Z tym, że ten 13 latek kiedyś bez problemy zda maturę co dla Ciebie jest raczej niewykonalne.*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla tego współczuje "13 latków - Juventino"
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:02
Z tym, że ten 13 latek kiedyś bez problemy zda maturę co dla Ciebie jest raczej niewykonalne.*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla tego współczuje "13 latków - Juventino"
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jurek ch-no » 13 paź 2005, 22:10
jurek ch-no

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:12
Snipp_ pisze:Z tym, że ten 13 latek kiedyś bez problemy zda maturę co dla Ciebie jest raczej niewykonalne.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:14
Za mało wiesz o mnie.*_For_zaza_Milan_* pisze:za mało wiesz o życiu
Taa. Nie pieprz sloganów.*_For_zaza_Milan_* pisze:czyli tak jak z piłka.
Są. Ortografia.*_For_zaza_Milan_* pisze:A niechwaląc się dla mnie nie ma rzeczy nie wykonalnych - takie czasy trzeba umieć dochodzic do celu.
Z całą pewnością wiecej od Ciebie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale co Ty możesz o tym wiedziec
Co to dewizja?*_For_zaza_Milan_* pisze:Czyli dewizja "13 latków - Juventino" najpierw chomik w akwarium potem matura
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 13 paź 2005, 22:17
rozumiem ze nigdy nie miales ani jedneog ani drugiego? ;]Czyli dewizja "13 latków - Juventino" najpierw chomik w akwarium potem matura Laughing
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:31
Zalany zieloną herbatą siedzę na czerwonym krześle i drapiac się lewą ręką po głowie rozmyślam. Czy aby to napewno herbata? Czy może Zaza ze mnie żartuje? Być może nie jestem tak wykształcony by wdawać sie w polemikę z tym użytkownikiem, albowiem choćbym bardzo chciał jego słów pojąć nie potrafię.*_For_zaza_Milan_* pisze:Oj Snipp_ znowu szczekasz także.
W weekend mam duzo czasu, jednak z pisaniem mogą być kłopoty. Zresztą trzeźwy czy nie, i tak z Zazy śmieję się!*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyszczekaj się i napisz coś. Najlepiej w weekend
Słowo wybitne, toteż nie dziwi mnie fakt napisania go poprawnie. Chcieć to móc w Twoim przypadku.*_For_zaza_Milan_* pisze:Juventino
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:40
Snipp_ pisze:W weekend mam duzo czasu, jednak z pisaniem mogą być kłopoty.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jurek ch-no » 13 paź 2005, 22:51
boze zaza jaki ty glupi jestes ty albo codziennie koks wchrzaniasz albo palisz ty masz takie dziury w mozgu ze nikt nie wie o co ci chodzi wez sie juz nie udzielaj bo sie robisz zalosny. DNO*_For_zaza_Milan_* pisze:czy tylko udaje takiego by Ci zapomoge dali i móglbyć w końcu w coś zainwestować ?
jurek ch-no
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:52
No tak. Zapomniałem!*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale to co dzienie jest kłopot ... Tylko w weekend sie nasila bo ligi grają
Inwestuje w procenty. Poza tym jestem dziwny bo umiem pisać po polsku i mam własne zdanie o Tobie, za którego napisanie otrzymałbym okresloną ilosć WP. Yeah.*_For_zaza_Milan_* pisze:Zastanawia mnie czy Ty naprawde jestes tak dziwnym i mało obeznanym fanem Juve czy tylko udaje takiego by Ci zapomoge dali i móglbyć w końcu w coś zainwestować ?
Stuku, puku. Kto tam? To ja, Sherlock!*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak się dłużej z tobą wejdzie w polemke to nie tylko szczekanie wychodzi ale i inne rzeczy.
Na przykład?*_For_zaza_Milan_* pisze:O który piszesz a nie ma chyba wogóle pojecia.
Nie, z kolei łatwo wywnioskować, że Ty takowe posiadasz z racji porywczości Twojej osoby.*_For_zaza_Milan_* pisze: Nie wiem może masz problemy w domu ?
Heh. Życie to nie bajka, nie głaszcze Cię po jajkach, Zaza. Widzę, że starasz sie mi dopierniczyć, jednak jedyną rzeczą jaka sukcesywnie Ci wychodzi jest robienie z siebie pośmiewiska. Nie mam pojecia, czy to lubisz, czy Cię to kręci, ale wiem, że robisz to nałogowo. Twoje teksty, mimo że pisanie infantylnym językiem trafiają w przepony większości userów tego forum. Twoje cięte riposty sprawiają, że sięgam po chusteczkę by obetrzeć łzy śmiechu, śmiechu ironicznego. Naucz się pisać, przegrywać to jakieś szanse bym Cię już nie gnębił mieć będziesz.*_For_zaza_Milan_* pisze: załóż temat może Ci z chłopakami pomoge. Naprawe bo żal mi Ci. Współczuje Ci bo cięzki życie przed toba a w tak młody wieku juz masz takie kłopoty.
Ciezko zarobione pieniadze inwestuje w coś innego, nie mam ojca, który wykłada mi na internet, zioło i inne przyjemności. Może kiedys zrozumiesz, że istnieje pojęcie "sam", bez czyjejś pomocy. Szanuję swoją pracę, toteż mych pieniezy na oczy nie zobaczysz.*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S Inwestuj inwestuj może nastepny zakład mercato nie wymiękniesz
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 paź 2005, 22:55
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 paź 2005, 23:00
W sumie teraz ty też nabiłeś, no i ja w tej chwil również .Chlopaczek pisze:Gdybym nie wiedzial ze kibicujecie druzynom ktore ze soba rywalizuja to bym pomyslal ze sie zmowiliscie i nabijacie sobie posty
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 paź 2005, 23:03
Chlopaczek

Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jurek ch-no » 13 paź 2005, 23:06
jurek ch-no
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio