akurat zrobilem sie troche bardziej wywazony, w tym temacie to matt wydaje mi sie czesto jest zdecydowanie bardziej negatywny
a nunez mnie zastanawia, bo to po prostu bylby bardzo niecharakterystyczny dla nas ruch - majac na uwadze ile razy zdecydowalismy sie w cos nie wchodzic to bardzo dziwie sie ze chcemy wejsc w cos takiego
oczywiscie trzeba zadac sobie pytanie co klub chce osiagnac dajac jakiekolwiek informacje do rezimowych dziennikarzy - IMO jest to sposob pokazania ze chcemy urugwajczyka ale nie bedziemy na pewnoc placic tego chca, a tym bardziej nie bedziemy wchodzic w zadne walki transferowe. to mialoby sens jezeli ten by sie na nas uparl i nie byloby innych chetnych, ale czy tak jest to czas nam pokaze
wiadomo ze tyle razy szlo sie przestrzelic w przeszlosci (kto chcial mane kiedy celem byl gotze? a takich przypadkow wiecej), ale na potrzeby internetowego gdybania amatorow jak najbardziej mozna cos posprawdzac i wyrazic opinie - to ze klopp go chce to jak najbardziej dobry wyznacznik, ale sam jurek jak dobrze pamietam tez sie zapieral jak sie tylko dalo by nie brac salaha i wziac kogos innego (bodajze brandta?). oczywiscie ze wie wiecej niz ja i nikt tego nie podwaza
tak czy siak, jak ogladalem lige portugalska to najczesciej sporting wiec tu duzo nie wiem - nunez nie wyglada mi na kogos kto doda do zespolu cos nowego w najblizszym czasie, w lidze portugalskiej chyba dosc mocno bazowal na tym ze byl szybszy i silniejszy od obroncow WIEC w polaczeniu z potencjalna cena jestem zaskoczony ze ktos u nas nagle rozwaza tego typu opcje
z drugiej strony nie widac za bardzo innych sensownych opcji, a my bedziemy pod sciana z przebudowaniem ataku niestety (ciekawe czy klub spodziewal sie sagi z mane? nie obrazilbym sie gdyby mu sie odwidzialo) wiec moze cos takiego nam zostalo. mam nadzieje, ze zostanie na pomoc bo to mial byc glowny cel w te wakacje