Pozdrawiam całą redakcje.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zajebane skurwysyny » 02 gru 2005, 21:05
zajebane skurwysyny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 02 gru 2005, 21:08
zajebane skurwysyny pisze:Jeśli dostane bana będzie to wyraz braku szacunku dlamnie jak i dla wielu innych użytkowników tego serwisu.
regulamin pisze:Próby rejestrowania się pod nickami wulgarnymi lub obraźliwymi będą likwidowane natychmiast po ich dostrzeżeniu, a wykryci sprawcy banowani na stałe.
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2005, 21:12
Zaiste skromny jesteś.zajebane skurwysyny pisze:Drodzy moderatorzy oraz admistratorzy chciałbym was powiadomić iż moim skromnym zdaniem jesteście zajebanym [ch**], palantami, skurwielami...
Do tego świetnie znasz podstawy ortografii.zajebane skurwysyny pisze:Otórz
Mamy nadzieję, że ujawnisz nam w jaki sposób Ci utrudniamy a w zamian dostaniesz może odpowiedź dlaczego to robimy.zajebane skurwysyny pisze:dlatego tak uważami bo jako fan piłki nożnej na tym serwisie chciałbym wymienić się swoimi poglądami z innym acz niemogę tego zrobić bo jak możecie utrudniacie mi to...niewiedzieć tczemu...mam nadzieje że mi to ujawnicie dlaczego tak jest.
Pozostali pseudointeligentni użytkownicy też nie mają lekko. Wiem - jestem draniem jak każdy moderator.zajebane skurwysyny pisze:Napewno nie tylk ja znajduję się w takiej sytuacji.
Jeśli dostaniesz bana to nie powinieneś być zaskoczony. Złamałeś zasady regulaminu i posiadasz wszelkie predyspozycje to uzyskania bana. Nie jestem też przekonany czy inni użytkownicy mający podobne problemy do Ciebie chcieliby, abyś był ich rzecznikiem, że tak powiem.zajebane skurwysyny pisze:Jeśli dostane bana będzie to wyraz braku szacunku dlamnie jak i dla wielu innych użytkowników tego serwisu.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 02 gru 2005, 21:23
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 gru 2005, 21:42
gringo7 pisze:Dawno nic nie robilem . Mam nadzieje ze nie wyszedlem z wprawy ) .
Do oceny .
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 03 gru 2005, 12:20
Tomi
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 001pilka » 03 gru 2005, 12:42
widac znaczny progress od mojej ostatniej wizyty miesiąc temuJagiellonczyk pisze:Nie martwcie sie o 001pilka... Wchodzi na forum raz w miesiacu i musi troche ponabijac001pilka pisze:nie wyszedles bo wniej nie byles...sig beznadziejny![]()
OTO MOJ NOWY SIG:
co mi sie w nim nie podoba ? wszystko...(tło, render, napisy)...adrian7776 pisze:To niech on moze powie co mu sie nie podoba a nie odrazu beznadziejny.wazi pisze:Adrian to jest naśmiewanie001pilka pisze:
nie wyszedles bo wniej nie byles...sig beznadziejny![]()
Nie bądz dupny...
Zwrócił mu słusznie uwage, może troche za ostro...
Ja swoje uwagi napisalem i uzasadnilem.
A ,,dupny'' wcale nie jestem.
001pilka
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 gru 2005, 16:15
Cytuję siebie. Zróbcie coś ciekawego. Z jakiej strony można sciagnąc programy demowe Adobe Photoshop lub Paint Shop Pro????Mikusinski pisze:Zrobcie co z The Blues!!!Prosze serdecznie
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2005, 21:05
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 gru 2005, 11:31
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 04 gru 2005, 12:04
AtletiFAN
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio