Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 paź 2005, 21:00
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 paź 2005, 22:38
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 09 paź 2005, 12:41
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 09 paź 2005, 12:47
Bienias pisze:wielki Frik
kibic_korony pisze:Ja w tym meczu obiektywnie patrzac stawialbym na Barcelonke. Ten klub rozkreca sie z meczu na mecz, a Real jak wpadl w dolek tak nie moze z niego wyjsc, niby poprzychodzily nowe gwiazdy, ale to nie tworzy zadnego kolektywu, niby ladnie graja dla oka, ale tu potrzeba agresji, zadziornosci.
Moj typ: 2-3
A w ostatecznosci 3-3 pzdr
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 paź 2005, 13:27
Ty koles !kibic_korony pisze:a Real jak wpadl w dolek tak nie moze z niego wyjsc
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 paź 2005, 13:48
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 09 paź 2005, 14:43
Wojtas0001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yardies » 09 paź 2005, 15:03
Yardies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eve`e » 09 paź 2005, 17:05
nadzieja matką głupich...Yardies pisze: Na Santiago Bernabeu w poprzednim sezonie Real pokazał Katalończykom efektowną i skuteczną grę. Mam nadzieję że i tym razem będzie podobnie
Eve`e
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 paź 2005, 17:13
Ja jestem wiarygodnym zrodlemWojtas0001 pisze:Wie ktos moze kiedy sa GD? Bo w kilku zrodlach pisze ze 20 XI, a inni mowia ze 19 XIPotrzebuje jakis wiarygodne zrodlo, najlepiej jakis link. Dzieki
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 09 paź 2005, 18:59
Ty mi mowisz ze nie mam pojecia to zobaczymy w nastepnej kolejce ligi hiszpanskiej. A tak wogole jak bys chcial wiedziec to jestem na bierzaco z pilka bo czytam wiele gazet o tej tematyce, a ty ekspercie chyba na zywo nie ogladasz swojego ukochanego klubu to sie tak nie wychylaj pzdrSmitu pisze:
Ten to mnie rozbawil. Skad sie tacy urywajaPojecia nie maja a sie wypowiadaja
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2005, 23:02
kibic_korony pisze:Ty mi mowisz ze nie mam pojecia to zobaczymy w nastepnej kolejce ligi hiszpanskiej.
kibic_korony pisze:A tak wogole jak bys chcial wiedziec to jestem na bierzaco z pilka bo czytam wiele gazet o tej tematyce
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 14 paź 2005, 23:24
Po pierwsze czytam Pilke Nozna ktora wychodzi co tydzien we wtorek i na bierzaco Przeglad sportowy, a kto jest w jakiej formie to sie okarze w najblizszej kolejce, porownujac styl w jakim dana druzyna wygrala lub przegralakaczy pisze: A wlasciwie to co mamy zobaczyć w następnej kolejce ?
To że Real jest w jakimś dolku , a Barca na wyzynach ??
No to pewnie ta gazeta ktorą akurat ostatnio czytales wychodzi co pol roku , jezeli jest cos o kryzysie Madrytu
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 paź 2005, 0:18
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 15 paź 2005, 0:24
adekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio