Ronaldinho - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lis 2005, 12:15

Zgadzam sie z tym że jest geniuszem i to w 100%. Może nie jeden z najlepszych, a najlepszy :?: Taką ma role... zaskakiwać, stwarzać przewage poprzez kiwke, a co do bramek to nie wiem o co Ci chodzi bo przecież je szczela i to bardzo dobrze że są piękne bo to jest właśnie jego geniusz więc nie można powiedzieć że nie gra dla drużyny :wink:

Zastanawiam sie czy przestanie kiedyś zaskakiwac jakimś nowym zwodem, podaniem czy bramką :?: Pamięta ktoś żeby miał słabszy mecz lub zawiódł w tych najważniejszych :?: Bo ja szczerze to nie.

Awatar użytkownika
Diduś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diduś » 25 lis 2005, 19:31

ten facet poprostu jest z innej planety! taka jest prawda, za każdym razem kiedy jest przy piłce wszyscy patrzymy z uwagą na jego nogi, bo w każdej chwili moze zagrac cos fantastycznego, cos co wprawi nas w zachwyt. w poniedziałek w paryzu dostanie złotą piłkę, za pare tygodni znów wygra plebiscyt Fifa, tak jak w zeszłym roku, bo kto inny ma to wygrac jeśli nie on??!!!

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 lis 2005, 19:34

Jak dla mnie Ronni jest najlepszym graczem świata. On jest po prostu niesamowity. Ostatnio kapitalna asysta przy bramce Gabriego, dwie piękne bramki na Bernabeu. Ronaldinho to mistrz w swoim zawodzie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 lis 2005, 19:49

Dla mnie to jest fenomen pilkarza. Nie ma dla mnie lepszego na całym świecie. Robinho mu do pięt nie dorasta. Z Werderem był bohaterem spotkania, rozegrał świetny mecz taki sam jak kilka dni wczesniej-na Santiago Bernabeu. Pierwsze podanie do Gabriego-klasykka. Nastepnie Ronni wykonuje rzut wolny znakomicie. A na końcu kolejna świetna asysta do Henki. Jednym słowem dla mnie to jest Bóg Futbolu i chwała mu. Jęsli nie dostanie Złotej Piłki dla mnie to bedzie wielkim rozczarowaniem.

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 25 lis 2005, 19:55

Mimo wszystko respetk dla Ronniego10

Mimo wszystko daruj sobie takie posty // Niggaz

Awatar użytkownika
Diduś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diduś » 26 lis 2005, 9:04

i to mnie cieszy! nawet fani innych klubów, którzy mogli by sie upierac ze najlepszy jest np. Lampard, doceniaja klase naszego Cracka! dziękujemy panowie!!!

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 26 lis 2005, 9:25

Ronaldinho - Piłkarz kompletny , idealny . Wydaje mi sie że nigdy nie było lepszego gracza. Jednym podaniem potrafi otworzyć droge do bramki , jednym rajdem rozstrzygnąć losy spotkania , strzlić bramke roku z rzutu wolnego , a swoimi zwodami zadziwić publicznoć największych rywali . Dzięki niemu Barcelona ma tylu kibiców bo zazwyczaj jeśli jakiś młodzian ma piłkarskiego idola to i klub w którym gra jest najbardziej przez niego szanowany. Wysoki , chudy , szybki , elastyczny , młody - cechy kreujące go na idealnego gracza . Moim marzeniem jest oczywiście by kiedyś zagrał w barwach Realu Madryt :) - niestety nierealne :cry:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 lis 2005, 9:30

Trzeba to przyznac ze Roni ostatnio tak dobrze sie prezentował jak grał pierwszy sezon w Barcelonie, teraz mozna nawet powiedziec ze gra jeszcze lepiej, ma wiecej asyst, wiecej goli i wogole ma wieksze doswiadcznie :D
Tym bardziej sie ciesze ze dostanie zawodnik Barcy Złota piłke a trafia ona w godne rece,kto ogląda mecze z udziełem R10 to wie co on potrafi :D

Ojczympio10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojczympio10 » 02 gru 2005, 17:39

Unoandrzej Ronaldinho jest chudy :idea: :roll: Jebnij sie w łeb :evil:

Post zostaje ku przestrodze... jak NIE pisać.
Załączniki
thumb_0084.jpg
thumb_0084.jpg (3.59 KiB) Przejrzano 839 razy

Grynder
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

ronni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grynder » 12 gru 2005, 15:58

RoNaLdInHo jest the best i tyle !! :) 8)

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 14 gru 2005, 18:47

Ronaldinho znakomity piłkarz. Dziecko Brazylii mógłbym rzec :P hehe gra znakomity futbol ... Jego technika jest bajeczna. Jego grę mozna porównać do słynnego Pele albo Maradony. Niewiem co by Barca bez niego zrobiła ... ustawia grę , podaje , i strzela t0 jest to co On potrafi robić najlepiej i chwała mu za to :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 gru 2005, 10:19

Dostal ostatnio nagrode France Futbol za najlepszego pilkarza grajacego w Europie a wczoraj Ronaldinho został uznany najlepszym piłkarzem świata 2005 roku w plebiscycie FIFA. Glosowali trenerzy i kapitanowie druzyn narodowych.
Ronaldinho zdobyl 956 punktow. Drogi byl Lampard (306 punktow) a trzeci Etoo z 190 punktami.
To juz jego drogi triunf z rzedu.
Jest poprostu najlepszym pilkarzem na swiecie. :P
Gra w jednej z najlepszych druzyn na naszym globie. Nie mowie ze najlepszej bo zaraz by sie ktos zaczol wkurzac, ale kto jest teraz w stanie wygrac z Barca? Ja jestesn najwiekszym "antybarcelonczykiem" na tym forum (chociaz ze tego nie widac), ale przyznaje sie do tego ze sa the best, niestety.

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 20 gru 2005, 12:53

Ronaldinho z pewnością zasłużył na te wszystkie nagrody, bo bez wątpienia jest najlepszym obecnie piłkarzem na świecie i chyba więcej komentować nie trzeba ;) Cieszy również miejsce w pierwszej trójce Eto'o. Ale ja ze swojej strony chciałem dodać, taka ciekawostke którą pewnie każdy zna ze Janas jako jeden z czterech trenerów wytypował zwycięską trójkę ;) A wy mówicie ze on sie na piłce nie zna 8)

Awatar użytkownika
GapeK
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GapeK » 25 gru 2005, 11:54

Ronaldiho dostał złotą piłke ale sa tez inni dobrzy piłkaże np.
-Gerrard
-Et'o
-Ronaldo itd :smile2:

Et'o :shock: :lol2: Tego jeszcze nie widziałem. Chłopaku opamiętaj się bo póki co pracujesz na niekoniecznie pozytywne wyróżnienie. // Niggaz

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 31 gru 2005, 14:53

Sława Ronaldinho rosła z roku na rok, a teraz jest niepodważalnie najbardziej znanym i popularnym zawodnikiem, opisałbym to tak:

do 1999- talent
1999 - megatalent
do 2002- gwiazda
2002- supergwiazda
2004- megagwiazda
2005- ultragwiazda :shock:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”