Moderatorzy - ocena pracy - Strona 38

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 gru 2005, 11:33

Van Dall czy Ty uważasz, że WP dajemy tylko za wulgaryzmy :shock: Za nazwanie kogoś pajacem oczywiście należy się WP.
Van Dall pisze:odrazu bana i będzie spokój raz na zawsze...
Jak się jeszcze trochę postarasz to tak się stanie. Będziesz miał spokojne święta bez prowokacji chociaż. Jeżeli nie potrafisz ignorować czegoś co Ciebie drażni (komenty Sfoltana na przykład) to trudno Ci będzie tutaj egzystować. Prowokacja to ulubione zajęcie szerokiej rzeszy forumowiczów.

Van Dall
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Dall » 23 gru 2005, 11:44

Czy ja kogoś nazwałem pajacem? Ja tylko sugeruje żeby pajaca z siebie nie robił kretyńskimi prowokacjami (pajacam nazwał mnie bezpośrednio Gałcio)!

Czy ja uważam że WP należy się tylko za wulgaryzmy? NIE! Ale PIWUS przekonywał mnie że kasuje komentarze usiane wulgaryzmami a ja niewiem co jest wulgarnego w zdaniu "przynajmniej nikt nieuważa go za najbrudniejszy klub Calcio"...

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 23 gru 2005, 13:30

[quote-"Van Dall"] Może szanowny pan PIWUS wlepi mi odrazu bana i będzie spokój raz na zawsze... Rolling Eyes[/quote]

W czasie świąt zwykły się spełniać najskytsze marzenia :wink: Piwus: i TY możesz zostać świętym Mikołajem !
Van Dall pisze:niewiem co jest wulgarnego w zdaniu "przynajmniej nikt nieuważa go za najbrudniejszy klub Calcio"...
"Nieuważa" :P

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 gru 2005, 14:10

hmm...przede wszystkim,ja mysle ze tutaj niektorzy przechodza sami siebie jezeli chodzi o doszukiwanie sie wulgaryzmow...

drogi Niggasie,czy jak to tam sie odmienia...przede wszystkim-dostalem WP za uzywanie przeklenstw,opatrzonego infantylnym i nieco niezrozumialym przypisem o slowniku itp. a ja tu bym sie spieral czy aby w kazdym przypadku uzywanie przeklenstw jest rownoznaczne z chamstwem-a z tym glownie maja wakczyc,przynajmniej w zalozeniu,moderatorzy...w niektorych,scisle okreslonych przypadkach uzycie takowych,ubarwia nieco i dodaje "zycia" wypowiedzi....oczywiscie jesli jest czytana przez czytelnika na odpowiednim poziomie,ktory wyczuje SENS uzycia przeklenstwa...niestety w Twoim przypadku widze ze jest to srednio mozliwe...

...ogolnie oceniam prace modow za dobra,naprawde trzymaja poziom forum i chociaz wiele ich decyzji jest krytykowanych(no bo jak by nie bylo-nie jest niczym kolorowym dostac WP)przez rozgoryczonych ukaranych to jednak dzieki nim poziom wpisow jest naprawde wysoki i na szczescie daleko nam jeszcze do degrengolady w rodzaju kibice.net

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 gru 2005, 14:33

RzuR pisze:w niektorych,scisle okreslonych przypadkach uzycie takowych,ubarwia nieco i dodaje "zycia" wypowiedzi....oczywiscie jesli jest czytana przez czytelnika na odpowiednim poziomie,ktory wyczuje SENS uzycia przeklenstwa...
Niestety w zyciu pilka.pl trzeba ustanawiac jasne i klarowne reguly. Owszem, nie zawsze sie to udaje, ale kiedy tylko mozna, to staramy sie to robic. A to z prostej przyczyny, zeby nie bylo tysiaca interpretacji dla tysiaca osob. W tym co napisales, jest na pewno jakas prawda, bo uzycie przeklenstwa niekiedy podkresla znaczenie czy nadaje wyrazu wypowiedzi. Ale u nas musi byc jasno powiedziane, ze KAZDY wulgaryzm jest karany, bo w przeciwnym wypadku co chwila mielibysmy skargi typu: "Ja tam uzylem w takim i takim sensie tej ku..y". I tak kto tylko dostanie WP od razu biegnie na skarge, bo przeciez wszyscy sa tu grzeczni, a tylko nam sie nudzi i Wam utrudniamy dyskusje na poziomie. Tak wiec jezeli dodalibysmy jeszcze do regulaminu punkty pozwalajace na jego subiektywna interpretacje przez poszczegolnych userow, to chyba bym wyemigrowal na Bialorus.

Van Dall
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Dall » 23 gru 2005, 14:34

O dziwo muszę się zgodzić z kibicem Juve :shock:

3WP za nieskierowane do nikogo, mające podkreślić znaczenie wypowiedzi przekleństwo to jest śmiech na sali :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 gru 2005, 14:43

Van Dall pisze:3WP za nieskierowane do nikogo, mające podkreślić znaczenie wypowiedzi przekleństwo to jest śmiech na sali
Ten temat to nie jest lista z petycją. Ten temat to nie jest temat do zgłaszania konkretnych wątpliwości co do słuszności WP.

Nawiasem mówiąc dziwi mnie Twoje zdziwienie, że nagradzam Cię za nazwanie kogoś pajacem i Juventusu zakałą ligi.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 gru 2005, 14:54

RzuR pisze:hmm...przede wszystkim,ja mysle ze tutaj niektorzy przechodza sami siebie jezeli chodzi o doszukiwanie sie wulgaryzmow...
Niektórzy przechodzą też samych siebie starając się za wszelką ceną znaleść błędy moderatorów.
RzuR pisze:drogi Niggasie,czy jak to tam sie odmienia...przede wszystkim-dostalem WP za uzywanie przeklenstw,opatrzonego infantylnym i nieco niezrozumialym przypisem o slowniku
Przypis o słowniku był równie infantylny jak użyte wulgaryzmy. Przypis ten nie tyczył się tylko Ciebie, ale wszystkich tych którzy nie potrafią znaleść odpowiedniejszego wyrazu niż jakieś niecenzuralne zwroty.
RzuR pisze:a ja tu bym sie spieral czy aby w kazdym przypadku uzywanie przeklenstw jest rownoznaczne z chamstwem-a z tym glownie maja wakczyc,przynajmniej w zalozeniu,moderatorzy...w niektorych,scisle okreslonych przypadkach uzycie takowych,ubarwia nieco i dodaje "zycia" wypowiedzi....oczywiscie jesli jest czytana przez czytelnika na odpowiednim poziomie,ktory wyczuje SENS uzycia przeklenstwa...
Ta o czym piszesz jest oczywiste. Nie zawsze używanie wulgaryzmów jest równoznacze z chamstwem. Czasem teoretycznie można pozwolić na użycie takiego a nie innego zwrotu bo bardzo często najbardziej trafnie oddają one sens danego zdania. Problem tkwi w tym, że użytkownicy potrafiący w odpowiedni sposób używać takich zwrotów to rzadkość na tym forum raczej. Jak znam życie (a znam) to rzesze pokemonów nadzwyczaj chętnie puszczałyby wodze fantazji i poprzez wulgaryzmy pokazaliby wszystkim jacy to oni są fajni.
RzuR pisze:niestety w Twoim przypadku widze ze jest to srednio mozliwe...
Coś jeszcze ciekawego o mnie wywnioskowałeś po tym jak ukarałem Cie jednym WP za wulgaryzm? Poważnie pytam.

Jesteś w stanie zrozumieć, że ja nie jestem tutaj po to, aby rozkminiać Twój poziom inteligencji, porónywać go z poziomem przeciętnego Mikusinskiego i na tej podstawie stwierdzać, że mogłeś użyć przekleństwa lub nie? Rozumiem też doskonale, że gołym okiem widać czy ktoś w odpowiedni sposób korzysta z wulgaryzmów czy też nie, ale taki subiektywizm w ocenie nie jest wskazany. Prawo w tym przypadku powinno być przejrzyste i ja mam zamiar dalej egzekwować je tak jak do tej pory.

Van Dall
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Dall » 23 gru 2005, 15:19

piwus pisze:Nawiasem mówiąc dziwi mnie Twoje zdziwienie, że nagradzam Cię za nazwanie kogoś pajacem i Juventusu zakałą ligi.
Jestem zdziwiony ponieważ:

1. Nie napisałem do nikogo że jest pajacem tylko poprosiłem żeby z siebie pajaca nie robił (czytanie ze zrosumieniem nie boli...)

2. Nienazwałem Juventusu zakałą ligi! Wszyscy wiemy że Calcio jest "brudne" a z jakim klubem łączy się najwięcej skandali, afer i przekrętów? Za pisanie prawdy też karzecie? Pozatym śmiać się z Interu że gra czysto to wolno a wypominać błędy Juve już nie?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 gru 2005, 15:23

1. To je równoznaczne czasami.
2. Nazwałeś: "przynajmniej ten mały klubik nie jest zakałą ligi".

Od ostatniego wyzerowania licznika/bana dyskutujemy już 8 raz. Sporo osiągnąłeś...

Van Dall
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Dall » 23 gru 2005, 15:34

Teraz będziesz mi wciskał co napisałem?

"Lepsze to niż uznawanie za najbrudniejszy klub Calcio" - dokładnie takiego zdania użyłem!

Sporo osiągnąłem?

6WP za nieskierowane do żadnego z użytkowników, mające na celu podkreślenie pewnych fragmentów wypowiedzi ch** i k**** - ocenzurowane przeze mnie a nie system!

"Po co k**** znowu prowokujesz kibiców Interu" - rzeczywiście wypowiedź na 3WP...

1WP niewiem za co i jeszcze jedno za to o czym pisze na początku.

Mam o Tobie pewne zdanie i chętnie napisałbym co sądze na Twój temat ale niedam Ci satysfakcji i sie powstrzymam...

PS: Dyskutujemy po raz trzeci - matematyka też nie boli...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 sty 2006, 19:33

Ostatnio zdarzyło mi się podrażnić kilku modów 8)
Ogólnie rzecz biorąc to myśle , że bierzecie niektóre wypowiedzi zbyt poważnie. Niektórzy nawet nie chcieli mi udzielić normalenej odpowiedzi w dziale "Hiszpania" :wink:
Ale obrażał się nie bede :P I życze jeszcze lepszej pracy na forum :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 13:32

Nie wiem czy zauważyliście ale jeśli nie to prosze Wasz zatrzymajcie ta epidemie :!: Bo drugi taki chyba by zrobil wysypisko śmieci z tego forum...

Dziś - Ostatnio zarejestrował się Ibrahimovic/Zlatan18

Zarejestrowani Użytkownicy: <LILI> Romanista, BoLo BaRcA, didi1976, fieldy (...) Ibrahimović/Zlatan18,

Jak widać tylko tu jest róznica ć - c - a jak bedą podobnie pisali - nic w temacie to już koniec. Wygra piłka z gazet ... :lol:

_*For_ - Taka pozdrawia moderatorów :) :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 sty 2006, 14:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo drugi taki chyba by zrobil wysypisko śmieci z tego forum...
*_For_zaza_Milan_* pisze:a jak bedą podobnie pisali - nic w temacie to już koniec. Wygra piłka z gazet ...

Kiedy ty skończysz napinać :roll:

Dołaczam sie do posta zazy ,zbanujcie tego kolesia z "c" na końcu :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2006, 16:44

Odnośnie użytkownika Ibrahimovic/Zlatan18 to nie wiem jeszcze co to za twór :shock: Bojam się go zaczepiać :boje się:

*_For_zaza_Milan_* dzięki za cynk (poważnie), ale nie musisz się przy okazji napinać. Wystarczy, że robisz to nieustannie w tematach włoskich. IMHO napinasz się aż za bardzo i za często, ale ja w to już nie ingeruję więcej. Wierzę, że ktoś poza mną to obserwuje.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”