Pierwsze, ja jako fan utozsamiam sie z moim klubem, kupuje koszulki wiec i zasilam klub finansowo.Po pierwsze, nie pisz ,,my" bo manchester United to nie wy, ani my, tylko klub. Po drugie to jakaś woda Ci wyszła z tych rozmyślań, bo ni w ząb nie rozumiem co chciałeś przekazać ( może napisz coś spójnie stylistycznie ).
Co do Lille ... ech rezerwa tragiczna i mało konstruktywna , tak zresztą jak występ ,,Dżona".
Jak nie można spodziewać się wiele po transferach? Już bardziej spektakularne robią Sroki, czy Kanonierzy, a to niby Manu króluje z kasą za pazuchą.
Co do młodych, tak jak Manumef powiedział, ograć się muszą na wypożyczeniu. Ograć = nie są aż tak dobrzy by być w Manu w pierwszym składzie. Wniosek jest prosty - trzeba kogoś mieć na tej obronie, bo z dobrymi chęciami można chodzić do kościoła a nie na boisko.
A co do mojej poprzedniej wypowiedzi... nie wiem nawet moj mlodszy brat zrozumial o co chodzi.Ale sprobuje jeszcze raz.
Chodzi o to ze jesli chcesz wygrywac LM i premirship to musisz wydac duzo kasy na transfery itp. Niestety jest zbyt wiele swietnych druzyn i o sukces jest trudo i wydane pieniadze wcale nie musza sie zwrocic, a wrecz przeciwnie.Wydawalismy przeciez w ostatnich dwoch latach duze pieniadze na transfery a sukcesow nie ma.
Utrzymac klub na przyzwoitym poziomie juz nie wiarze ze soba az tak duzych kosztow, wystarczy awans do LM i odpowiednie pieniadze sa.
Ja sie juz pogodzilem ze nasza wygrana w Premiership to bedzie mila niespodzianka bo ani Glazer nie da tyle co Romek ani Fergi nie jest lepszym trenerem od Murinho co wyjdzie napewno w trakcie sezonu, choc zawsze mozna miec nadzieje.
A to co my mamy niby miec pod pazucha, to teraz na to bym nie liczyl bo pojdzie na splate kredytu.Teraz Glazer robi z kasa klubu co chce i nie musi o tym nikogo informowac, nie musi sporzadzac zadnych raporotow finansowych.
A co do mlodych, kto ze mlodzikow regularnie wystepuje w pierwszym składzie?Własnie nikt.Jedynie Bardsley ktory grał bo kontuzje mial rezerwowy rezerwowego(Gary i Brown) Fletcher gra od dawna, Richardson juz był ograny, był w WBA gwiazda zespolu.Rossi i Pique nie beda teraz grac w pierwszej jedenastce, dopiero gdy wynik jest juz pewny.Rozpisz sobie liste naszych zawodnikow i zobaczysz ze wiekszosc pozycji jest tak obstawiona ze młodziki nie musza grac.Ja widze dziury na srodku pomocy o czym juz pisalem.