Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 lis 2005, 12:46
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 lis 2005, 12:58
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 lis 2005, 16:56
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lis 2005, 17:03
Juve tez nie ma porzadnego zastepcy dla Nedveda czy Zambrotty.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 lis 2005, 18:50
Dlatego jezeli do United dołączą nowi zawodnicy, młodzi powinni zostać wypożyczeni. W 75% przypadkach wyjdzie im to tylko na dobre.Loczek pisze:A ja i tak pozostanę konserwatywny w swoich poglądach. Nie uważam i stanowczo protestuję takim działaniom, jak wdrążanie w skład, który i tak jest dziurawy jak ser szwajcarski, chłopaków, którzy obycie boiskowe dopiero nabywają. Ja rozumiem, kształtowanie kultury fizycznej i mentalności młodych popleczników Fergusona jest doskonałe. Ja rozumiem też, że trzeba dawać możliwości wypłynięcia na szerokie wody, że trzeba dać odetchnąć świeżym, ostrym powietrzem. Jednak trzeba umieć pokierować drużyną tak, ażeby takie młode strelby miały od kogo nabywać niezbędną wiedzę i ogranie.
Manchester United należy do najbogatszych klubów na świecie. Znam sytuację po przyjściu Glazera, ale nadal United jest potęgą piłkarską. Ale nie przesadzajmy z jedenastką porządnych rezerwowych. Wystarczyłoby przynajmniej 6 plus dodatkowo uzdolniona młodzież.John Travolta pisze:Loczek nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze zawodnika nie tylko kupujesz ale i utrzymujesz.A jak chcesz miec 11 porzadnych rezerwowych to jest to bardzo wysoki koszt i nie kazdy klub jest na takie cos stac.
Nie sądzę, by w przyszłym roku Jonathan grał już w pierwszym składzie. Niby poszukujemy środkowego obrońcy. Do tego Brown ma doświadczenie i w moim przekonaniu jest lepszy od Spectora. Na pewno byłby to dobry rezerwowy. Tylko jeżeli założylibyśmy,że do United dołączy defensor, to mamy taką sytuację kadrową: Rio, Brown, Silvestre (który powinien zostać sprzedany), nowy nabytek, Spector i Pique. Dlatego ktoś z młodych (Spector, Pique) musiałby powędrować na wypożyczenie, bądź grać w rezerwach.John Travolta pisze:Spector juz gral kilka razy w podstawowym składzi United jako 18-sto latek(cale mecze) i gral naprawde porzadnie, licze ze w przyszlym roku moze juz wejsc do pierwszej jedenastki.
Ale Amerykanin nie jest chyba aż tak głupi by nie widzieć, że potrzebne są wzmocnienia. Jak chce zarabiać pieniądze, tudzież zająć jak najwyższe miejsce w LM to musi mieć mocną kadrę zawodników. Proste i logiczne. Wydasz kasę na transfery, co później przynosi korzyści.John Travolta pisze:No coz to chyba ty pewien moment przespales, a mianowicie przejecie klubu przez Glazera ktory teraz zarzadza nasza kasa klubowa i jak pozwoli to przyjdzie nowy zawodnik a jak nie to nie, jego plan jest taki ze musimy awansowywac co rok to LM i wtedy przez pare dobrych lat spłąci sowj kredyt w wysokosci okolo 790 mln funtow....Nie mowiac ze kredyt został wziety na bardzo trudnych warunkach.
Czy jego gra była bardzo dobra to bym akurat polemizował...John Travolta pisze:Mowisz o złych wystepach z Lile i Boro młodych gracze a czemu nie popatrzysz ze np O'Shea bardzo dobrze zagrał z Chelsea.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 lis 2005, 19:38
To jest chyba jednak błedne myslenie bo aby byc na szczycie trzeba wydawac duze pieniadze na transfery i jednak nie propocjonalnie duze do tego jakie pieniadze daja sukcesy.Dodatkowo ciagłe odnoszenie sukcesow jest niemozliwe dlatego znacznie bardziej opłacalne jest utrzymywanie druzyny na dobrym poziomie czyli coroczny awans do LM.Ale Amerykanin nie jest chyba aż tak głupi by nie widzieć, że potrzebne są wzmocnienia. Jak chce zarabiać pieniądze, tudzież zająć jak najwyższe miejsce w LM to musi mieć mocną kadrę zawodników. Proste i logiczne. Wydasz kasę na transfery, co później przynosi korzyści.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 09 lis 2005, 19:42
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 lis 2005, 20:00
Po pierwsze, nie pisz ,,my" bo manchester United to nie wy, ani my, tylko klub. Po drugie to jakaś woda Ci wyszła z tych rozmyślań, bo ni w ząb nie rozumiem co chciałeś przekazać ( może napisz coś spójnie stylistycznie ).John Travolta pisze:To jest chyba jednak błedne myslenie bo aby byc na szczycie trzeba wydawac duze pieniadze na transfery i jednak nie propocjonalnie duze do tego jakie pieniadze daja sukcesy.Dodatkowo ciagłe odnoszenie sukcesow jest niemozliwe dlatego znacznie bardziej opłacalne jest utrzymywanie druzyny na dobrym poziomie czyli coroczny awans do LM.Ale Amerykanin nie jest chyba aż tak głupi by nie widzieć, że potrzebne są wzmocnienia. Jak chce zarabiać pieniądze, tudzież zająć jak najwyższe miejsce w LM to musi mieć mocną kadrę zawodników. Proste i logiczne. Wydasz kasę na transfery, co później przynosi korzyści.
My naprawde nie mozemy sie za wiele spodziewac po transferach.Widac to było w lato kiedy nie dostalimy praktycznie nic bo za ile kupilismy za tyle sprzedalismy...
Żałosna wypowiedź. A podeprzyj to faktami. A ja Cię kiedyś uważałem za porządnego usera, widać... zmiana poglądów właśnie nastąpiła.RVN10 pisze:Młodzież z Manchesteru rządzi. Najlepsze szkolenie na świecie, Ajax wysiada.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 lis 2005, 16:05
Pierwsze, ja jako fan utozsamiam sie z moim klubem, kupuje koszulki wiec i zasilam klub finansowo.Po pierwsze, nie pisz ,,my" bo manchester United to nie wy, ani my, tylko klub. Po drugie to jakaś woda Ci wyszła z tych rozmyślań, bo ni w ząb nie rozumiem co chciałeś przekazać ( może napisz coś spójnie stylistycznie ).
Co do Lille ... ech rezerwa tragiczna i mało konstruktywna , tak zresztą jak występ ,,Dżona".
Jak nie można spodziewać się wiele po transferach? Już bardziej spektakularne robią Sroki, czy Kanonierzy, a to niby Manu króluje z kasą za pazuchą.
Co do młodych, tak jak Manumef powiedział, ograć się muszą na wypożyczeniu. Ograć = nie są aż tak dobrzy by być w Manu w pierwszym składzie. Wniosek jest prosty - trzeba kogoś mieć na tej obronie, bo z dobrymi chęciami można chodzić do kościoła a nie na boisko.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 lis 2005, 16:25
I tu możesz się mylić niestety. Mianowice Ruud van Nistelrooy doznał kontuzji żeber i na pewno nie zagra w mecz reprezentacji Holandii. Pod znakiem zapytania stoi również występ Holendra w meczu ligowym z Charltonem! Także albo Saha będzie w stanie zagrać, albo trzeba będzie dać szansę Giuseppe Rossiemu.John Travolta pisze:Rossi i Pique nie beda teraz grac w pierwszej jedenastce, dopiero gdy wynik jest juz pewny.
Z poczatku myślałem, że potrafisz wypowiadać się na odpowiednim poziomie. Myliłem się.RVN10 pisze:Młodzież z Manchesteru rządzi. Najlepsze szkolenie na świecie, Ajax wysiada.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 12 lis 2005, 18:42
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 lis 2005, 13:29
Nie 'być może', tylko 'na pewno', bo Keane i Neville grają przecież w poniedziałek w meczu towarzyskim przeciwko Albion, więc jeżeli Ferguson stwierdzi (co jest pewne na 99,9 %), że są oni gotowi do gry, to zagrają. Osobiście cieszy mnie ten powrót, bo pomimo niezłej formy, jaką prezentuje MU, to powrót Neville'a i Keane'a wyjdzie na dobre.Manumef pisze:I w końcu! Doczekaliśmy się. Być może 19 listopada w meczu z Charltonem zagrają powracający po kontuzji: Roy Keane i Gary Neville.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 13 lis 2005, 15:10
Anka pisze:Osobiście cieszy mnie ten powrót, bo pomimo niezłej formy, jaką prezentuje MU, to powrót Neville'a i Keane'a wyjdzie na dobre.
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 lis 2005, 15:57
Ja nie piszę, że Manchester jest w dobrej formie, ale że jest w niezłej. Jest pewna różnica.szmagel pisze:Bez przesady ale jedna wygrana z chelsea nie pokaze ze MU jest w dobrej formie.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 15 lis 2005, 13:52
artur.makaveli
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio