Wentyl Bezpieczeństwa!!!

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 16:15

Zico_FCI pisze:Jak to co ma? Po co pisać te cytaty i pokażmy robić jakieś docinki ?
Zwał jak chciał. Tak łatwiej mi pisać, tak się przyzwyczaiłem, nie próbuj tego zmieniać.
Zico_FCI pisze: po to aby prowokować ? – tak.
Oczywiście lepiej napinać się w podpisie czy postach. gdybym chciał prowokować używałbym innych metod.
Zico_FCI pisze:Jeżeli ktoś napisze kilka zdań na temat bez pomocy cytatów tak aby miało to ręce i nogi to nikt go nie posądzi o prowokowanie. Np. Ty odpisujesz na każdy post cytatami następnie inny użytkownik odpowiada cytatami na twoje cytaty i koło się zamyka.
W ten sposób tworzy się dyskusja Zico. Pozostaje spytać: co z tego? W ten sposób można odposiwdzieć na daną myśl i oczywiście duzo łatwiej o ripostę czy odpowiedź. Docinkami bym tego nie nazwał.
Które słowa ?
Te:
Zico_FCI pisze:prowokują, głównie za sprawą rozdrabniania postów na które to rozdrobnienie najłatwiej jest odpowiedzieć. Nie mówię, że Milaniści czy Interniści są święci ale zazwyczaj to Juventusy prowokują (nie wszyscy oczywiście, a raczej nieliczni).

Nie zaprzeczysz, że to co napisałeś mija sie z prawdą? Rozdrabnianie to jedno, prowokowanie to drugie. Inna sprawa - nieprowokowany nie rozdrabniam postów.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz znam fanów Juve których daże szacunkiem, ich jako ziomków nie klub ale ziomków. Ty teraz mowisz jak taki typowy fan Juve. Wiesz ile tu było (jest?) kibiców Starej Damy z którymi idzie pogadać ?
Nie wiem, i mało mnie ta wiedza interesuje. Prawda po cześci jest też taka, że większość jest na Ceibie uczulona i kojarzy Cię z napinką, a nie z Twoją dobrą stroną, wiedzą. Taki wizerunek wyrobiłeś sobie u niektórych Juventinich.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko przecietny statystyczny Fan Juventusu w Polsce ma 14 lat - dobry z zachowania- brak zarostu i chomika w akwarium.
Nie obchodzą mnie statystyki wieku. grunt nie zawracać sobie głowy wypocinami użytkowników niższego szczebla, obojętnie czy to fan tego, czy innego klubu.
I tak z regóły oceniaja inny fani kibiców Juve a oni zbytnie tego sterotypu nie potrafia obalić a na pewno im sie to nie uda wypowiedzmi w temacie Calcio np." FORZA
Ja po pewnym czasie olałem tego typu userów. Wisi mi co piszą dzieci, o ile pisza jak dzieci. Oczywiście zdarzaja się też geniusze, patrz bagg. Jestem pewien, że nie ma na forum użytkownika w jego wieku piszącego tak dojrzale.

Wróć do „Wracając Do Meritum”