AC Milan (zbiorczy) - Strona 190

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 01 gru 2005, 20:15

Słyszałem o Ruim ale myśle ze carlo i spolka przekonja go do pozostanie. Oby!!

A co do młodszych zawodnikow chcialbym widziec w czerwono-czarnej koszulce Rafaela Van der Vaarta ale i tak mam nadzieje i jestem prawie pewien ze Rui nas nie opusci!!

AVIA ŚWIDNIK

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 01 gru 2005, 20:16

Co do Manuela to ja bym z niego nie rezygnował... najładniej grający piłkarz Calcio według mnie... drugiego takiego nie znajdziemy...

... ale z drugiej strony go rozumiem że chce jeszcze trochę pograć, bo cały czas absolutna, ścisła czołówka światowa... nie jest gorszy od Kaki moim zdaniem... ale wiek robi swoje... :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 gru 2005, 22:36

Rui Costa to jest geniusz :!: On potrafi wszytsko. Może nie do konca pasuje mu to że mało gra ale to jest mistrz i on jest zawsze gotowy. Milan go nie puście bo nieo to zaproponował mu taka umowe. On jeszcze jest w stanie grac lepiej niż Kaka' a na pewno go czegość nauczyć. Milan go nie puście choc za pewne nie za wszelka cene jeśli zdecyduje - Benfica czeka - Łysy powalczy bo wie co znaczy mieć go w składzie.

Co sądzicie o tym Diego Lugano ? Milan zablokował jego transfer to Real :shock: dla tego że ma do niego prawa. :shock: Widziałem go w czterech meczach choć w na niego nie zrawacałem uwage szczególnie [przyznaje] ostatnio widziałem go w dwumeczu z Australia i nie powiem pokazał sie z dorej strony. 24 lata świetnie gra głowa ale i mocny w barach :P W klubie na nim oparta jest gra. Gry wygrywali rok temu Copa Liberdadores był murem nie do przejscia. :shock: No Leonardo tego sie nie spodziałem :!: :twisted: ale i tak chce Włoch jakiegos :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 gru 2005, 22:47

*_For_zaza_Milan_* ja go widziałem tylko raz :wink: więc nie jesteś takie zły. Szukam jakiejś kompilacji o nim więc narazie sie nie wypowiadam na jego temat :roll: ale 5mln to nie jest jakaś ogromna suma, może sie przydać. Zaza ja tez bym chciał Włocha :D może za 10 lat doczekam się drugiego Maldiniego ( jego syn :twisted: ) hehe.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 gru 2005, 22:50

nie no niepiszcie takich rzeczy ze Manuel nas oposci :lol:
Oposci ale w 2007 roku sam mowił ze ma wazny kontrakt z Milanem do 07 roku i tu chce zakonczyc jariere a ja mu wierze.
Dusza sie raduje jak sie patrzy co on nadal wyprawia na boisku pozatym mam nadzieje ze zostanie na dłuzej jeszcze w Milanie jako trener i mysle ze Sylvio mu cos przygotuje od niego moga sie łepki sporo nauczyc.

Takze Manuela bedzie mogli jeszcze kilka razy pogladac w meczach ale pomału mozna szukac nastepcy moze Blaudek :?:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 01 gru 2005, 22:53

No to pozostaje nam tylko wierzyć, że do 07 się cieszymy Manuelem :wink: a i pomysł z tym, żeby został mądry, bo takie rzeczy z piłą robić, to chyba jedynie Ronnie jeszcze umie...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 gru 2005, 23:06

Jeżeli chodzo o sztuczki z piłką ( nie na meczach ) zwykły FREESTYLE to widziałem lepszych ludzi niż Roni :shock: czsami sie zastanawiałem czy oni są normalni... :twisted:

Rui przewyższa Kake przedewszystkim doświadczeniem, ale każdy z nas wie dlaczego Kaka jest numerem 1 a Rui Costa numerem 2 :)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 01 gru 2005, 23:15

Łukasz[ACM] pisze:Jeżeli chodzo o sztuczki z piłką ( nie na meczach ) zwykły FREESTYLE to widziałem lepszych ludzi niż Roni

No jasne, że są, tyle że ja miałem na myśli graczy z wyższej półki :wink: No wiesz... Carlo lepiej wie... ale jak dla mnie to nie ma różnicy między tymi numerami... jeden i drugi czołówka :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 gru 2005, 23:23

Ajgor pisze:No jasne, że są, tyle że ja miałem na myśli graczy z wyższej półki
Wiem wiem, jeżeli chodzi o zawodowych piłkarzy to zdecydowany numer 1, ja miałem na myśli ludzi którzy tylko siedzą i uczą sie sztuczek. Widzieliście ten filmik jak testuje kory na www.nikefootball.com :?: Jak dla mnie fotomontaż :wink: :D

Aby porównać Kake do Rui Costy musimy poczekać aż Kaka będzie miał conajmniej 34 lata ( wobraźcie to sobie :rotfl2: ) i pare pucharów z Milanem w swoim dorobku ( przez 10 lat ) conajmniej 4 mistrzostwa kraju i może LM z 2 razy się uda wygrać :twisted: ( ale to tylko marzenia :roll: ) i oczywiście reprezentacja Brazylii... :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 0:45

Rui Costa nie odejdzie z Milanu teraz :!: Panowie no co Wy :>?? Przeciesz on jako wychowanek Benfici mógł tam zakończyć kariere ale podpisał nowa umowe z Milanem bo jest rossonero. I na bank kasa nie zdecydowała bo prezydent Benfici obiecał kibic powrót Manulea. Robił duzo w tej kwesti. Przy nim Kaka będzie jeszcze lepszy - zobaczycie. Rui to geniusz te jego podania są kosmiczne. Ta technika. Nie kiedy na siłe szuka kolegów zamiast strzela ale zo to go lubie :!:

Lepiej zacznijcie śledzić tego Lugano :wink: bo wróble co nie co ćwierkają :roll: Nie bawem koniec sezonu dla Sao Paulo będzie ciekawie. 8)

Pozdro
Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 gru 2005, 2:29

Rui powinien od nas odejsc.Autentycznie serce mi sie kraje gdy widze go na lawie.Bo na lawie zadnych wielkich rzeczy nie dokona.Na lawie nie oczaruje kibicow swoja gra.On sie tam tylko i wylacznie marnuje i niewazne ze jest to lawka Milanu ze wielu pilkarzy by oddalo sporo zeby byc na jego miejscu bo Costa nie zasluguje zeby ja glaskac.On musi grac i dawac radosc kibicom a u nas tego nie robi.Co to za frajda grac w pucharze Wloch?
To nasz najlepszy najbardziej wartosciowy zmiennik ale na zmiennka jest za dobry i wlasnie dlatego nie powinien siedziec permanentnie na lawce.Zdaje sobie sprawe ze jego odejscie byloby oslabieniem dla klubu no ale nie badzmy samolubni.W sparingach przed sezonem wymiatal co wejdzie na plac to asysta (nawet gole strzela co przez pierwsze 3 sezony gry w Milanie bylo dla niego rzecza nieosiagalna) a i tak ciagle jest tylko zmiennikiem.Wiem wiem nie ma za kogo go wpuscic tzn jest za Seedorfa ale Seedorf jest nietykalny a ponad to pozycja pupilka Carlo nie jest ulubiona pozycja Costy.
Niech odejdzie po sezonie do jakiejs ligi hiszpanskiej bo chce go dalej ogladac.
Pojde na noze z kazdym fanem Milanu ktory sie upiera ze Rui ma zostac i grac ochlapy byc na zawolanie jak jakas nie przymierzajac dziwka albo zapchajdziura.Costa albo gra albo odchodzi takie moje zdanie.Jest to pilkarz pod ktorego ustawia sie taktyke druzyny a nie odwrotnie.Jesli nie ma dla niego miejsca to trzeba zmienic taktyke...
Amen.

Jak bedzie trzeba sam go wykupie z Milanu :wink:

(Afirmacja Rui Costy mode off)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 gru 2005, 8:23

Chlopaczek Rui musi zostać :!: Nie może odejść, mi też jest go szkoda że siedzi na ławie ale co zrobić :( przecież nie będzie siedział Kaka ani Pirlo. W drugiej rundzie napewno pogra więcej, może grać tak samo na skrzydle jak i na środku... A jak kogoś złapie jakaś dłuższa kontuzja ( odpukać :shock: ) to kto będzie grał :?: :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 12:45

Chlopaczek masz sporo racji :!: Ale "mówisz" tak jak by Rui zaczyna swą kariere i teraz biły sie o niego tuzy europy - a u Nas był by tylko rezerwowy... Geniusz asyst - powiedział że nie wróci do Violi, nie chciał też odchodzić z Milanu na rzecz Benfici. Klubu który go wychował. Także ja nie widzie problemu. Należy tylko piać z zachwytu jak gra. Bo ma mecz w których słowo "wymiatał" nawet nie pasuje. I nie może tego rozpatrywac nawet w tych kategiorach że kosztował 40 milionów dolców :!: Bo to co wniosi w zespół jest ważnijesze. Kaka' ma narazie 22 lata a uczy sie od mistrza na tej pozycji....

Taktyke ? trzeba by kupić z dwóch skrzydłowych i grać 4 - 5- 1 :P albo non stop chionka 4-3-2-1 :) Ba może jeszcze tym systemem co grali na poczatku 3-4-1-2 :wink: ale wątpie ....

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 gru 2005, 12:48

troche chłopaczek ma racje Rui wkurwia się bo gnój(czyt.Kaka) mu zabrał miejsce w składzie.I facet z takim charakterem i ambicjami powinien grać w pierwszej 11.W tej chwili jesteśmy zadowoleni bo Clarence ma równą i dobrą forme ale jak wiemy seedorf zawsze po kilku dobrych meczach staje się jakby wypalony.Czy nie lepiej zmienić troche taktyki i grać 2 ofensywnymi środkowymi pomocniakmi.Bo uważam że pozycja Kaki jest nie podważalna.skoro mamy takie rządła po bokach obrony(Sergio czy cafu albo jankul)to nie było by problemu w akcjach skrzydłami bo sergio i cafu i tak są beznadziejni w obronie.Ale my wiemy że Carlo jest zakochany w swojej taktyce z seedorfem

2WP//maestro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 gru 2005, 12:58

Teraz do mnie doszła że chyba źle troche odebraliście ta wypowiedz Manuela ... Gwarantuje Wam że nie odejdzie szybko :!: Jestem pewnien a mówiąc to na konferencji cieszył sie jak dziecko :P Gilardino tylko nie gnój :P :> lepiej młokos :)

Wymiana ? Milan - Juve ? Zebina za Kaladze ?? :shock: Matko Boska co sie dzieje ? nie paliłem dzis (jeszcze :P) a juz mi na oczy siada :P Kto to wymysla ? pytam się kto ? :evil:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”