Moderatorzy - ocena pracy - Strona 35

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 13 lis 2005, 21:24

*_For_zaza_Milan_* pisze:Pewnie dwa posty wyszły ... co tu sie dzieje nawet z dodaniem jest kłopot serwer nowy - wady stare usuńcie jeden prosze
na gorze obok twojego postu jest maly krzyzyk, ktory sluzy do kasowania wlasnych postow

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lis 2005, 21:29

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja troche odejdze od tematu.
Chlopaczek pisze:Ja tak z innej beczki.
Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta... ale nie zawsze. Mialem taka sytuację, że wykasowałem coś w temacie ostrzeżenia i temat na parę godzin zniknął.

Tematy chyba wracają, zobaczcie na Włochy transfery, ostrzeżenia, Polonia Bytom ;).

Gorzej, że zwalnia i wyskakują błędy w takim natężeniu, że parę minut zabrało mi, by napisać tego posta :/.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 21:35

Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta...

To napewno ten powód? Jeśli tak to dość dziwne. Coraz więcej błedów ostatnio. Serwer się wali?

piwus pisze:Gorzej, że zwalnia i wyskakują błędy w takim natężeniu, że parę minut zabrało mi, by napisać tego posta Confused.

Ja w ogóle się na forum nie mogę dostać. Stronę sobie przeglądam, ale gdy chcę wejść na forum to już się wiesza :?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 lis 2005, 21:39

bagg pisze:Ja w ogóle się na forum nie mogę dostać. Stronę sobie przeglądam, ale gdy chcę wejść na forum to już się wiesza
U mnie identyczna sytuacja. Denerwujące to troche jest. A co do tych znikających tematów to myśle, ze jakiś moderator sobie jaja po prostu robi.

kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 13 lis 2005, 21:42

'Piotrek' pisze: A co do tych znikających tematów to myśle, ze jakiś moderator sobie jaja po prostu robi.
Bingo! To nasze nowe hobby.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lis 2005, 21:42

Rozmawiałem z Dzidziusiem i jest problem z bazą danych. Żaden moderator nie bawi się w wykasowywanie tematów. Dzidzius nie moze się dostać do bazy, ale zrobi wszystko aby te tematy powróciły i żeby forum zaczęło funkcjonować normalnie. Niedługo przenosimy się na nowy serwer i wszystko powinno być wtedy ok :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 lis 2005, 21:46

piwus pisze:Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta
:oops: Ja skasowałem posta w temacie 'Reprezentacja Polski' i chyba zniknął, albo nie mogę go znaleźć

[dobrze, że w temacie o lidze brazylijskije nikt nie pisze. Przynajmniej nie zniknie;]

A co do tego problemu, co się strona nie wczytuje. Ja przez ten problem mam jeszcze podproblem, bo kiedy stronka się nie wczyta, a potem się wczyta to muszę się od nowa logować. Wy też tak macie?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2005, 21:46

Snipp_ pisze:Co ja Ci zrobiłem ?
Nic ;)
To chyba dobrze, że nie należysz do kółka wzajemnej adoracji, co? :P
Snipp_ pisze:Tu się zgodzę. Zrozum - jak mu powiem że jest debilem to będę fajny, a jak on mi spróbuje odpowiedzieć to będę jeszcze fajniejszy bo co bym mu potem nieodpowiedział to i tak wygram, bo on w końcu jest debilem. Proste, a skuteczne, ot co.
Yhy... Udam, że zrozumiałam :P
Snipp_ pisze:Niemniej przezntuje on poziom niższy od choćby Ciebie czy Jarzyny. A jeśli nie to na pewno nie zasługuje by pełnić tak odpowiedzialną rolę.
Ale skoro Admini [doświadczeni, mądrzy ludzie ;)] zadecydowali, że będzie on modem i - jak do tej pory - nie mają do niego przeciwskazań, to nie rozumiem dlaczego miałby tej funkcji nie pełnić...
Smithu pisze:Ale kochana, nikt sie nie czepia jego tylko jego kompetecji i poziomu rownemu wlasnie temu nowaczkowemu.
Nie jestem pewna ;)
Smithu pisze:Mam wiele podstaw, jednakowoz brak ochoty na szperanie po topicach by te podstawy pokazac.
A wypadałoby ;)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 lis 2005, 21:51

futbolowa pisze:To chyba dobrze, że nie należysz do kółka wzajemnej adoracji, co?
Jeśli to znaczy, że mnie nie lubią to nie. :?
futbolowa pisze:doświadczeni, mądrzy ludzie
No przecież wiem.
futbolowa pisze:będzie on modem i - jak do tej pory - nie mają do niego przeciwskazań, to nie rozumiem dlaczego miałby tej funkcji nie pełnić...
Zadecydowali dość dawno, kiedy forum się rozwijało. Na dzień dzisiejszy jest kilku użytkowników, którzy swą postawą na forum zasługują bardziej na moda niz romantyk. Basta.

Których użytkowników masz na myśli?

Niggaz, fieldy, futbolowa, Smithu, kama_reda, K.J., Chlopaczek. Mówisz, masz.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2005, 15:41 przez Snipp_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 lis 2005, 7:52

Snipp_ pisze:Jeśli to znaczy, że mnie nie lubią to nie.
Nie :lol: ;)
Zadecydowali dość dawno, kiedy forum się rozwijało. Na dzień dzisiejszy jest kilku użytkowników, którzy swą postawą na forum zasługują bardziej na moda niz romantyk. Basta.
Ale do tej pory się go nie pozbyli. A więc są zadowoleni z niego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2005, 9:33

w czasie wekendu nie miałem specjalnie czasu - to kiedy już czas się znalazł [a z rana się najlepeiej myśli] postanowiłem przejrzeć kilkanaście ostatnich postów. Możecie mi zarzucać stronniczośc, czy też subiektywną ocene - no ale co zrobie - pisze co myślę :wink:
Oto czego się doszukałem :
Snipp_ pisze: kwestią czasu jest według mnie strata przez tego chłopaka pozycji moderatora na tym forum. W końcu pisze strasznie infantylnie, wlepia kontrowersyjne ostrzeżenia i ogólnie zamiast podziwu budzi śmiech, a tak być nie powinno.
trudno się ze Snipp'em nie zgodzić, Romantyk, jako Romantyk nikomu nie przeszkadza. Każdemu czasem zdarzy się nabić posta :lol: czy też wdać się w mniejszą lub większą kłótnię. Ale, do ciężkiej cholery [że się tak wyrażę] jeśli ktoś jesm modem i pilnuje porządku na forum, to IMHO niedopuszczalne jest :
:arrow: ciągnięcie często nic nie wnoszącej do tematu polemiki [bo przecież, mod powinien likwidować w zarodku takie zachowania]
:arrow: częstego nabijania postów [przy równoczenym upominaniu innych, żeby sami nie nabijali]
:arrow: nadmiernego :lol: szydzenia z innych userów [przykład - japko - po której Romantyk chwilami "jeździł" że aż przykro było na to patrzeć]
rozumiem Klaudynke, nie poluiła jej - to jej tam czasem napisała coś cierpkiego. Jednak MOD KTÓRY WYMAGA PRZESTRZEGANIA REGULAMINU NA FORUM, SAM MUSI GO PRZESTRZEGAĆ, dawać przykład.
Nie tak dawno Romamtyk napisał bardzo dobrego [to trzeba mu oddać] posta do Zazy, żeby zaczął od siebie wszelkie zmiany i sam zobligował się do tego samego w stosunku do siebie.
Czy udaje mu sie to ? [w razie watpliwości patrz wypunkowane [:arrow:] przykłady znajdujące się powyżej]
Niggaz pisze:Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie?
Właśnie, nie jest to tylko zdanie Niggaza, ale podejrzewam większej ilości userów.
Romantykowi [nawet jeśli się stara] coś nie wychodzi. Nie wiem czy nabija specjalnie, czy nieświadomie; czy przeróżne WP wlepia kierując sie rzeczywiście regulaminem [może jakimiś zasadami zdrowego rozsądku, nie wszystko przecież jest w regulaminie uwzględnione] czy może wlepia je bo sam nie wie, w którym momencie delikwenta ukarać, a kiedy tylko upomnieć. Na jego niekorzyśc dziłają właśnie takie zachowania jak czepianie się nowych, niegrzeszących intelektem userów.
Wszyscy się zgodzą, że np. japko do takowych należy - ale mod powinien pomagać, słuzyć userom - zwłaszcza nowym i takim, którzy się nie potrafia odnaleźc w nowym miejscu. Romantyk jest jakby zaprzeczeniem tej ideii [?] Widać było gołym okiem, że [w przypadku japka] albo chce sie nowej forumowiczki jak najszybciej pozbyć, albo chce, że ta została długo żeby możnabyło się z niej śmiać i wytykac jej każdy błąd [poprzez niekiedy chamskie odzywki - takie miałem odczucie]
romantyk pisze:5000 uzytkownikow uwaza, ze jestem "glupim nabijaczem" Laughing bywa tak niestety Smile
ja bym raczej powiedział - "beztroskim nabijaczem"
Nabija - bo nic mu za to nie grozi, ciekawe ile miałby WP gdyby modem nie był, ale tego się chyba długo nie dowiemy
romantyk pisze: widocznie mam problem, moze i masz racje. wszystkie moje posty nic nie wnosza do tematu. ta... musze sie z tym pogodzic
albo temu jakoś zaradzić. Jak sobie nie radzisz - to jest jedno wyjście z tej sytuacji - wszyscy wiemy co mam na mysli
romantyk pisze:standardowo Very Happy Bagg, Bagg, Bagg. proponuje mu wlezc w dupe Very Happy
jezeli mowisz o osmieszaniu to spojrz na siebie Wink Bagg to Twoj bozek, moze idol ?
świrtny przykład obrazujący prace Romantyka - Krzysiu Jarzyna napisał posta, w którym nie było, żadnych wulgaryzmów, czy tez zwrotów mogących urzić Romantyka [w moim przekonaniu]. Po prostu napisał mu, że wiek nie ma nic do rzeczy - dając za przykład [jakże trafny] kolege bagg'a. A oto co mu moderator odpisał [patrz cytat] chyba komentarz zbędny :roll:
Lakier pisze:Co to ma byc? Moderator a prowokuje do off topicow, na dodatek sam je pisze, zrobcie cos z tym.
jak widać, nie tylko ja mam takie odczucia
futbolowa pisze:Moglibyście się powstrzymać i nie wprowadzać niezdorwej atmosfery na forum, bo poziomem intelektualnym zniżacie się do 'wielkich' Nowaczków i innych tego typu
Nikt nie wprowadza złej atmosfery - wyjaśnienie sprawy z Romantykiem służy własnie polepszeniu atmosfery panującej na forum, jeśli zaniżamy się do poziomu Nowaczyka [duża przesada] to trudno - twoje zdanie
futbolowa pisze:Popularność można sobie zdobyć w innym temacie, bo żadna to sztuka wraz z kilkoma innymi osobami bezpodstawnie uczepić się jednej
Nie chodzi o popularność, chodzi o zwrócenie uwagi na pewne elementy pracy moderatora i jesli są one negatywne - pogadać o tym i dojść do jakiegoś konsensusu.
futbolowa pisze:Dajcie sobie spokój.
Niektórzy bardzo mnie rozczarowali.
No chyba nie ja :zgoda:
futbolowa pisze:Bo tworzy się tu jakieś kółko wzajemnej adoracji [nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimi Wink]. Jeden kogoś zwyzywa, to zaraz cała armia robi to samo Confused Confused
NIkt nikogo nie wyzywa - to się nazywa wytykanie błędów - i nalezy to robić - bo dzięki temu mamy szanse zrobić cos pozytywnego.
Niech Rmoantyk się poprawi, niech nie nabija postów, niech daje przemyślane WP i niech pomaga nowym, lub chociaż z nich nie drwi w taki sposób [zainteresowanych odsyłem do tematu o zwierzątkach i zdjęciach forumowiczów]. jak sie poprawi - i to zauważymy, to jestem przkonany, że nmikt jego dymisji nie będzie się domagał
Smithu pisze:jego poziom jest nieadekwatny to wykonywanej funkcji.
Amen :pray:

Mam nadzieję, że nikt tego nieodbierze jako ataku na Romantyka - bo jako do usera - nic do niego nie mam. [mimo, że jest kibicem ManU :boruta: ]
Ja tylko chcę zwrócić uwagę na pewne rzeczy, które mi się nie podobają w pracy moderatora Romantyka.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lis 2005, 10:01

hmmm temat wrócił :roll: Także chyba trzeba przeprosić co nie których. :wink: Dziwne sytuacje, aż strach pomyśleć co by było gdyby nasz ranking "Calciomani" ktoś wykasował. :roll: Widze po postach że wczoraj ograniczyłem sie tylko do kilku zdań w tej kwesti .. i dobrze :roll:, bo miałem wode. Tym bardzie że znów zaczelismy pisać tam artykuły a tu lipa.

Tomus pisze ze rozmawiał z Dzidziusiem o tej sprawie. Ale czy czasem dwa dni temu w nocy nie był zmieniany serwer ? :roll:
piwus pisze:Tematów nie usuwają moderatorzy, dzieje się tak po skasowaniu posta... ale nie zawsze. Miałem taka sytuację, że wykasowałem coś w temacie ostrzeżenia i temat na parę godzin zniknął.

A dlaczego trzeba kasować posty ? bo coraz cześciej dodając jeden zapisujesz 3. Tym bardzie gry on sie zapisuje 12 minut :roll: :lol:

Pozdrawiam :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 17 lis 2005, 13:35

Dobra wkraczam do akcji ;) Napiszcie mi dokładnie jakie tematy zostały usunięte. Postaram się to sprawdzić.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 lis 2005, 17:06

Pisze tego posta,bo mam zastrzeżenia co do pracy dwóch moderatorów. Mowa tu o Niggazie oraz Jarzynie :evil: . Odkąd zostali moderatorami nie zrobili nic, co mogłoby pomóc forum stać się lepszym, co więcej zarówno Niggaz jak i Jarzyna całkowicie olali forum i od czasu awansu na stanowisko moderatora, nie zajrzeli ani razu na forum :? . Trzeba się poważnie zastanowić co do przyszłości obu tych panów na stanowisku moderatora.

EDIT: Przyznaje sie, jestem zlym czlowiekiem :D Wlasnie poczyniam ostatnie przygotowania do strzalu w plecy z łuku... :D // Jarzyna Krzysztof, Polska

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 lis 2005, 17:36

'Piotrek' pisze:Pisze tego posta,bo mam zastrzeżenia co do pracy dwóch moderatorów. Mowa tu o Niggazie oraz Jarzynie :evil: . Odkąd zostali moderatorami nie zrobili nic, co mogłoby pomóc forum stać się lepszym, co więcej zarówno Niggaz jak i Jarzyna całkowicie olali forum i od czasu awansu na stanowisko moderatora, nie zajrzeli ani razu na forum :? . Trzeba się poważnie zastanowić co do przyszłości obu tych panów na stanowisku moderatora.
ale jaja. :rotfl2: . forumowy buntownik przeszedl metamorfoze w forumowego jajcarza. stara sie jak moze, ale zapomnial o jednym nie liczy sie ilosc tylko jakosc. a z ta ostatnia u ciebie ostatnimi czasy cos kiepsko...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”