AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 17

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 09 sty 2006, 17:40

Czy po każdym meczu musi być wielka dyskusja? :P
Najlepiej byłoby gdyby Zaza dał spokój z krytykowaniem Juve po każdym spotkaniu (masz do tego prawo ale po meczu z Palermo liczą się trzy punkty, mało ważne jak zdobyte, 3punkty to 3 punkty zarówno z Milanem jak i Sieną znaczą tyle samo) a Juventini z odgryzaniem się. Może czasami warto pogadać o samym meczu i sytuacji wokół klubu? :wink:
Nie przepadamy za swoimi klubami i raczej się to nie zmieni ale myśle, że warto dać spokój.
pozdro

Co do tematu to Milańści niewątpliwe mogą być średnio zadowoleni z wyniku, a bardziej z gry (podobnie jak ja po meczu z Palermo). Nie ma co ukrywać że obrona wielkich (czyt. Juventusu i Milanu) w ten weekend nie popisała się.
Problem defensywy Juve polegał na zbyt dużej swobodzie piłkarzy Palermo (jak kryli Chelini i Pesott? :roll: ) i łatwości stwarzania sytuacji podbramkowych. Różnica między drużynami polega na tym, że to jeden z pierwszych słabych meczy defensywy Bianconerich, a Milan ma w ostatnim czasie spore problemy z linią defesywną. Galliani powinien jak najlepiej wykorzystać zimowe mercato, gdyż Bayern tak łatwo bramek nie traci, a problemy z waszą obroną mogą okazać się dla nich niewielkie.
Teraz czas na viole :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 17:45

DjJuve pisze:Czy po każdym meczu musi być wielka dyskusja? Razz

Gdyby to jeszcze była dyskusja to OK ;) To jest napinka połączona z głupotą i wiedzą :) Z obydwu stron.

DjJuve pisze:Problem defensywy Juve polegał na zbyt dużej swobodzie piłkarzy Palermo (jak kryli Chelini i Pesott? Rolling Eyes ) i łatwości stwarzania sytuacji podbramkowych.

Palermo pozwalaliśmy na dość dużo, ale mimo wszystko mieliśmy pełną kontrolę. Bo z tych całych ataków Palermo w II połowie pamiętam jakieś 2 dobre sytuacje. Tą z Barone i Caracciolo.

DjJuve pisze:Różnica między drużynami polega na tym, że to jeden z pierwszych słabych meczy defensywy Bianconerich,

I liczę na to, że jeden z ostatnich. Niedługo wszystko powinno powrócić do normy. Mam nadzieję, że to chwilowy 'kryzys' związany z Sylwestrem.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 09 sty 2006, 17:51

co jest z Markiem??...wczoraj nie bylo go nawet na lawie a jak czytam dzisiejszy raport z treningu an www.acmilan.com.pl tp nie ma go wsrod zawodnikow ktorzy wczoraj nie grali...czy ktos wie co sie dzieje??coraz bradziej denerwuje mnie ta sytuacja :x

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 18:01

Łukasz[ACM] pisze:
Jeżeli forma Milanu na 21 lutego będzie 100% to w każdej z tych lini Milan wygrywa i co do tego nie mam wątpliwości ( jeżeli będzie 100% formy ).

Widze że jesteś podobnym kibicem do tych z polskiej strony Bayernu bo jak tam weszłem po losowaniu i czytałem komentarze to 90% to były bluzgi na Milan i wygrana 3:0. ( Dokładnie tak samo pisali fani Manu rok temu ) na innych stronach tego nie zauważyłem. Ja wiem że przywykłeś do tego że w znacznie słabszej lidze niemieckiej Bayern nie ma godnego przeciwnika ale w konfrontacji z Milanem nie jest faworytem.
czytac nie potrafisz...pisalem ze na dzien dzisiejszy :roll: a porownujac Bayern i Milan w max formie dla mnie i tak lepszy jest Bayern...nie wiem ale wiekszosc was nie potrafi odroznic sredniego Bayernu sprzed 2-3 lat od obecnego Bayernu. :roll:

nie wiem dokladnie jakie forum masz na mysli ale czesto przebywam na www.bayern.munchen.pl. Nie dostrzeglem tam zadnych przeklenstw w strone Milanu, dlatego nie ma co zmyslac kolego :roll: , komentarze na tej stronie sa w wiekszosci uzasadnione i jak wiadomo panuje wiekszy optymizm i realizm co do meczu z Milanem niz na tym forum.

baqq jak widac pospieszyles sie i dosc przesadnie nazwales skrzydla juve najlepszymi w Europie, moze i sa dobre ale nie najlepsze. Zapewniam cie rowniez ze juve nie jest lepsze od Bayernu...obydwa spotkania zakonczyly sie tym samym wynikiem...a wiec remis. Co do wyjscia z grupy na 1 miejscu to poprostu Bayern mial pecha...wiele niewykorzystanuch sytuacji z Brugia do tego sedzia pod koniec polecial w kulki.

acha...Serie A lepsza od BL w tym roku moze jeszcze minimalnie tak...ale poczekajmy az druzyny z BL beda mialy rowne warunki do konkurowania z wloskimi druzynami. Dokladnie chodzi mi o kase z praw telewizyjnych.
Bayern dostaje 24mln euro
juve 100 mln euro
troche to dziwne ale coz...

2 WP. Zgadnij za co. // Niggaz

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 sty 2006, 18:14

bagg pisze:*_For_zaza_Milan_* napisał:
Nedved - Camoranesi to w tym momęcie najlepsi skrzydłowi swiata ?

Tak, ew. na równi można stawiać Robben - Duff.

najlepsi skrzydłowi ehhhh :roll: Camoranesi jest dobry nie ma co gadać, a ile razy Mutu zagrał na skrzydle, że juz jest najlepszy?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 18:22

Gomez pisze:baqq

Słucham Gomes :? ?

Gomez pisze:jak widac pospieszyles sie i dosc przesadnie nazwales skrzydla juve najlepszymi w Europie

Nie, nadal tak myślę, Wy próbujecie mi chyba wmówić, że myślę inaczej :roll:

Gomez pisze:Zapewniam cie rowniez ze juve nie jest lepsze od Bayernu

Zapewniaj, zapewniaj. Bayern rzeczywiście nie jest zły, wręcz przeciwnie to jest wspaniały zespół, ale dla mnie minimalnie gorszy od Juventusu. Nie dużo, ale gorszy.

Gomez pisze:Co do wyjscia z grupy na 1 miejscu to poprostu Bayern mial pecha...wiele niewykorzystanuch sytuacji z Brugia do tego sedzia pod koniec polecial w kulki.

'Co do mecz na AA to Juventus po prostu miał chwilowe wahania, tak to by rozjechał Bayern 5:0' ----> jak widzisz wszystko można sobie b. łatwo tłumaczyć :)

Gomez pisze:acha...Serie A lepsza od BL w tym roku moze jeszcze minimalnie tak

Nie tak znowu minimalnie. Serie A jest jeszcze dość znacząco lepsze, ale mam nadzieje, że Liga Niemiecka wejdzie w najbliższym okresie do tych '3 najlepszych' :)

Gomez pisze:troche to dziwne ale coz...

Może różnica klas? Po prostu Juventus ma ogrom kibiców na całym świecie. Bayern z pewnością też, ale jednak bardziej medialne jest Juve :)

aha i przestań pisać Juventus z małej litery :)

kulekfcb pisze:a ile razy Mutu zagrał na skrzydle, że juz jest najlepszy?

Zapominasz o Nedvedzie :)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 18:26

bagg pisze: 'Co do mecz na AA to Juventus po prostu miał chwilowe wahania, tak to by rozjechał Bayern 5:0' ----> jak widzisz wszystko można sobie b. łatwo tłumaczyć :)
jezeli tak sadzisz to bardzo mi milo...taki wynik z Juve... :lol:

ps.0:5 miales na mysli

2 WP. Zgadnij za co. // Niggaz
Nie smiem pytac...Straznik Teksasu moze wszystko - moze stad te wp. :idea:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2006, 18:35 przez Gomez, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 18:32

Gomez pisze:ps.0:5 miales na mysli

Nie. Patrzę na to trochę inaczej. Ale tutaj nie ma sensu wyjaśniać :)

Gomez pisze:jezeli tak sadzisz to bardzo mi milo

Nie sądzę, po prostu podałem przykład jak można sobie różne sprawy tłumaczyć:)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 18:35

Gomez pisze:czytac nie potrafisz...pisalem ze na dzien dzisiejszy
Ale mnie interesuje 21 lutego, a jestem przekonany że dziś by Milan od Bayernu lania nie dostał.
Gomez pisze:a porownujac Bayern i Milan w max formie dla mnie i tak lepszy jest Bayern...nie wiem ale wiekszosc was nie potrafi odroznic sredniego Bayernu sprzed 2-3 lat od obecnego Bayernu.
Prawda jest taka że ostatnia lata Bayern w LM gra słabo i nie mów że nie, co z tego że w lidze grają wspaniale jak nie mają godnego przeciwnika :?:
Gomez pisze:nie wiem dokladnie jakie forum masz na mysli ale czesto przebywam na www.bayern.munchen.pl. Nie dostrzeglem tam zadnych przeklenstw w strone Milanu, dlatego nie ma co zmyslac kolego , komentarze na tej stronie sa w wiekszosci uzasadnione i jak wiadomo panuje wiekszy optymizm i realizm co do meczu z Milanem niz na tym forum.
Nie wiem jakie to było forum, ale czytałem i wiem swoje co piszecie. Czekam na Twoje uzasadnienie po dwumeczu.
Gomez pisze:baqq jak widac pospieszyles sie i dosc przesadnie nazwales skrzydla juve najlepszymi w Europie.
Dokładnie, Bayern ma najlepsze na świecie.
Gomez pisze: Co do wyjscia z grupy na 1 miejscu to poprostu Bayern mial pecha
Z Milanem też będzie miał pecha :?: Poprostu nie potrafili wygrać z Brugią.
Gomez pisze:acha...Serie A lepsza od BL w tym roku moze jeszcze minimalnie tak...
:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Jeszcze mi napisz że Bayern gra minimalnie mniej efektownie niż Barca.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 sty 2006, 18:38

bagg pisze:
Nie tak znowu minimalnie. Serie A jest jeszcze dość znacząco lepsze, ale mam nadzieje, że Liga Niemiecka wejdzie w najbliższym okresie do tych '3 najlepszych' :)
Patrzac na obecna sytuacje to predzej francuska dogoni niemiecka niz niemiecka angielska wloska i hiszpanska.Trzy ostatnie wymienione ligi sa poza zasiegiem pozostalych.Dlugo jeszcze tak zostanie.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 18:41

Łukasz[ACM] pisze:
Gomez pisze:baqq jak widac pospieszyles sie i dosc przesadnie nazwales skrzydla juve najlepszymi w Europie.
Dokładnie, Bayern ma najlepsze na świecie.
milo mi to slyszec...ale i tak troszke przesadziles...najlepsze skrzydla ma orzel no moze jastrzab.
Łukasz[ACM] pisze:
Gomez pisze: Co do wyjscia z grupy na 1 miejscu to poprostu Bayern mial pecha
Z Milanem też będzie miał pecha :?: Poprostu nie potrafili wygrać z Brugią.
Boshe i jak tu z takim wymieniac zdania skoro chlopina meczy nie oglada. Specjalnie dla ciebie napisze, ze Bayern wygralby ten mecz ale nieoczekiwanie po strzeleniu bramki przez Guerrero sedzia zakonczyl spotkanie.
Łukasz[ACM] pisze:
Gomez pisze:acha...Serie A lepsza od BL w tym roku moze jeszcze minimalnie tak...
:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Jeszcze mi napisz że Bayern gra minimalnie mniej efektownie niż Barca.
:roll:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2006, 18:43 przez Gomez, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 18:42

Patrzac na obecna sytuacje to predzej francuska dogoni niemiecka niz niemiecka angielska wloska i hiszpanska.Trzy ostatnie wymienione ligi sa poza zasiegiem pozostalych.Dlugo jeszcze tak zostanie.

To tak patrząc 'chłodnym okiem' ;) rzeczywiście, 'Wielka Trójca' jeszcze długo będzie nieosięgalna dla innych lig, ale liczę na to, że jakaś Liga mimo wszystko dołączy, żeby było po prostu ciekawiej :) Ale wolałbym widzieć w tym 'gronie' Ligę Francuską

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sty 2006, 18:44

Gomez
Strażnik Teksasu może wszystko a przeciętny zjadacz chleba jest w stanie nie pisać celowo nazwy klubu z małej litery.
Bayern i Milan pisałeś z wielkiej litety a Juve trzykrotnie z małej.
Jak mi się spodoba rola Strażnika Teksasu to podaruję Ci więcej WP żebyś nie cwaniakował za bardzo.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 18:47

Hiszpanska liga potwierdza ze trudno bedzie doscignac :lol:

zobaczcie ile druzyn w tym roku z BL gra w europejskich pucharach...a moze w tedy nasuna sie wam jakies sensowne wnioski.

ps. Nigazz - nie chcac cie pouczac takie rzeczy zalatwia sie na Privie...z tego co sie orientuje za pisanie nie na temat leca wp :idea:

1 WP :*
Masz jeszcze jakieś porady dla mnie? Tak? No to śmiało możesz pochwalić się mamie. // Niggaz
Ostatnio zmieniony 09 sty 2006, 18:54 przez Gomez, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 18:50

zobaczcie ile druzyn w tym roku z BL gra w europejskich pucharach...a moze w tedy nasuna sie wam jakies sensowne wnioski.

Zobacz ile gra w CL. 2, tak? I raczej nie są faworytami swoich konfrontacji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”