Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 14

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Javier
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 24 gru 2005, 20:18

ahhhh....
Musze sie pochwalic. Przed chwilą strzeliłem przepiekną brameczke Brazylią z .... rzutu rożnego :!: :!: Gola zdobyl Juningo ktory bardzo mocno podkrecil pilke a ta przelobowala Kesleya Kellera. Jak cos to moze jutro albo pojutrze wam to gdzies wrzuce.

UWAGA!!!!!!

TA GRA WCIĄGA :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 24 gru 2005, 20:34

Ja jestem wielkim fanem tej gry, od czasów PES 2 pykam w nią i muszę powiedzieć, że w PES 5 powrócono do korzeni. Akcje są mniej dynamiczne, piłkarze realniej, wolniej przebierają nogami, często też zdarzają się błędy co nadaje tej grze wielką grywalność. Mi osobiście podoba się najbardziej z wszystkich, chociaż nie wiem jak jest na PC bo gram na ps2. Piszcie.

Pozdro

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 24 gru 2005, 21:11

Łukasz[ACM] pisze:Procke: 1,7
RAM: 256
Karta graficzna: Ge Force 2 64mb

Wiem że karte mam słabą... ale chodzi mi to tragicznie, strasznie zwalnia. Może wiecie co jest grane :?:
na takiej karcie to nie pograsz :pogrzeb:
karta za slaba no i ramu jak na lekarstwo

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 gru 2005, 21:54

na takiej karcie to nie pograsz Funeral
karta za slaba no i ramu jak na lekarstwo

Pieprzysz, ja mam Geforca 1 gts i sie nic nie przycina. Chociaz ja mam 512 mb ramu i o wiele lepszego procka. Moim zdaniem, jego system jest juz na tyle zawalony, ze wszystko spowalnia, radzilbym tez wyprobowac inne stery od graficznej.

Wyszlo juz cos, aby mozna grac po necie, na piracie?

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 gru 2005, 13:00

CZY DA SIE GRAC W PRSA5 NA DWIE KLAWIATURY??????? :roll:

CHCE ZAGRAć Z KUMPLEM ALE NIE WIEM JAK.?????????

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 26 gru 2005, 13:28

to zagraj na klawiature i joystik!! Mi się nie podoba PES 5 lepsza jest fifa 06 :lol:

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 gru 2005, 14:04

w tym problem, że nie mnam joystika, a mam 2 klawiaturki :
\

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 26 gru 2005, 14:16

barti-bartek pisze:to zagraj na klawiature i joystik!! Mi się nie podoba PES 5 lepsza jest fifa 06 :lol:
Dawaj 3 powody dla ktorych Fifa jest lepsza od PES ? moze ma lepszy komentarz ? bo Polski ?? i te hasla typu "teraz ronaldo, teraz Raul, teraz gravesen" bueeheh :D looool ! aaa zapomnialem, ty grasz w fife bo jest latwiejsza.... sorki !

P.S wiem, ze te powody na pewno byly juz walkowane milion razy... ale koles stwierdzil tak a nie podal zadnego powodu... i dlatego chce to wiedziec...

Awatar użytkownika
Javier
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 26 gru 2005, 15:34

Ale faza ... pes mi sie zwalil :evil: i nie moge wejsc do zmiany ustawien klawy cze do wspomnianego replaya. Moze trzeba przeinstalowac i folder 1 skopiowac ???

Co zrobic?? :lol:

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 26 gru 2005, 17:00

dla mnie PES5 jest pierwszym Pro Evolutnionem, gdyz dopiero teraz mam konsole przerobiona, a kaski zabardzo na 4 nie bylo kiedy sie ukazala:P a na PCcie nie gram bo do gier, PC jest maksymnalnie gowniany.

No i coz (cuz?:P), jestem pod duzym wrazeniem, tego, co stworzylo Konami, chociaz po zagraniu w MGSa, wiedzialem ze ich gra nie moze byc kiepska:P ale mniejsza o to:D. Realizm w PESie rzuca na kolana wszystkie inne soccery na PC i konsole. Grafika jest bardzo dobra, dziwke rowniez moze sie podobac. Gampelay jest swietny, duza gama zagran znacznie uprzyjemnia gre, w ktorej czasem nawet grajac przeciwko AI emocje siegaja zenitu, choc i tak nic nie zastapi potyczki z kumplem. Jedyne co mi sie nie podoba to zbyt czeste faule i spalone. Sedzia odgwizduje przewinienie gdy tylko sie dotknie przeciwnika. Ahhh! Az sie we mnie krew gotuje :D A spalone? coz...czasem na replayu ewidentnie widac ze zawodnik atakujacy nie stal za linia obrony, a tu jednak off side. Nie rozumiem troche czepiania sie nie aktualnych skladow i przeinaczonych nazw klubow. Fakt faktem, ze przyjemniej sie gra "prawdziwymi" graczami w ich obecnych klubach, no ale ludzie, czy Wy gracie dla przyjemnosci plynacej z gameplayu, czy dla tego zeby zobaczyc Barosa w jego aktualnym klubie i zamiast napisu Man Red, napis Man Utd?

pelltzer
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pelltzer » 11 sty 2006, 9:40

dzien bez pes5 to dzien stracony :P

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 12 sty 2006, 15:37

Różnica między PESem, a Fifą jest duża, ale dzięki różnym dodatkom np. nowe stadiony, nowe stroje, zmienione nazwy klubów i piłkarzy gra się staje jeszcze lepsza. Gram na 6* i muszę powiedzieć, ze gra się ciężko, ale za to, jak się wygra z jakimś klubem na tym poziomie satystakcja jest ogromna. Ciekawy jest rzut sędziowski, wysunięcie piłki przy rzucie wolnym i dryblingi np. ruleta czy flip-flap :)
Nie mogę się już doczekać następnej wersji tej gry. Nie dawno kupiłem sobie pada, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić, na klawce gra mi się wygodniej.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 16:10

Premo w PES 5 grasz na 6 gwiazdkach i wmiare Ci to idzie :?: :shock: Jeżeli tak to pewnie dobrze grasz, ja męcze na 4. Jeżeli chodzi o porównanie Fify do Pesa to 2 różne gry, Fifa to ładna gra, wykonana estetycznie liczy sie wygląd menu,tabele i różne opcje gry. W pesie liczy się przedewszystkim grywalność która jest wspaniała, gra sie bardzo dobrze i można się zapomnieć. Jeżeli chodzi o moją opinie to PES jest dużo lepszy od Fify.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 sty 2006, 16:46

[quote="Łukasz[ACM]"]Premo w PES 5 grasz na 6 gwiazdkach i wmiare Ci to idzie :?: :shock: Jeżeli tak to pewnie dobrze grasz, ja męcze na 4. [quote]

wiesz najwiekszy skok jest pomiedzy 3 a 4 gwiazdka, a miedzy 4, 5 a 6 już nie jest taki duży. Fakt gra się ciężje, ale da się oczywiście wygrywac. I ustaw sobie odrazu na 6 gwiazdek i po jakims czasie zobaczysz efekty :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”