Wentyl Bezpieczeństwa!!! - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:02

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla tego współczuje "13 latków - Juventino"
Z tym, że ten 13 latek kiedyś bez problemy zda maturę co dla Ciebie jest raczej niewykonalne.

jurek ch-no
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jurek ch-no » 13 paź 2005, 22:10

taaaaak zaza i matura yhy on jest zadowolony z tego co ma czyli zasilek i pensja mamusi nic nie robi ale nie dziwie sie za bardzo kto by takiego czleka wzial do roboty :haha: . Jak dla mnie to zaza jest absolwentem podstawowki i tyle pozdrawiam gwiazdo pilki

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:12

Snipp_ pisze:Z tym, że ten 13 latek kiedyś bez problemy zda maturę co dla Ciebie jest raczej niewykonalne.

:lol: za mało wiesz o życiu :p czyli tak jak z piłka. A niechwaląc się dla mnie nie ma rzeczy nie wykonalnych - takie czasy trzeba umieć dochodzic do celu. Ale co Ty możesz o tym wiedziec :P

Czyli dewizja "13 latków - Juventino" najpierw chomik w akwarium potem matura :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:14

*_For_zaza_Milan_* pisze:za mało wiesz o życiu
Za mało wiesz o mnie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:czyli tak jak z piłka.
Taa. Nie pieprz sloganów.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A niechwaląc się dla mnie nie ma rzeczy nie wykonalnych - takie czasy trzeba umieć dochodzic do celu.
Są. Ortografia.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale co Ty możesz o tym wiedziec
Z całą pewnością wiecej od Ciebie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Czyli dewizja "13 latków - Juventino" najpierw chomik w akwarium potem matura
Co to dewizja?

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 13 paź 2005, 22:17

Czyli dewizja "13 latków - Juventino" najpierw chomik w akwarium potem matura Laughing
rozumiem ze nigdy nie miales ani jedneog ani drugiego? ;]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:24

Oj Snipp_ znowu szczekasz także. Wyszczekaj się i napisz coś. Najlepiej w weekend :P

Sergeboy mój egzamin miał inne barwy i inne stopnie :P i wisi mi bym jedno, drugie i to trzecie w szczególności - Juventino

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Oj Snipp_ znowu szczekasz także.
Zalany zieloną herbatą siedzę na czerwonym krześle i drapiac się lewą ręką po głowie rozmyślam. Czy aby to napewno herbata? Czy może Zaza ze mnie żartuje? Być może nie jestem tak wykształcony by wdawać sie w polemikę z tym użytkownikiem, albowiem choćbym bardzo chciał jego słów pojąć nie potrafię.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyszczekaj się i napisz coś. Najlepiej w weekend
W weekend mam duzo czasu, jednak z pisaniem mogą być kłopoty. Zresztą trzeźwy czy nie, i tak z Zazy śmieję się!
*_For_zaza_Milan_* pisze:Juventino
Słowo wybitne, toteż nie dziwi mnie fakt napisania go poprawnie. Chcieć to móc w Twoim przypadku.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:40

Snipp_ pisze:W weekend mam duzo czasu, jednak z pisaniem mogą być kłopoty.

Ale to co dzienie jest kłopot ... Tylko w weekend sie nasila bo ligi grają :lol:

Zastanawia mnie czy Ty naprawde jestes tak dziwnym i mało obeznanym fanem Juve czy tylko udaje takiego by Ci zapomoge dali i móglbyć w końcu w coś zainwestować ? Jak się dłużej z tobą wejdzie w polemke to nie tylko szczekanie wychodzi ale i inne rzeczy. O który piszesz a nie ma chyba wogóle pojecia. Nie wiem może masz problemy w domu ? załóż temat może Ci z chłopakami pomoge. Naprawe bo żal mi Ci. Współczuje Ci bo cięzki życie przed toba a w tak młody wieku juz masz takie kłopoty.

P.S Inwestuj inwestuj może nastepny zakład mercato nie wymiękniesz :lol:

jurek ch-no
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jurek ch-no » 13 paź 2005, 22:51

*_For_zaza_Milan_* pisze:czy tylko udaje takiego by Ci zapomoge dali i móglbyć w końcu w coś zainwestować ?
boze zaza jaki ty glupi jestes ty albo codziennie koks wchrzaniasz albo palisz ty masz takie dziury w mozgu ze nikt nie wie o co ci chodzi wez sie juz nie udzielaj bo sie robisz zalosny. DNO

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:52

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale to co dzienie jest kłopot ... Tylko w weekend sie nasila bo ligi grają
No tak. Zapomniałem! :angry2: Rozmawiam z Zazą.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Zastanawia mnie czy Ty naprawde jestes tak dziwnym i mało obeznanym fanem Juve czy tylko udaje takiego by Ci zapomoge dali i móglbyć w końcu w coś zainwestować ?
Inwestuje w procenty. Poza tym jestem dziwny bo umiem pisać po polsku i mam własne zdanie o Tobie, za którego napisanie otrzymałbym okresloną ilosć WP. Yeah.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak się dłużej z tobą wejdzie w polemke to nie tylko szczekanie wychodzi ale i inne rzeczy.
Stuku, puku. Kto tam? To ja, Sherlock!
*_For_zaza_Milan_* pisze:O który piszesz a nie ma chyba wogóle pojecia.
Na przykład?
*_For_zaza_Milan_* pisze: Nie wiem może masz problemy w domu ?
Nie, z kolei łatwo wywnioskować, że Ty takowe posiadasz z racji porywczości Twojej osoby.
*_For_zaza_Milan_* pisze: załóż temat może Ci z chłopakami pomoge. Naprawe bo żal mi Ci. Współczuje Ci bo cięzki życie przed toba a w tak młody wieku juz masz takie kłopoty.
Heh. Życie to nie bajka, nie głaszcze Cię po jajkach, Zaza. Widzę, że starasz sie mi dopierniczyć, jednak jedyną rzeczą jaka sukcesywnie Ci wychodzi jest robienie z siebie pośmiewiska. Nie mam pojecia, czy to lubisz, czy Cię to kręci, ale wiem, że robisz to nałogowo. Twoje teksty, mimo że pisanie infantylnym językiem trafiają w przepony większości userów tego forum. Twoje cięte riposty sprawiają, że sięgam po chusteczkę by obetrzeć łzy śmiechu, śmiechu ironicznego. Naucz się pisać, przegrywać to jakieś szanse bym Cię już nie gnębił mieć będziesz.
*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S Inwestuj inwestuj może nastepny zakład mercato nie wymiękniesz
Ciezko zarobione pieniadze inwestuje w coś innego, nie mam ojca, który wykłada mi na internet, zioło i inne przyjemności. Może kiedys zrozumiesz, że istnieje pojęcie "sam", bez czyjejś pomocy. Szanuję swoją pracę, toteż mych pieniezy na oczy nie zobaczysz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 paź 2005, 22:55

Gdybym nie wiedzial ze kibicujecie druzynom ktore ze soba rywalizuja to bym pomyslal ze sie zmowiliscie i nabijacie sobie posty :mrgreen:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 paź 2005, 23:00

Chlopaczek pisze:Gdybym nie wiedzial ze kibicujecie druzynom ktore ze soba rywalizuja to bym pomyslal ze sie zmowiliscie i nabijacie sobie posty
W sumie teraz ty też nabiłeś, no i ja w tej chwil również .

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 paź 2005, 23:03

No to jeszcze jeden.Moze dzisiaj dociagne do 700.
Taki temat.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 paź 2005, 23:05

Jak nabił :o

jurek ch-no
Junior
Junior