Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 165

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lis 2005, 22:26

Jak mozecie to wrzućcie to na www.yousendit.com albo na cos w tym stylu bo niestety te linki nie działają.

[EDIT]

Teraz działa :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 lis 2005, 22:32

Widzieliscie bramke Alexa :?: Spalony byl ,nie :?:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lis 2005, 22:33

powiem tyle genialne zagranie Zlatana, szkoda ze Emerson tego nie wykozystał bo byłaby to cudowna asysta :!: Widac Zlatan wraca pomału do formy, dzisiaj dwie asysty i niezła gra, teraz tylko czekac jak to on bedzie zdobywał bramki :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lis 2005, 22:36

Wydaje mi się, że spalony tam był, ale to nieważne. Alex strzelił bramkę, która przeszła do historii, sędzia ją uznał i wszystko jest w porządku :)

Zagranie Zlatana pierwsza klasa, a Emerson powinien ją tylko wbić do bramki, ale się pogubił. Szkoda bo to by był ładny gol. Del Piero ładnie uderzył piłeczke z wolnego i też szkoda, że tylko poprzeczka :roll: No nic cieszmy się z tego co mamy bo jest tego dużo 8) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 28 lis 2005, 19:17

Ibrahimović pisze:Widzieliscie bramke Alexa Spalony byl ,nie
No chyba był, ale teraz to już nie ważne :)

Alex o meczu z Treviso: "Ważne zwycięstwo, wcale nie tak łatwe do przewidzenia, z drużyną dobrze prezentującą się na boisku i będącą zawsze niebezpieczną. Zwłaszcza w pierwszej połowie, kiedy grali bardziej bardziej dynamicznie od nas. Przynajmniej do pierwszej bramki. Na naszą reakcję nie trzeba było długo czekać. Do przerwy 2-1. Cały mecz zakończyliśmy zwycięstwem 3-1, a ostatnia bramka przeszła do historii.
To wielka satysfakcja ze strzelenia 180 bramki. Szkoda, że piłka z rzutu wolnego uderzyła w poprzeczkę. To co się liczy to zwycięstwo, które pomogło utrzymać przewagę nad Milanem. Teraz czekają nas dwa mecze z Fiorentiną. W czwartek w Pucharze Włoch i w niedzielę w Serie A."
juvepoland.pl

Widać że za dużo chłopak nie napisał o swoim wyczynie :) Rzeczywiście szkoda że nie trafił wtedy z wolnego. No a teraz czekamy na następne jego bramki dla Juve :D

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 28 lis 2005, 19:30

Alex jest mistrzem super gracz jak Capello daje mu grac to on sie odwdzieca za ta gre strzela bramki powinien wiecej grac!!! JUVE FORZA!!! :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lis 2005, 20:05

Fler pisze:Alex jest mistrzem super gracz jak Capello daje mu grac to on sie odwdzieca za ta gre strzela bramki powinien wiecej grac!!! JUVE FORZA!!! :D
Niom! Adu tes siuper gracz! Jest on siuper tak she powinien w juve grac!

Zbanujcie ja prosze :pride:

W sumie się zgadzam :?.

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 28 lis 2005, 21:10

Pozwole sobie wkleic tu news'a z Juvepoland, gdyz dotyczy on bardzo istotnej sprawy i musze przyznac, ze czekalem juz na niego od dosyc dawna. Wkoncu Wielkie Trio ucina spekulacje odnosnie ich rzekomego odejscia z Juve:

"Od dłuższego czasu trwają spekulacje na temat przyszłości Triady. W sobotę jedna z włoskich telewizji podała, że Luciano Moggi po zakończeniu sezonu wróci do Torino. Dyrektor generalny szybko zaprzeczył tej informacji.
"Absolutnie zaprzeczam jakobym miał iść do Torino. Właściwie to skorzystam z okazji i powiem, że Giraudo, Bettega i ja zostajemy w Juventusie. Nasza przyszłość jawi się w czarno-białych barwach. Nie ma co do tego wątpliwości. Wszystkie pogłoski o naszym odejściu to bzdury."
Członkowie Triady - Moggi, dyrektor finansowy Antonio Giraudo i wice-prezydent Roberto Bettega - w ciągu dwunastu lat przekształcili klub w potęgę sportową i finansową. Giraudo zajmuje się finansami, a Moggi i Bettega nie mają sobie równych w działalności transferowej.
Wobec deklaracji Moggiego jest niemal pewne, że w Turynie zostanie też Fabio Capello, który przyznał wcześniej, że decyzja o pozostaniu jest uzależniona od losu Triady.
"

Teraz pozostaje wierzyc, ze Moggi tym razem mowil prawde :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 lis 2005, 21:26

veelden^ pisze:Teraz pozostaje wierzyc, ze Moggi tym razem mowil prawde

No trzeba ,ja wierze :twisted:

Wiadomo ,ze kazdy klub chcialby miec Moggiego ,ale Moggi to Juventus i niech tak zostanie :) Zrobil wiele dobrego dla Juve i zapewne jeszcze wiele dobrego zrobi ,"mozna go krytykowac ,ale nie mozna podwazac jego geniuszu" :wink:

Co do Capello ,Bettegi i Giraudo to mysle ,ze zostana - "Jeden za wszystkich ,wszyscy za jednego" :lol:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 28 lis 2005, 22:11

No miejmy nadzieję, że Triada zostanie w Turynie :)

veelden^ pisze:a Moggi i Bettega nie mają sobie równych w działalności transferowej.
z tym można się zgodzić jak najbardziej- np. transfer Vieiry

Może chociaż tym razem Moggi powiedział prawdę :lol:

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 28 lis 2005, 22:13

No ja mam nadzieję że Moggi nie kłamał :D Nie wiem co by to było jakby z klubu odszedł choćby jeden z nich... począwszy od samego Moggiego, kończąc na Capello. Chociasz tego ostatniego dałoby sie jakoś zastąpić...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 lis 2005, 15:49

Prezydent Bayernu Monachium Karl Heinz Rummenigge potwierdził nieoficjalnie, że francuski obrońca Bayernu Willy Sagnol przejdzie do Juventusu po zakończeniu obecnego sezonu, na zasadzie wolnego transferu.
"Niestety po transferze Kovaca, również Sagnol przejdzie do Juve za darmo. Nie możemy nic zrobić, z ekonomicznego punktu widzenia nie możemy konkurować z Bianconerimi."
Dopiero w przyszłym tygodniu Sagnol ogłosi, że nie będzie grał już w Bayernie. 28-letni obrońca podpisze czteroletni kontrakt, dzięki któremu zarobi 2,5 miliona Euro rocznie.
www.sports.it

Jesli Zambrotta przejdzie na lewa pomoc ,to Sagnol jak najbardziej ,jednak w przeciwny wypadku przy obecnej dyspozycji i postepach Chielliniego na lewej stronie Przyjscie
Sagnola do Juve jest .. no wlasnie :roll:

Zambrotta-Thuram-Cannavaro-Chiellini :roll: Sagnol-Kovac-Cannavaro-Zambrotta :roll: Sagnol-Kovac-Cannavaro-Chiellini :roll:

Ja jestem za tym ostatnim rozwiazaniem (Zambro za Nedveda na lewej)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 29 lis 2005, 15:53

Ibrahimović pisze:(Zambro za Nedveda na lewej)
a Nedved co ? Na ofensywnego pomocnika czy na emeryturę ? :roll:
Ostatnio Nedved gra nieźle.

Gdyby przyszedł jeszcze Sagnol, to nasza obrona by była chyba kompletna.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 lis 2005, 16:09

Nie zapomnijcie ze Barzagli prawdopodbnie zawita w Juventusie, za Zebine okors.

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 29 lis 2005, 16:24

jak dla mnie najlepsze ustawienie byłoby:
Sagnol-Cannavaro-Kovac-Zambrotta. Thuram na ławie bo za stary. A co do Chielliniego to mnie on zraźił do siebie w meczu z Bayernem... takie wpadki...boże :/

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”