Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 12:15
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 11 lis 2005, 12:28
Roodeck

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 11 lis 2005, 22:31
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 lis 2005, 23:31
Rotnok pisze:Myślę, że najlepszym wyjściem jest zatrudnienie Ancelottiego
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 11 lis 2005, 23:49
Co do Cicinho to jestem pewien, że od przerwy zimowej będzie w Realu. Podpisał kontrakt niedawno, chyba że media kłamią...Toudinho pisze:Co do Cicinho jestescie przekonani że wzmocni Real zimą
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 lis 2005, 0:24
Rotnok pisze:Taki Robinho - cudowny drybler, technik - jest przyzwyczajony że cały zespół w Santosie grał na niego, a on robił z piłką co chciał.
Wydaje mi się dobrym trenerem. W zeszłym sezonie wyciągnoł Real prawie na mistrza, zrobil co mogł zrobić i chyba wiecej sie nie dało. Zresztą Real nie zaslugiwal na mistrza wpierwszej połowie sezonu, druga połowa sezonu to czas luxa i czas swietnych wynikow. Teraz troche mamy sieczke bo są kontuzje. Uwazam ze ejst dobry bo byle kto nie zdobwa 4 mistrzostw w Brazyli, byle kto nei prowadzi Canarinhos i byle kto nie staje się trenerem giganta takego jak Real. Troche te wyniki były naciągane kosztem widowiska liczyły się ptk a nie piękno , ciżeko jest mu to teraz połączyć w tym sezonie, choc sklad bez kontuzji naprawde jest dorby.Czasami potrafi zadziwić, ustawiajac zbyt defensywnie Real, a czasami jak w poprzednie GD zagral bardzo ofensywnie bo 3 napadziorami, co mogło zaskoczyć. Wie czego chce i wie czegoszuakc w Brazyli rynek ma prześwietlony jak mało kto, to z pod jego skrzydeł ekslodowal Diego, Robinho czy Renato. Oby szło mu z Realem dobrze ja nie mam nic przeciwko jego osobie. Ale mogłby popracowac nad stylem gry bo czasami...Rotnok pisze:co myślisz o Luxemburgo?
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 12 lis 2005, 9:19
Barca potrafi grać także bez Ronaldinho, co pokazał np. mecz z Betisem wygrany 4-1.Toudinho pisze: To samo było na początku z Ronaldinho. Dopiero gdy cała 10 podporzątowała się pod nego zaczeli grać. Cala gra opiera się w szczególności na geniuszu Ronaldinho.
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 lis 2005, 9:25
Roodeck pisze:Barca potrafi grać także bez Ronaldinho
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 lis 2005, 9:47
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2005, 11:00
Toudinho pisze:byle kto nie staje się trenerem giganta takego jak Real
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 lis 2005, 13:37
bagg pisze:No...przypomnę tylko Carlos'a Queiroz'a(tak to się piszę?)
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2005, 15:10
Sądzisz że on jest byle kim Question
Toudinho pisze:uczyl się od wielkiego sir Alexa
Toudinho pisze:prowadził Real bez zarzutu z tak wąską kadrą że przegięcie.
Toudinho pisze:Jako jedyni za kadenci Queiroza pokonali FC Porto gdy te sięgalo LM.
Tak. Napewno wśród wielkich trenerów jego nazwisko się nie znajdzie.Toudinho pisze:A ty człowieczku mowisz że to byle kto
Toudinho pisze:Queiroz z pewnością by zostal do dziś dnia tylko ze Real wydawalo by się ze pewnego 1 miejsca (12 ptk) przewagi miał w ów czasie nad Valencia zostanie mistzrem Hiszpani
Toudinho pisze:Za Queiroza Real mial polot i finezje przez pewien okres gry.
Toudinho pisze:No i jak Ty to mowisz byle kto ma bardzo duze szanse na zostanie trenerem kolejnego giganta jakim jest Man Utd
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 lis 2005, 16:03
bagg pisze:Ale przecież on tam w ogóle nie ustalał taktyki. Dał każdego na swoją ulubioną pozycję i kazał im grać.
bagg pisze:To nie był trener.
bagg pisze:Ale przecież on tam w ogóle nie ustalał taktyki.
bagg pisze:Dał każdego na swoją ulubioną pozycję i kazał im grać.
Chociaz by z Realembagg pisze:Tylko, że z kim wtedy Porto grało?
bagg pisze:Właściwie jedynym znanym przeciwnikiem był Man Utd, który wtedy powoli zaczynał się sypać.
bagg pisze:Napewno wśród wielkich trenerów jego nazwisko się nie znajdzie.
bagg pisze:I taki dobry trener stracił tyle pkt przewagi? Niebywałe.
bagg pisze:A ja myślałem, że trener ma ustablilizować formę u zawodników.
bagg pisze:Większość fanów przeklinałaby zarząd po takim zagraniu.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 12 lis 2005, 16:23
Rotnok pisze:Kocha Barcelonę
Z tą miłością to bym się tak nie zapędzał...Rotnok pisze:ci zawodnicy są bezgranicznie zakochani w Barcelonie
Za Rochembacka Gaspart dał chyba kilkanaście milionów dolarów, a niedawno Barca sprzedała go za 1,5luk1208 pisze:Rochembacka i Giovaniego sprowadził Gaspart, a ze on nie liczył sie kasą to dlatego tak duzo na nich wydaliPozatym obydwaj juz zostali sprzedani i jakas tam kasa sie wróciła
![]()
Szkoda ze sie nie sprawdzili, zwłaszcza Rochemback bo niektóre mecze miał niezłe, tylko kontuzje go przesladowały jak grał w Barcelonie![]()
Ale ci dwaj ppiłkarze dają nam do zrozumienia ze taki Robiho tez moze byc niewypałem i moze sie nie sprawdzic w Madrycie
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2005, 18:25
Z kad to wiessz. Nikt znas tego nie wie, wie to sam Queiroz. No ale wszechwiedzący bagg wie co Queiroz robil.
Toudinho pisze: A Real, Monaco, Lyon i Deportivo to chłopcy do bicia
I to wlasnie nazywa się taktyką. Postawić gracza w na boisku aby miał pelną swobode gry i przynosil korzyści całemu zespołowi. Jak sam napisałeś on to robił, lecz wedlug ciebie taktyki nei ustalał hmmm ciekawe Laughing
Toudinho pisze:Trener to neiw szystko. To piłkarze dziela piłką na boisku. Wtedy bylo sporo broblemow kadrowych...Meija na środku defensywy:?
Toudinho pisze:Dobrze myślałeś bravo Brawo Jupi Powinieneś dostać smoczka.
I Queiroz tez to czynil. Ale wobec gry takich graczy iscie nietuzinkowych jak Raul Bravo czy Meija nie był wstanie wygrac nawet z Murcia. Wtedy przyszedl wielki kryzys, malo ktory trener potrafi sobie tym poradzic przewaaznie to on płaci za to swoja glowa...
Toudinho pisze: Owszem juz teraz się burzą że Queiroz ma za duzy wpływ na taktyke
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio