Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 07 lis 2005, 8:30
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ThOoMaS » 07 lis 2005, 8:51
ThOoMaS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cotleto15 » 07 lis 2005, 9:19
cotleto15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lis 2005, 9:25
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczelus15 » 07 lis 2005, 9:37
Na pomoc proponuje Dariusza Zawadzkiego strzela takie bramki że to już bajka.Rotnok pisze:Gram moim zespołem - Lechia Gdańsk - i po sparingach i kilku meczach ligowych polecam mojego zioma Jakuba Kawę, Rolanda Kazubowskiego, Marcina Pietrowskiego i Rafała Lodę. KOgo możecie polecić na obronę środkową (niedrogi, doświadczony, solidny obrońca, może być koło 30) oraz na pomoc (ofensywny pomocnik, dobre piłki prostopadłe ma słać i strzał z dystansu)?
Pozdrawiam!
szczelus15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysiekk » 07 lis 2005, 10:36
Krzysiekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fc1899Barcelona » 07 lis 2005, 18:42
Fc1899Barcelona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lis 2005, 19:08
No bywało tak czasem, ale spróbuj tak:ThOoMaS pisze:Powiedzcie mi czy u was tez tak jest
Gram sobie Barcelona w LM i trafilem na Juve wygrywalem 2-0 do 86 minuty ... gdy wtedy zszedl im zawodnik ( Lilian Thiuram) i grtali w 10 ... i moj zaspol porpstu stanal ... i w doliczonym czasie gry stracilem 2 bramki
Mecz skonczyli sie wynikiem 2- 2
... wy tez tak macie ?? ... bo u mnie zawsze barca traci gole w ostanich sekundach meczu ...
a np. gralem w lidze przeciwko Maladze i Malaga grała 2 połowe meczu w 9 ... a Barcelona nie potrafila przeprowadzic ataku ... skonczylo sie na 0-0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2005, 19:23
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 lis 2005, 19:27
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 07 lis 2005, 19:33
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lis 2005, 19:35
RoRo pisze:Mam male pytanko. Wiem ze pewnie bylo one zadane juz z tysiac razy (albo i wiecej ) no ale zaryzykuje. Otoz moze mi ktos powiedziec za ile mozna wykupic Lionela Messiego z Barcelony ?? Czy wogole sie da go wykupic. Bo tak patrze ze przypakowany jest nieźle wiec widzialbym go w moim Interku
Jeszcze nawet nie zaczelem grac w FMa6, dopiero co sciagnelem ale mam zamiar zaczac, wiec Messi musi byc
Dobra czekam na pomoc
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2005, 19:41
Moge, moge tez zaoferowac od razu 20 mln euro i kupic za taka kase, i wtedy bardzo schudnie moj budzet. Chcialbym sie dowiedziec za dokladnie jaka mozliwie najmniejsza kwote mozna Aregentycznyka wykupic. Juz lepiej ??'Piotrek' pisze:Nie możesz poprostu właczyć gry i złożyc mu oferty?
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 lis 2005, 19:43
Wygodniś się znalazłRoRo pisze:nie chce mi sie kilkadziesiat ofert skladac zeby kupic go za mozliwie najmniejsza sume)
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2005, 19:55
Życie trzeba sobie ułatwiaż, a nie utrudniać,'Piotrek' pisze:Wygodniś się znalazłRoRo pisze:nie chce mi sie kilkadziesiat ofert skladac zeby kupic go za mozliwie najmniejsza sume)
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio