Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 88

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 31 paź 2005, 11:22

wie ktos czy ten adres do Barcelonay na www.pamiatki.za.pl jest dobry ? Bo widzialem na jednej stronie ze przed Aristides Maillol bylo napisane Avinguda......

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 31 paź 2005, 15:03

Witam. Dziś kolejne 2 paczki listonosz przyniósł - od FC Toulouse oraz Toronto Maple Leafs. Francuzi przysłali zdjęcie (A5) zespołu na sezon 2005/2006 oraz naklejkę. Kanadyjczycy natomiast przysłali mi zdjęcie formatu A4 drużyny, mały kalendarzyk na sezon 2003/04, plan hali lodowej, zdjęcie A4 Go Leafs, Go oraz (to najciekawsze :D ) tabliczkę M&M's, na której można pisać wielokrotnie flamastrem wraz oczywiście z mazakiem :-).

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 01 lis 2005, 14:09

kurde, ten Franek_ to dostaje caly czas od nowych klubow... Masz swoj jakis specjalny szablon, wysylasz im kase przez internet czy co...
Nie wiem, nikt wczesniej jak pamietam nie dostawal od Tolousy, Chelsea czy tez Gretny. Jak ty to robisz 8)

Ja dostalem niedawno od rep.Czech, 2ksiazki, kilka kart i zdjec, plakat, to samo co mlody_10 :)

karolix_FCI
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 01 lis 2005, 15:03

Ja wczoraj list (bo ciężko nazwać to paczką) dostałem od Toulouse (to samo co franek) i e-maila od Maple Leafs że mi coś wyslą.

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 01 lis 2005, 15:13

Ja dostalem maila od Middlesbrough z opisem historii druzyny oraz opisem wszystkich pilkarzy. Fiorentina przyslala mi tez mailem zdjecie druzyny z autografami w wieeeeelkiej rozdzielczosci. Do barcelony wyslalem list i jesli cos dostane to napisze....

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 lis 2005, 16:52

Ja dostalem maila od Middlesbrough z opisem historii druzyny oraz opisem wszystkich pilkarzy. Fiorentina przyslala mi tez mailem zdjecie druzyny z autografami w wieeeeelkiej rozdzielczosci. Do barcelony wyslalem list i jesli cos dostane to napisze....
No to wygląda na to że mamy pecha :cry: , Boro wszystkim jakies fajne gadżety przysyła a mi tylko maila, a pisałem do nich już 2 razy, a moja kolekcja wciąż powiększa się... a to cieszy! Teraz przestaje się w to bawić (brak czasu) ale w wolnym czasie spróbuje zrobic desant na kluby NHL :twisted: ...
Pozdro.

patryk_KS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

heh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk_KS » 01 lis 2005, 22:05

Ja ostatnio tez od Toulose zdjecie i naklejka i 5 moich kolegów to samo widać ze hurtem wysylaja hehe
A tak wogóle to witam jestem Patryk mam juz chyba 9 paczek od klubów kolekcjonuje 1.5 miesiaca :wink:

PS. dajcie adresy do polskich zawodników najlepiej e-maile Prosze :D wysłałem do Boruca Żurawskiego czekam na odp :D

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 02 lis 2005, 9:12

Jagiellonczyk pisze:kurde, ten Franek_ to dostaje caly czas od nowych klubow... Masz swoj jakis specjalny szablon, wysylasz im kase przez internet czy co...
Nie wiem, nikt wczesniej jak pamietam nie dostawal od Tolousy, Chelsea czy tez Gretny. Jak ty to robisz 8)

Ja dostalem niedawno od rep.Czech, 2ksiazki, kilka kart i zdjec, plakat, to samo co mlody_10 :)
Witam. Tu trzeba liczyć na szczęście. Bywa, że za jednym razem od klubu nic się nie dostanie, a za drugim coś wyślą. Próbujcie wysyłać e-maile bądź listy do klubów, o których piszemy tu na forum, które wysyłają pamiątki. Jak widać Toulouse, czy wcześniej Charleroi wysyłają hurtem - niby zdjęcie z naklejką, ale zawsze coś. Sam fakt wysłania np. pocztówki powinien być doceniony przez nas, kolekcjonerów. A specjalnego szablonu nie mam. Uważam, że większa szansa jest otrzymania pamiątek od nieco mniejszych klubów, które są mniej "zatłoczone" przez fanów. Ps. Od połowy października kluby przysłały mi 15 paczek :-).

patryk_KS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

:))

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk_KS » 02 lis 2005, 14:31

Jestem tu nowy więc nie wiem co przesyła Charleroi powiecie mi i podacie adres mail zieki z góry Pozdro

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 02 lis 2005, 15:25

Charleroi przysłało mi w sierpniu bilet z meczu pucharu Intertoto z Tampere United.

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 03 lis 2005, 13:38

Ja też dostałem od Toulouse :D

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 03 lis 2005, 14:30

Wreszcie coś przyszło :D. Dzisiaj dostałem paczke od ... FC Thun :D :jupi:. Przysłali karty dwóch piłkarzy, list i cennik rzeczy w ich sklepiku :lol: :). Piszą że coś mogą przysłać jak zapłace 14 Fr. + to co zamówie :P, a jednak coś przysłali :lol:.
Druga paczka od Evertonu. Książeczka (około 70 stron :D), na rok 05/06 :D.

Jak widać tradycyjne listy robią swoje :D, heh.

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 04 lis 2005, 12:10

Witam, witam. Dziś 3 paczki z USA dostałem - od Dallas Mavericks, Cleveland Browns oraz Orlando Magic. Dallas przysłało mi pocztówkę z Dirkiem Nowitzkim, Clevelend podesłało mi 3 ulotki o klubie (m.in cennik pamiątek, koszulek), 2 kalendarzyki oraz tatuaż. Natomiast Orlando (uwaga, uwaga :D) przysłali mi (za free) kolorową książkę zawierającą (bagatela) 350 stron ze zdjęciami, statystykami, informacjami o klubach NBA wartą 10 $. A to wszystko jedynie po e-mailu :-) Orlando, Orlando !!!

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 04 lis 2005, 15:23

Możecie podać maile do drużyn z Ameryki do ligi MSL oraz do NBA??? wiem ze niektóre kluby mają na oficjalnych stronach formularze ale mam problem z ich wypełnieniem morzecie pomuc????

Awatar użytkownika
madridista99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista99 » 04 lis 2005, 15:42

Dzisiaj dostałem paczuszke od reprezentacji Holandii , a w niej długopis :D zdjecie calej drużyny, proporczyk :D , karte Van Bastena, naklejkę i podziekowania. List wysłałem ok. 2 tygodni temu mailem
Ostatnio zmieniony 07 lis 2005, 16:31 przez madridista99, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”