Real Madryt (zbiorczy) - Strona 164

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 paź 2005, 19:02

k@li pisze:bardzo też podobał mi się występ Salgado, kilka naprawde udanych rajdów prawą stroną, był aktywny i naprawdę wyprowadził dużo dobrych akcji prawą stroną

Salgado w kazdym meczu ga bardzo ofensywnie, ogólnie Cicinho będzie mial z kim walczyć, dobrze ze ma juz włoski paszport.

W końcu powoli, powoli się rozkręcają i grają z meczu na mecz coraz lepiej.

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 06 paź 2005, 19:33

Mam nadzieje ze na derbach zagaja porownywalnie z ostatnim meczem 8) Jeszcze tylko troszke zgrania, zrozumienia i wiecej walki i Real znow bedzie Krolowal - w Hiszpanii i w Europie. HALA MADRID :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 paź 2005, 1:30

Salgado w kazdym meczu ga bardzo ofensywnie, ogólnie Cicinho będzie mial z kim walczyć, dobrze ze ma juz włoski paszport.

No właśnie ... Cicinho :!:

Co wiecie fani Realu na temat wywiadu który wczoraj sie ukazał w Włoskiej prasie na temat Brazylijczyka. Butragenio powiedziałe że "REAL NIE MA PRAWA PIERWOKUPU BRAZYLIJCZYKA CICINHO" To po pierwsze. Po drugie on chyba nie dostał jeszcze obywatelstwa i może nie dostać szybko [chyba że mu premier da 8) :wink: ] to nie jest takie proste jak sie wydaje.

Czyli sprawa Cicinho = Galaktyka jest taka jak prawo pierwokupu Joaqina :roll:, Van Bommela :roll:, C. Ronaldo, Adriano, Gerrarda :wink:. Jednym słowe ploty. Za wcześnie go widziano chyba w Real :lol:

Wiecie coś wiecej na ten temat :?:

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 08 paź 2005, 7:59

Gerrard nie był taki głupi, by grać dla większego szmalu w Realu (nawet się zrymowało)...Pozostał przy ukochanym klubiku...Co do Cicinho, to proszę drodzy Realowcy, te całe Perezy i inne tego typu ludzie...NIE MARNUJCIE KOLEJNEGO ZAWODNIKA NA AKCJACH REKLAMOWYCH (tak jak to robi cały wasz Real)...Dlatego Cicinho zostawcie renomowanym klubom, z prawdziwymi kibicami (bo w ankietach międzynarodowych było kiedyś że Real ma najwięcej sezonowców) i wielkimi tradycjami...Czyli np. ukochanemu LFC...A co do paszportu Cicinho-wydaje mi się (choć nie jestem pewny) że on już te wszystkie papiery...Choć dokładnie niewiem.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 08 paź 2005, 9:23

Toudinho pisze: W końcu powoli, powoli się rozkręcają i grają z meczu na mecz coraz lepiej.
Przeważnie jeśli spojrzec na zespoły które zostały pokonane przez Wielki Real, oraz na ich miejsce w tabeli:
Mallorca (20 miejsce), Alaves(19 miejsce), Bilbao(18 miejsce), Cadiz (16 miejsce). A jesli jest ktos wyżej niz "zaszczytne" 5 miejsce od końca to juz są bezdyskusyjne porażki(Espanyol, Celta).

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 08 paź 2005, 9:45

Wątpie w przyjscie tego Cicinho do Realu.Od początku nie byłem pewnien tego trasnferu a tu jeszcze wypowiedz że nic nie jest pewne.

Tak czytajcie wszystkie plotki i w nie wierzcie :wink: Poltki sa tylko po to aby gazety je piszące sprzedawały sie w większym nakładzie.Zostawmy Cicinhoi innych wielich zawodników renomowanym klubom i z wielkimi tradycjami :lol: :lol: czyli LFC :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 paź 2005, 10:48

No własnie Ultras-Sur nic to tyczy sie Real w kwesti transferu nie można nazwać "na pewno". Dla tego śmieszne są takie głosy jak Toudinho ale nie tylko że w zimie na bank itd.

Za to płacą dziennikarza by coś robili. :wink: Maja swoje pole do popisu. Dla Włochów mercato do religia :twisted: dla Hiszpanów podobnie - tylko że Włosi z tematu piłkarza i transferu robia serial :wink: A Hiszpanie co 3 dni zmieniaja obiekt zainteresowania :lol:

Zobaczymy jak to sie skonczy w tym wypadku.

Pozdro

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 08 paź 2005, 11:06

*_For_zaza_Milan_*
a czy w przypadku Robinho nie było brazylijskiej telenoweli?
Osobiście nigdy nie wierze w plotki ale jeśli pisze w nich o danym piłkarzu że np ma odchodzic to napewnocoś w tym musi być :wink:
Zobaczymy jak bedzie z Cicinho jakos nie ejstem wielim fanem jego talentu ale w Pucharze Konfederacji grał bardzo ładnie.Pożyjemy Zobaczymy

Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 paź 2005, 11:29

Ale wiesz z Robinho to był serial który pisało życie (porwana matka), kasa (spór) i jeszcze kilka czyników. Tego nie mogli wymysleć. Tylko mogli dopisywać zakończenia. Choć teraz coraz modniejsze jest wśród młodych zawodników to ze On wymuszają na klubie transfery.
Ultras-Sur pisze:Zobaczymy jak bedzie z Cicinho jakos nie ejstem wielim fanem jego talentu ale w Pucharze Konfederacji grał bardzo ładnie.Pożyjemy Zobaczymy
Szczerze mówiąc to wiekszośc tych fanów którzy widzą w nim nastepce nowego kapitana Canarinhos - Cafu [po raz kolejny*] - widziało go tylko w tym wspomniany pucharze gdzie zaliczył 4 asystyt. A w lidzie nie czaruje tak bardzo. Miałem okazje widziec kilka spotkań Sao Paulo i oni byli przez pewien czas na dole tabeli :shock: A w obronie grali tragicznie. A jeszcze nie dawno wygrali Copa Libertadores ... :shock:

Może właśnie chce wymusic transfer :roll: i już "olewając gre" :wink:

* - po raz kolejny - bo byli juz - Maicon z Monaco - Mancini z Roma przesunięty do obronie czy Belletti z Barcy a Cafu jest jeden 8)

Niech się zacznie mercato :wink: do bedzie temat :) Narazie za wcześnie na jakieś teorie :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Yardies
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yardies » 09 paź 2005, 14:41

Witam wszystkich zwolenników Blancos i bądź co bądź anty-fanów Los Merengues 8) . Dziś grono kibiców Realu na forum pilki.pl powiększyło się o moją szarą skromną osobę :lol:

Co do Cicinho, wiadomo że jest wielką nadzieją (mimo swojego wieku) reprezentacji Canarinhos więc myślę że Real ...i tak go kupi :wink: Butragueno może stosować 'zasłonę dymną', ale pewny na 100% nie jestem...

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 09 paź 2005, 17:25

Co do Cicinho to jeżeli o zawdnika biją się europejskie potęgi piłkarskie...to piłkarz raczej wart jest tego zamieszania...może się mylę i jest to kolejny nieudany , za wcześnie ogłoszony talent...Czy trafi do Realu...o tym już w następnym odcinku tej telenowelii dokumentalnej.. :lol:
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 paź 2005, 19:59

Mi się wydaje że ten transfer dojdzie do skutku, jakoś nie moge sobie wyobrazić ploty podanej na oficjalnej stronie klubu,, pewnie ten wywiad co czytał Zaza był plota poprostu :wink: , z paszportem to slyszałem ze już go otrzymał, a nawet jeśli to Ronaldo na dniach go otrzyma. Następców wielkiego Cafu było wielu, ale tak naprawde nikt się jeszcze nie sprawdzil w 100% ale po tym co prezentowal Cicinho na PK, mozna bylo wykreowac go na nowego Cafu. Czytalem wiele wywiadów z Cicinho, koles dużo przeszedł mimo młodego wieku jest alkoholikiem, tzn teraz powstrzymuje się od niego ale gdy podpisał pierwszy kontrakt, ktory oferował mu lepsze życie wybrał %...Jego początki to gra w napadzie , dlatego tak dobrze poczynia sobie w ofensywie. Ja naprawde jestem zadowolony z takowego posunięcia Prereza o ile ono jest prawdą oczywiście, i myśle że ten wywiad był tylko kolejnym odcinkiem seriaplu pt: "Cicinho graczem Realu". 8) pewnei wszystko skonczy się dobrze i szczęsliwie Cicinho wyląduje tam gdzie ejgo miejsce (Real), rozsmucająć kibiców Milanu, tym iż oni kreowali go na następce Marcosa, a on wybral biel... :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 paź 2005, 12:00

Toudinho no tak racja na oficjalnej coś pisali. Ale wiesz czym jest prawo pierwokupu ?? Jedynie możliwościa zaczęcie rozmów. Czyli jako pierwszy Real [jak coś :wink:] może zacząć temat transferów. Oferta umowa bonusy premie. A zakończyć może Chelsea - Milan czy Inter lub MU....

Szczerze mówią gra w pucharze konfederacji mnie przekonał do siebie, ale grą w lidze nie ba nawet nie przypomniał tego Cicinho który ma być Cafu 2. Tylko które jego oblicze jest prawdziwe ?

Tego że miał kłopot z % :wink: nie wiedziałem ale chyba juz wyszedl z tego. Teraz ma ile ? hm 26 lat to za młody by wpadać w takie dołki.

Kiedyś Cafu w wywiadzie pytany o swoich synów powiedział że On ich "na siłe do piłki nie na mawia" potrafią grać i sie uczą ale dużo przed nimi. A jego nastepce będzie grał w Milanie. On sam go wybierze ..... :twisted:

A tak z pkt. widzenia Cicinho sama możliwośc zastapienia Cafu z kadrze Canarinhos i Milanie chyba jest lepsza niż w Real. Nie prawdasz ? Cafu to jest człowiek legenda w Brazyli. Jego fundacja i wogóle. A jeszcze Cicinho miał by starego dobrego przyjaciela Kake' z którym grał tyle lat w klubie i z którym zawsze moze coś łyknąć :lol: :wink:

Krótko mówiąc - jak ma grać tak jak w pucharze konfederacji to mam nadzieje ze Kaka' i Cafu przekonają go. A Milan pozwoli Real zacząć rozmowy ... tylko że Łysy je skończy.

A jak ma grać jak w lidze. To życzemu powodzenia w Real .... :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 paź 2005, 14:22

Zaza częste sa spadki formy, co innego tez gra się w rep. a co innego w klubie. Ja slyszalem że mamy prawo pierwokupu a cena za ktorą Cicinho przeszedl by na Santiago Bernabeu to 6,5 mln. Jakoś nam kibicom Realu utarło się (moze to i prawda) ze z dniem 1 stycznia Cicinho ląduje w Madrycie... Ile w tym prawdy nie wiadomo, osobiście bardzo bym chciał go w Real'u tak jak Ty w Milan'ie. A zastąpić wielkiego Cafu w Canarinhos to już coś, więc moze grać w Realu i byc godnym nastepcą Cafu w kadrze. Choć napewno zastępowac go na dwóch frontach to bylo by coś...

Jedno jest pewne szostym Brazylijczykiem będzie albo Cicinho albo Ricardinho, temu drugiemu za 2 miesiace kończysie kontrak, jego agent ma zjawić się u Pereza w sprawie zakontraktowania 29 letniego pomocnika Santos'u. Posiada paszport UE, więc z pewnością przydal by się nam ttego typu gracz moze grywac w środku jak i na skrzydle. Oby ta kolonia brazylijska wyszła nadobre...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 1:19

Wiesz Toudinho oby to były wachanie formy a nie syndrom wczesnego gaśnięcie po tym jak nazwano go "nastepcą" Za dużo już tego w piłce było. To bedą ostatnio MŚ dla Cafu i Roberto Carlosa i tak jak znaleść "nastepców z przodku w kadrze Canarinhos jest w miare łatwo [Romario, Rivaldo Ronaldo idt ...] to dla tych dwóch bocznych obrońców będzie stracznie trudno. Bo ile to juz razy byli "godni następcy"

Zobaczymy jak będzie z Tym Cicinho jak Real ma tylko prawo pierwokupu to jeszcze bedzie walka ale jak juz go kupił to zapewne w styczniu [jak już załatwił wszystko z paszportem] zawita do Madrytu. Płakać nie bede :p sa innny nie koniecznie Brazylijczycy których bym widziałe ne tej pozycji :D

[quote="Toudinho"]Ricardinho...[quote]

Jak kiedyś przeczytałem [a potem zobaczyłem] że to niby taki sam gracz jak Juninho Pernanbucano tylko że go nikt jeszcze nie sprowadził to się śmiałem. Wolne może byje ładnie jak Juninho z gracją ale nie to samo. Co prawda za mało razy go widziałem w akcji ale środkowy pomocnik musi wiecej widzieć :) jak Juninho - który do Lyonu też przybył za darmo także w tym aspekcie sie nie różnią [będą różnili] :wink:

No i kolejny nastepca .. coś ma lata swoje [wiec trudno mówić odkrycie czy następca] ale też ktoś o nim mówił się nastepca Pana Celownika z Lyonu :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”