.
Ciekawe na którą ręke mówi Kasia :lol:
HP pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
Nie do końca :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 sty 2006, 21:30

czeher pisze:To jest chyba oczywiste, iz jezeli wygladasz jak dzwonnik z Notre Dame zadna laska toba sie nie zainteresuje

No chyba ze zna sie Krystyne z gazowni.

Wiadomo strasznie brzydki chlopak nie dostanie raczej ladnej dziewczyny i odwrotnie. No ale chyba kazdy wie jakie ma 'zasieg', ze sie tak wyraze.

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:31

kulekfcb bys sie zdziwil :) zmiany byly widoczne z dnia na dzien praktycznie a to wszystko sie zaczelo od tego ze ktos mu nagadal ze on jest taki i taki :) ludzie widzieli ze on chce sie zmienic i mu pomogli troche.

on nie uzywal polskich slow takich jak "infantylny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego :)

zgadza sie wyrywal dziewczyny ale nie widze w tym nic zlego jak im to nie przeszkadzalo :wink: jak juz napisalem on mial szacunek do kobiet to nie bylo tak ze wyrwal zaliczyl i puscil wolna :wink:

a co do bojek to bywaly bywaly ale nie bylo tak ze "ja jestem za wisla tamten za cracovia to mu trzeba zad skopac" zazwyczaj jak sie cos swiecilo to bylo w obronie wlasnej albo kolegi ... to ze sie wyroznial wkurzalo innych ludzi i zaczeli sie tworzyc wrogowie przeciw niemu (moze zazdroscili czegos ...) nie wiem ...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 21:36 przez FcB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 21:32

futbolowa pisze:A dyskoteki Protecotr [bynajmniej te co znam] to głównie na wsi są

Przykład Głogów, Ostrów Wlkp., Opatów... to niesą wsie, ale duże miasta! Zresztą przyjedz na taka wieś gdzie mieści sie Protector i zobacz ile tego miastowego ludu wali tam :roll: To tyle o dyskotece... bo chyba inny temat!

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 16 sty 2006, 21:32

Cześć, ja pamiętam jak rok temu na studniówkę i maturę pisemną ubierałem krawat biało - czerwony dla jaj oczywiście. No dziewczyn sporo leciało :-) W pewnym sensie mój pomysł wypalił - dziewczyna jedna sama do mnie zagadała na maturze, miła rozmowa na razie się nie skończyła :-) Ale coż, ona do Niemiec wyjechała na krótki okres czasu, ale o mnie pamięta :-)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:34

FcB pisze:on nie uzywal polskich slow takich jak "infaltywny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego
:shock: :shock: :shock: dla swojego dobra ZAMILCZ

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:34

Lakier pisze:No chyba ze zna sie Krystyne z gazowni.
aach, sorry zapomnialem o tej damie :!:
futbolowa pisze:Przypomniała mi się jedna piosenka, która idealnie może podsymować kolegę Protectora: http://www.teksty.org/a/aro/kenibarbie.php [bez obrazy oczywiście ].
Lepiej chyba nie mozna tego podsumowac

Tomachos pisze:
HP pisze: napisał:
no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.

Nie do końca
Racja, w sumie sa inne "rzeczy" ktore moga w pewnien sposob "zniwelowac" niedociagniecia swego wygladu - gadka itp

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 16 sty 2006, 21:35

FcB pisze:polskich slow takich jak "infaltywny"
Pierwszy raz słyszę... :roll: jestes pewien, ze w jezyku polskim wystepuje takie okreslenie?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:38

PrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
Luznooo
Co jeszcze masz do powiedzenia - robi sie coraz ciekawiej :!:
Moze zdradzisz swoja ulubiona pozycje :?:

EDIT
Widze ze szybko post zniknal - ale chyba za wolno
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 21:40 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:38

k@li pisze:
FcB pisze:polskich slow takich jak "infaltywny"
Pierwszy raz słyszę... :roll: jestes pewien, ze w jezyku polskim wystepuje takie okreslenie?
sorry przyznaje sie moj blad to byl ...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 sty 2006, 21:38

FcB pisze:kulekfcb bys sie zdziwil :) zmiany byly widoczne z dnia na dzien praktycznie a to wszystko sie zaczelo od tego ze ktos mu nagadal ze on jest taki i taki :) ludzie widzieli ze on chce sie zmienic i mu pomogli troche.

on nie uzywal polskich slow takich jak "infaltywny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego :)

zgadza sie wyrywal dziewczyny ale nie widze w tym nic zlego jak im to nie przeszkadzalo :wink: jak juz napisalem on mial szacunek do kobiet to nie bylo tak ze wyrwal zaliczyl i puscil wolna :wink:

a co do bojek to bywaly bywaly ale nie bylo tak ze "ja jestem za wisla tamten za cracovia to mu trzeba zad skopac" zazwyczaj jak sie cos swiecilo to bylo w obronie wlasnej albo kolegi ... to ze sie wyroznial wkurzalo innych ludzi i zaczeli sie tworzyc wrogowie przeciw niemu (moze zazdroscili czegos ...) nie wiem ...
Nie wiem mi sie w to nie chce wierzyć :roll: Jak mu mogli troche pomoc?? Ktoś który miał go za buraka nagle zmienił do niego stosunek?? NIe dla mnie wogóle to jest niedopuszczalne, ze koles w 3 miesiace stał się całkiem innym człowiekiem. I nagle wszyscy go szanuję...niemożliwe...I co w 3 miesiące stał się takim fighterem??

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 21:38

PrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko! :roll:
A mama wiedziała :o ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”