Krzysztof Jarzyna pisze:Bo jezeli Sobolewski pojdzie do Kielc (na co sie zanosi) to ciezko bedzie w Bialymstoku walczyc o 1 lige.
Jestem z Białegostoku i jestem wiernym fanem tego klubu wiec orientuje sie w sprawach tej duzyny[zeby nie bylo]
Sobolka chcialy takie kluby jak Legia , Zaglebie Lublin, Korona....
Zostala tylko opcja transferu tego pomocnika do Kielc.
Korona ma zaplacic cos koło 1mln zł lub troche wiecej.
Wiec kasa z transferów na pewno nie bodzie wyrzucona w bloto[zostanie splacony jeden dlug o wysokosci 1mln] i cos moze zoatanie na transfery...
Jaga kupila juz Piegzika i walcz o napastnika Kujawiaka Damiana Staniszewskiego. Z nim jest jeszcze inna historia bo mial on juz prawie podpisany kontrakt i jakis glupi dzialacz czy manager powiedzial aby do Bialegostoku nie przechodzil. A o jego walczą kluby takie jak Groclin.
Co do Piekutowskiego to znowu jest zainteresowanie nim. Wiemy ze Nawalka ma wiele zwianego z Wisla i dobrze zna tego pilkarza ktory wystempowal min. w Pucharze UEFA. Piekutowski mial trafic do Jagi juz na początku sezonu ale ostatecznie przeszedl do nas Krzysztalowicz ktory zlamal reke a potem zagral jeden mecz i to mecz przegrany 2:0.
Teraz zostal wystawiony na liste transferową a w ostatecznosci sprzedany do klubu z Cypru...[sprowadzil go Engel]
Co do awansu to nie moze byc go pewniem zaden klub...
Moje typy do awansu:
JAGA, Widziew - lekko wzmocniony ale nie oslabiaony co najwazniejsze i ŁKS Łódz ktory kupil min. Łukasza Madeja...
Ale to jest tylko moje zdanie [wlasciwie zdania] w tych sprawach...