FMy - Strona 291

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
mooonlight
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mooonlight » 01 gru 2005, 22:14

ale chodzi mi oto jak mam ustawic jezyk polski jakies instrukcie mi podaj bo nie rozumiem tego!!

FMer
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FMer » 02 gru 2005, 11:32

Jako, że jestem nowy wypadałoby się przywitać :P a więc siema wszystkim. :lol: Podam kilka talentów do FM2006:

Carlos Andrade Souza (3.6mln) "Carlinhos"- lewy obrońca ze świetnymi statystykami jak na swój wiek. Jako, że gram Realem jest następcą Roberto Carlosa. :wink:

Sergio Alejandro Diaz "Sergio" i Filipe Luis Kasmirski "Filipe"- piłkarze Realu występujący na lewej obronie. Sergio świetnie nadaje się na zmiennika w razie kontuzji zawodnika pierwszego składu a Filipe z powodzeniem mógłby grać w każdej drużynie. MA dobre statystyki już na samym początku gry a wraz z upływem czasu bardzo szybko mu rosną.

Vincent Kompany (11mln) i Anthony Vanden Borre (1.5mln)- ich nie trzeba przedstawiać :wink:

Stanley Aborah (1.7mln)- bardzo dobry piłkarz, świetny jako zmiennik jak i zawodnik pierwszego składu. Podczas meczu rzadko schodzi poniżej 9 więc bardzo dobry zakup na przyszłość.

Wypadałoby wspomnieć także o zawodnikach takich jak:

Kerlon
Sergio Aguero
Sergio Hellings- (30tyś)
Fernando Gago

ale ich jeszcze nie sprowadziłem do siebie. :lol:

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 02 gru 2005, 19:37

Zainstalowałem sobie patcha z transferami do FM2005. Gdy daje nową gre i wybieram państwo i lige występuje błąd. Co mam zrobić:?::?:

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 02 gru 2005, 21:26

ale jaki blad?? ze wychodzi ci do gry???

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 02 gru 2005, 21:30

ten bład gdzie są dostępne opcje: wyślij raport o błędach i nie wysyłaj raportu o błędach

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 02 gru 2005, 22:01

jak myslicie ktory z nich jest najlepszy jako def.pomocnik: jeziorny, garin, radoslav kovac, lorik cana, czy ricardo bovo (potrzebuje 2, mi sie wydaje ze guarin w 1 jedenastce, ale kogo dac na rezrwe??)

troche mnie denerwuje juz ta gra bo raz wygrywam 5-0, a w nastepnym meczu przegrywam 3, 4-0 :roll: gram hull city i mam narazie 5 miejsce, 9 kolejek do konca

sklad:
saja- --andrew o'shea(collen), naldo(r. kovac, hubnik), scullion(bjarnasson), golanski(pander)---khanye(fernandes), guarin(jeziorny), zawadzki(adu), grisales(andersson)----gillardino(nowak), riki(scott morgan)
po sezonie przychodza: hubschamn, fred, cana? bovo?

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 02 gru 2005, 22:28

A ja już skończyłem pierwszy sezon Borussią Dortmund i zdobyłem Puchar Uefa i drugie miejsce w lidze ( Bayern tylko 1 porażka ze mną i 10 remisów reszta wygrana :lol: ) I mam zamiar dokupic Mascherano na środek pomocy będzie wymiatał z Rosickym i Reizgera na prawą obrone. Kogo polecacie na atak? tak do 8 mln euro

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 03 gru 2005, 1:19

jakto kogo kupic kup kogos skutecznego ja tez gram borussia i kupilem sobie janczyka i nie nazekam fakt ze traciu duzo pilek ale duzo brame strzela ja mam w pomocy jakiego rogera ktory jest okreslony mianem nowego emersona jak narazie nic szczegulnego dlatego po sezonie przychodzi do mnie guarin i hoffman z austri wieden zobaczymy a na tak polecam ci poszukac kogos w brazyli lub w polsce np. kawe lub janczyka ewentualnie mojego kolege zjawinskiego

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 03 gru 2005, 11:17

Mam już Jakuba Kawe. nie gra zbyt dobrze, gra u mnie w rezerewach. Myśle nad zakupem Luca Toniego. Ale musze sprzedac Simone Inzaghiego i Ivana Kaviedesa bo sie u mnie nie sprawdzili :?

Warszawa17
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Telnciki w fm 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Warszawa17 » 03 gru 2005, 11:29

Postanowiłem dać wam kilka talentów do fm 2006 !! Gram już trzeci sezon barcą i mniej więcej wiem kogo mam pozyskać zaczynając nową grę !!
Zacznijmy od obrońców !! : Diego Lugano , Carl Medjani , Gianni Zuiverloon , Glen Johnson , Anthony Vanden Borre , Michael Klukowski , Leonardo Castan , Lukas Sinkiewicz , Robert Huth , Gladstone , Ze Castro , Alceu , Dani Alves , Marcel Jansen , Andoni Iraola , Carlos Magno , Olivier Deschacht, cristian Zaccardo , Hedwiges Maduro , Nigel de Jong , Steven Taylor , Rafinha

Pomocnicy: Daniele De Rossi , Marcelo Mattos , Fernando Gago , Paulo Machado , Ibon Gutierrez , Diego Souza , Ale , Lorik Cana , Freddy Guarin , Renato , Darren Fletcher , James Milner , Salomon Kalou , Anderson , Stewart Downing , Ryan Babel , Kim Kallstrom , Joao Moutinho , John Obi Mikael , Daniele Carvalho ,

Napastnicy:Kerlon , Rafael Sobis, John Collins , Jonathas , carlos Tevez , Eddie Gaven , Valeri Bojinov , Bjarne Ingebretsen ,

Oczywiście w mojej liście nie wymieniłem Wielu Gwiazd !! Lista została zrobiona na Dużej Bazie Danych !!

skyline
Junior
Junior

ELCHE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skyline » 03 gru 2005, 13:17

elo wszystkim,mam problem Gram elche w pierwszym sezonie grałem taktyką 4-3-1-2 zajołem 5 miejsce jak myslecie czy grać dalej tą taktyką czy moze zmiec na 4-4-2?a moze jeszcze zmienić trening?Wielkimi talentami są:Gioda(obrońca ,srodek),Bravo Argentyna of.pom.lewy,żuk (lechia),Anthny Silva!!dajcie screeny swoich treningów! :D

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 03 gru 2005, 14:12

a ja mam taki problem że u mnie napastnicy nie strzelają goli :? Koller w 10 meczach nawego sezonu 2 bramki, Inzaghi też w 10 żadnej bramki co zrobic?

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Re: ELCHE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 03 gru 2005, 15:55

skyline pisze:elo wszystkim,mam problem Gram elche w pierwszym sezonie grałem taktyką 4-3-1-2 zajołem 5 miejsce jak myslecie czy grać dalej tą taktyką czy moze zmiec na 4-4-2?a moze jeszcze zmienić trening?Wielkimi talentami są:Gioda(obrońca ,srodek),Bravo Argentyna of.pom.lewy,żuk (lechia),Anthny Silva!!dajcie screeny swoich treningów! :D
Jak już zacząłeś 4-3-1-2 to nie zmieniaj.Jak chcesz fajne treningi to są na
www.fcmc.pl. Mam Silve w Newcastle i statysy mu rosną.Zrobiłem też pierwokup tego Bravo.A grał już ktoś Pablo Vittim? Gość ma zarąbiste statysy i mam ochote nim zastąpić Shearer'a , tylko nie wiem czy sie opłaca.
barti-bartek pisze:a ja mam taki problem że u mnie napastnicy nie strzelają goli :? Koller w 10 meczach nawego sezonu 2 bramki, Inzaghi też w 10 żadnej bramki co zrobic?
Hmmm...może pownieneś ich po prostu sprzedać i zastąpić jakimiś młodymi-zdolnymi

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 03 gru 2005, 18:24

Chcę sobie zainstalować pacza do fm 2005 i wyskakuje mi coć gdzie pisz że niema folderu aby go uaktualnić. Fma mam zainstalowanego na dysku E, czy może przez to pacz nie działa :?:

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 04 gru 2005, 10:35

Sciągnołem sobie updata z transferami do fm2005. Gdy daje nową grę to fm mi się wyłącza. Co mam zrobic :?::?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”