AC Milan (zbiorczy) - Strona 193

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Milanista11
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milanista11 » 03 gru 2005, 19:08

Szkoda mi tego strzału Shevy na pustą.......... Jak on to zrobił????
Mam nadzieję że w 2 połowie MILAN pokaże to na co go stać i strzeli 2 bramki!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 gru 2005, 19:22

Nie ciekawie panowie, nie ciekawie
Simic za maldiniego chociaz jeden ruch dobry choć uważam ze Paolo od poczatku powinien siasc na ławce. Kaładze wychodzxi na 0 i strzelil ale też po jego blędzie znów tracimy oby w drugiej połowie coś sie zmienilo bo nie mozemy tracic dystansu do juve.
Już rozgrzewke rozpczal Kaka,Vogel i Pippo ale nie chce powtórki z rozrywki i Milan musi strzelic i do konca meczu spokojnie juz grac Oby :!:

AVIA ŚWIDNIK

Awatar użytkownika
Milanista11
Trampkarz
Trampkarz
Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milanista11 » 03 gru 2005, 19:36

Nie za dobrze, Jankulovski, Simic i Nesta po żółtej kartce.
Na boisku pojawia się Kaka za Rui Costę. Zmiana. Na boisku pojawia się Inzaghi za Shevę.
Milan do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby "PIPPO" strzelił brame....... cudownie by było

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 03 gru 2005, 19:38

Mam pytanie gdzie można obejrzeć mecz, a może gdzieś w necie?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 gru 2005, 19:43

AgaM pisze:Mam pytanie gdzie można obejrzeć mecz, a może gdzieś w necie?

http://www.swiatpilki.com/viewforum.php?f=25 tu masz działy o meczach przez neta

Już końcówka , a Milan 1-1 :twisted:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 gru 2005, 19:53

I NIESTETY 2-1 MILAN W DRUGIEJ POŁWOIE BEZ POMYSŁU.BEZNADZIEJA NA MAXA

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2005, 20:02

Co tu dużo pisać... zasłóżona, bolesna porażka bo można było odrobić punkty :cry: Jak się nie wykorzystuje 100% sytuacji na 2:0 ( Szewa ) to tak to się potem kończy :evil:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 gru 2005, 20:10

Nic tylko się zabić :( Co to ma być ? panowie :!: panowie :!: :( Tak nie może a potem sie dziwicie ? Każdy wiedział że to będzie ciężki mecz zawsze tam grało nam sie źle, to głupie boisko ale trzeba było do niego podejśc jak do Juve a tu taka nie jaka gra :( A idz pan w las :P Bramka do szatni najpierw sie chwali Kaladze potem trzeba mu wiązanke walnąć. Napastnicy na rybach :p Już 92 minuty bez gola :P: Mam wode na reszta wieczoru nic tylko sie naćpać :p Ancelotti Ty lepiej już nic nie mów przed derbami :P nic a nic prosze Cie. Bo nie wyrobie :P Zacznij Ty dziaać a nie gadać jak już jest dobrze to Ty tłuczesz piane :P Masz 6 wp w tym sezonie :evil: 10 ban :P aż masz szczeście ze ja mam ich az 9 bo bym chyba ...

Forza Milan :!: :!: :!:
Pozdro

Nic tylko ...

Edit - DJ Juve nie gniewaj sie :roll: mi też jeden zakład zawalili ... Teraz zycie zalezy o Auxerre - Przepraszam w imieniu klubu. :lol: Ostatnio Waziemu teraz Tobie Nic tylko psioczyć lub gratulować Chievo .. i jedno i drugie "mnie gotuje" :P
Ostatnio zmieniony 03 gru 2005, 20:23 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 03 gru 2005, 20:20

Straszne co gra Milan, powoli przypomina mi się koniec lat dziewięćdziesiątych jak powoli, powoli graliśmy coraz gorzej aż nie wyszliśmy z grupy w LM a w lidze włoskiej no comments. Widać jak na dłoni nawet w tych wygranych meczas że Milan nie ma kompletnie konceptu gry. Gra to samo co rok dwa lata temu i jesteśmy przewidywalni jak śnieg w lutym :( Wygrane mecze tylko zamydlają oczy i odsuwają moment klęski. Nie jesttem złym prorokiem bo kibicuję Milanowi od prawie dwudziestu lat i niejedno widziałam a dzisiejszy mecz możemy jeszcze wygrać, ale naprawdę coraz widoczniejsze jest że część piłkarz i przede wszystkim Carlo się wypalili. Nie potrafią stworzyć i wymyślić nie tylko coś nowego aby zaskoczyć rywala, ale nawet zagrać dobrze tą przewidywalną taktyką. Są jej tak niepewni że zmieniają ją kilka razy w spotkaniu bez względu na wynik. Autentycznie Milan nie porywa a zasmuca mnie w tym sezonie. Widziałam tylko 1 (słownie- jeden) dobrze zagrany mecz przez Milan w tym sezonie ten z Juve. To chyba trochę mało :!:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 03 gru 2005, 20:21

*_For_zaza_Milan_* pisze: aż masz szczeście ze ja mam ich az 9 bo bym chyba ...
Co byście zrobili zfrustrowany użytkowniku *_For_zaza_Milan_* ?

Miło, żeście przegrali. Czyli są dwie okazje do picia aż. Bo Milan przegrał i bo sobota. Może i trzcia bo niedługo obie rzeczy będą się działy w równym odstępie czasowym.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2005, 20:24

*_For_zaza_Milan_* pisze: Ancelotti Ty lepiej już nic nie mów przed derbami nic a nic prosze Cie. Bo nie wyrobie Zacznij Ty dziaać a nie gadać jak już jest dobrze to Ty tłuczesz piane Masz 6 wp w tym sezonie 10 ban aż masz szczeście ze ja mam ich az 9 bo bym chyba ...

Carlo na derby Milan przygotuje w 100% zagrają świetny mecz, jestem tego pewien a potem stracą pkt np: z Chievio :( Carlo to dobry trener... ale nadaje sie tylko na te najważniejsze mecze, ze średnimi drużynami i słabymi idzie mu już gorzej. Zaza sugerujesz jego zmiane :lol: kogo masz na myśli :>

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 gru 2005, 20:31

Snipp_ Ty pić zawsze jest okazje ale Ty dziecko sie nie kompromituj - Ty i picie ? wody ? No chłopczyku czy cie czasem nie ponosi ? Daj adres popijemy razem ?? jutro nie masz szkoły :P

AgaM bo Milan ma dwie twarze. Jak trzeba to trzeba ale dziś wypadało i to było za mało. Rymu troche ale i tak to jest żenada. Nic ich nie usprawidliwia. Nawet dobra gra Chievo bo tak na to nie może patrzeć. Zawiedli mnie dziś. Nie tylko wynikiem...

Narazie
Pozdrawiam
FORZA MILAN

A Ty pisz na prv mój ziomek mi zadzwoni po odczytaniu :p

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 03 gru 2005, 20:37

Nie tylko Zaza sugeruje zmianę, i nie mam tylko siebie na myśli. Ja ją sugerowałam po zakończeniu poprzedniego sezonu, poprostu zauważyłam pewne symptomy, które reraz są coraz bardziej wyraźne.
Potrzebujemy nowego trenera i to z wyobraźnią i wbrew pozorom różnego od Carlo tzn. z całkiem inną wizją aby też obudził gwiazdeczki które moim zdaniem trochę zbyt pewne swych pozycji i do meczy z zespołami typu Chievo przykładają sie średnio co było widać jak na dłoni :evil: Łukasz ACM pisze że w derby pójdzie super, ja też tak myślę podobnie jak w meczu z Romą, Lazio ,Juve i w rewanżu z Violą. Przypomnę tylko że to jest około 7,8 zespołow na 20 :evil: Nie chcę aby ten zespół stał się włoskim Realem albo Manchesterem.

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 03 gru 2005, 20:38

Zaza wpadłem na chwile powiedzieć tylko tyle, że Milan nie zwalił mi kuponu :P
Arsenal i BVB zrobiły to wcześniej :wink:
Dzień niespodzianek, oby jutro w serie a obyło się bez nich, wkońcu jest 7 dych do zgarnięcia :) .
pozdro

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 gru 2005, 20:41

nie widziałem meczu i nie bede nic komentował ale ciesze sie ze Milan przegrał i byc moze Fiorentina urwie jakos jutro punkty Juve widac ze w Serie A nie ma słabych zespołow dał to przykład Milanu wiec Inter nie moze dzis zlekcewazyc Ascoli
Forza Inter !!
Grazie Milan

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”