FMy - Strona 303

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
maniakFM
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 01 sty 2006, 12:12

davciol pisz na bierząco moze jakiś opek z tego wyjdzie :D

Awatar użytkownika
matis90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matis90 » 01 sty 2006, 14:38

Ja grałem w FM'a 2006 (ostatnio mi się nie chce) byłem bezrobotny.Przyjął mnie Volendam z 1. Ligi Holenderskiej (tzn.2 bo 1 to ekstraklasa),budżet transferowy tylko 33 tys euro.Polecam wam z tego właśnie klubu Keesa Kwakmana(środkowy obrońca)
chyba 23 lata,a statsy niesamowite odbiór 20 i wógóle.U mnie rządzi w defensywie

Pozdro

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sty 2006, 18:51

maniakFM pisze:davciol pisz na bierząco moze jakiś opek z tego wyjdzie :D
I po co go podjudzasz? i tak już jest niezły śmietnik

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 01 sty 2006, 21:09

qrwa w koncu mam wyjebisty skladzik tyle czasu czekalem, ale chyba juz zakoncze za niedlugo bo mnie nudzi dlugie czekanie po kontynuuj (7 lig i ogromna baza=5 minut czekania :( ) gram hull city :wink: fm 05 jeszcze...

saja---o'shea(talencik :D ),naldo,hubschman,pander---guarin,andersson,tuncay,khanye---gillardino,riki (talencik :D )

rezerwa: frey, bonera, scullion, golanski, collen, jeziorny, radoslav kovac, grisales, fernandes, adu, zawadzki, nowak, morgan.

gram w p.uefa, moze uda mi sie go zdobyc i wygrac lige...
pozdro

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 01 sty 2006, 21:49

gianbuffon pisze:qrwa w koncu mam wyjebisty skladzik tyle czasu czekalem, ale chyba juz zakoncze za niedlugo bo mnie nudzi dlugie czekanie po kontynuuj (7 lig i ogromna baza=5 minut czekania :( ) gram hull city :wink: fm 05 jeszcze...

saja---o'shea(talencik :D ),naldo,hubschman,pander---guarin,andersson,tuncay,khanye---gillardino,riki (talencik :D )

rezerwa: frey, bonera, scullion, golanski, collen, jeziorny, radoslav kovac, grisales, fernandes, adu, zawadzki, nowak, morgan.

gram w p.uefa, moze uda mi sie go zdobyc i wygrac lige...
pozdro
a który sezon juz grasz??

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 02 sty 2006, 0:19

Pamiętam jak kiedyś poleciłem grę Hull City w FMie to niektórzy się ostro wkręcili. Ja sam grałem tym klubem jeszcze w CM 03/04, a tam był w Third Division, ale budrzet już był wysoki. Po 5 sezonach zdobyłem mistrostwo Premiership. Jak się nudzicie to nadal polecam grę tym klubem, Duży budrzet, przychylny zarząd do rozbudowy stadionu i bazy. Sama radość z grania. Obecnie gram Feyenoordem Roterdam. Sprzedałem Karima Saidiego do Amerika (MEX) za najbardziej perspektywistycznego bramkarza=Ochoa. Grając interem zauważyłem go w składzie Arsenalu i był wart 50mln €. Poszukuję kogoś na środek obrony. Chciałbym wydać nie więcej niż 5-6mln €. Kogo polecacie?

mrowa607
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrowa607 » 02 sty 2006, 14:20

moze mi ktos wyjasnic jaki jest powod tego ze niektorym zawodnikom pojawia sie ze kontrakt nie jest chroniony?np mam w Barcelonie Ronaldinho ktory ma 2 lata do konca kontraktu a pisze mu ze jest niechroniony.Co mam zrobic zeby ten anpis zniknal poza podpisaniem nowego kontraktu(nie moge tego robic bo przekrocze juz maxymalnie budzet placowy)

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 02 sty 2006, 19:05

mrowa607 pisze:moze mi ktos wyjasnic jaki jest powod tego ze niektorym zawodnikom pojawia sie ze kontrakt nie jest chroniony?np mam w Barcelonie Ronaldinho ktory ma 2 lata do konca kontraktu a pisze mu ze jest niechroniony.Co mam zrobic zeby ten anpis zniknal poza podpisaniem nowego kontraktu(nie moge tego robic bo przekrocze juz maxymalnie budzet placowy)
Chyba nie ma innego sposobu.A budżetem placowym się nie przejmuj bo od jego ieznacznego przekroczenia nie zbankrutujesz :wink:
Rom$on pisze:Pamiętam jak kiedyś poleciłem grę Hull City w FMie to niektórzy się ostro wkręcili. Ja sam grałem tym klubem jeszcze w CM 03/04, a tam był w Third Division, ale budrzet już był wysoki. Po 5 sezonach zdobyłem mistrostwo Premiership. Jak się nudzicie to nadal polecam grę tym klubem, Duży budrzet, przychylny zarząd do rozbudowy stadionu i bazy. Sama radość z grania. Obecnie gram Feyenoordem Roterdam. Sprzedałem Karima Saidiego do Amerika (MEX) za najbardziej perspektywistycznego bramkarza=Ochoa. Grając interem zauważyłem go w składzie Arsenalu i był wart 50mln €. Poszukuję kogoś na środek obrony. Chciałbym wydać nie więcej niż 5-6mln €. Kogo polecacie?
A grasz w CM 03/04 czy FM 2005/6 :?: No bo w końcu nie zrozumiałem.
Jak w Fm 06 to polecam ci Vanden Borre.Jak w Fm 05 to Naldo

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 sty 2006, 20:34

Rom$on pisze:[ Poszukuję kogoś na środek obrony. Chciałbym wydać nie więcej niż 5-6mln €. Kogo polecacie?
Heitinga,Hubschman,Hofland,Passanen,Sinkiewicz,Alex,Boumson,Felipe(Udine)

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 02 sty 2006, 20:51

ja bym ci polecał Giode,Szukała(miałem go w Arsenalu i grał zaje*** potem sprzedałem go do Milanu :-)
EJ LUDZIE TA DYSKUSJA JAKOS STRACIŁA SZYBKOSCI ZNDUZIŁ WAM SIĘ FM??

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sty 2006, 19:56

ludzie pomocy!!! szukam spolszcznie do Fm 06 plis!! macie jakis link albo moglisbyscie wysłac??bardzo prosze jak by co gg:6247801 pisac nawet jak niedostepny!!

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sty 2006, 20:09

ja ostatnio grałem Wisła do sezonu 08/09 na miesiąc przeszedłem do Regginy ale wróciłem....miałem bardzo duzo pieniędzy posprzedawałem najlepszych kupowałem talenty i sie opłacało miedzy innymi L.Mokoena,M,Mazurek pojawai sie w sezonie 06/07 bedą go chciały Real,Barca naprawde polecam go....2 sezony temu kupiłem Cavenaghiego i nie było mocnych na niego strzelał w kazdym mecz czasami nawet po 2,3 bramki ale kupiłem go za 50 mln zwróciło sie wszystko :D:D:] .......jescze raz prosze o spolszczenie

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sty 2006, 20:09

ja ostatnio grałem Wisła do sezonu 08/09 na miesiąc przeszedłem do Regginy ale wróciłem....miałem bardzo duzo pieniędzy posprzedawałem najlepszych kupowałem talenty i sie opłacało miedzy innymi L.Mokoena,M,Mazurek pojawai sie w sezonie 06/07 bedą go chciały Real,Barca naprawde polecam go....2 sezony temu kupiłem Cavenaghiego i nie było mocnych na niego strzelał w kazdym mecz czasami nawet po 2,3 bramki ale kupiłem go za 50 mln zwróciło sie wszystko :D:D:] .......jescze raz prosze o spolszczenie

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 03 sty 2006, 20:43

Czesc. Mam prpblem w kasą w moim Elche. Awansowalem do 1 ligi i podpisalem 3- letni kontrakt, niestety nie dostalem rzadnych pieniedzy na transfery, poniewac mam budżet - 3 mln. Potrzeba mi lewego obronce i napastnika tylko bardzo taniego. Moze do 500 tys lub wicej. Kogo mi polecicei . Prosze pomózcie niedlugo zaczna sie sezon a ja nie mam zrobionych transferó na te oto pozycje. Jeszcze raz serdecznie prosze was

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 04 sty 2006, 18:06

morświn pisze:Czesc. Mam prpblem w kasą w moim Elche. Awansowalem do 1 ligi i podpisalem 3- letni kontrakt, niestety nie dostalem rzadnych pieniedzy na transfery, poniewac mam budżet - 3 mln. Potrzeba mi lewego obronce i napastnika tylko bardzo taniego. Moze do 500 tys lub wicej. Kogo mi polecicei . Prosze pomózcie niedlugo zaczna sie sezon a ja nie mam zrobionych transferó na te oto pozycje. Jeszcze raz serdecznie prosze was
użyj FM Scouta na lewej obronie w Elche miałem Żuka po sezonie odszedł do Atletico Madryt a w napadzie miałem Grosickieg,Franka i Boyda

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”