Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 17 gru 2005, 9:35

Maicon to napewno solidny zawodnik.Zapadła mi w pamiec jego swietna gra na ostatnim Copa America.Wiadomo ze J.Zanetti ma juz swoje lata i trzeba szukac mu zmiennika gdyż Ze Maria dla mnie jest raczej prawym pomocnikiem niz obrońca, i ogólnie gra nie równo.
Lecz ja jestem zwolennikiem innej taktyki transferowej.Nieco profilaktycznie trzeba sciagac Włochów, bo jak wprowadza ten słynny przepis o ilosci piłkarzy włoskich w klubach znow podczas jednego mercato trzeba bedzie zmienic poł druzyny.Wiec akurat na prawej obronie widziałbym Bonere(ktory raczej wyladuje w Violi), nie obraziłbym sie jakby przyszedł Zaccardo.Na druga strone obrony przydałby sie Grosso, moze Diana jako pomocnik.Dobrym posunieciem moze być sprowadzenie Marchionniego.Inter słynnie z dobrej Primavery wiec trzeba tym zawodniką stwarzac szanse zeby grali w pierwszym zespole: Dellafiore, Marino, Andreolli, Momente, Pasquale(ktory jes wypozyczony do Parmy).Widac juz pewne zmiany ze Inter stara sie nie kupowac wszystkich jednosezonowych gwiazdek, ale nadal trafiaja sie zawodnicy którzy nie spaełniaja pokładanych nadzieji.Ja osobiscie wiecej spodziewałem sie po Wome.Pamietałem go jako kapitana druzyny Kamerunu który zdobył złoto na olimpiadzie, ale w zasadzie nie gra fatalnie ale liczyłem ze wygryzie Favalliego który uznawany był za najsłabsze ogniwo w druzynie nerazzurrich.Czy nie lepiej było by dac szanse Givanniemu Pasqualowi?
Trzeba wyciagnac wnioski i przmyslec strategie działania która spowoduje ze Inter nie bedzie musiał co sezon wydawc grubych milionów $
FORZA INTER

Wróć do „Wracając Do Meritum”