Real Madryt (zbiorczy) - Strona 145

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 wrz 2005, 22:00

Niggaz wystarczy nie zwracać uwagi na posty takiego kogoś lub kliknąć Obrazek :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 wrz 2005, 22:59

Niggaz pisze:Dla użytkownikawelcome jest już tylko jeden lek. Tani i skuteczny - ban. Tania prowokacja na którą niewielu zwraca uwagę, tania napinka, która wzmaga poczucie zażenowania. Zdecydowanie zasługuje na nagrodę jeżeli jeszcze nie w postaci bana to chociaż jakiegoś specjalnego statusu. Proponuję 'żenujący dyletant' albo 'mierny nabijacz'.
Albo Antimadridista do bolu :wink:

Co do nastepnej kolejki to Barca i real graja na wyjezdzie ciezkie mecze i moga potracic kolejne punkty, choc w waszej sytuacji porazka bedzie miala bardzniej negatywny wplyw na druzyne. Po 2 porazkach 3 moze wywolac fale krytyki ale pozyjemy zobaczymy....

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 wrz 2005, 23:32

my gramy z madrytem, nmadryt z barcelona... i nie z saba... fajnie kalendarz ukladaja.
real pewnie nie wygra... takie jest moje zdanie. musza nabrac pewnosci siebie, ale to nie na wyjazdach.
barca bedzie miala ciezko, widac, ze sa bez formy. bylo widac to 0:0 z beniaminkiem. 2:0 z mallorca i 2:0 z werderem. 2-1-0 niby dobry rezultat, ale zludny. edmilson do puyola na srodek, belletti gra bezszalowo jak przez druga polowe poprzedniego sezonu. moze oleguer na prawa? ja bym tak zrobil, w madrycie bedzie potrzebna solidna defensywa, a belletti ma z nia niewiele wspolnego. i postawilbym jeszcze na sylvinho zamiast gio. lepiej broni. reszta raczej bez zmian kadrowych, moze bardziej taktyczne. skrzydla nizej i eto'o biegajacy, a nie czekajacy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 wrz 2005, 0:03

O ile mnie pamięć nie myli to ostatni tydzien pomiędzy ktorym zostaly rozgrywane mecze Barca vs Atletico i Real vs Espanyol zakonczyl się zwycięstwem graczy ze stolicy. Wtedy Torres zaczoł i skonczył a Real rozgromił Espanyol 4:0...Zobaczymy jak teraz będzie...

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 16 wrz 2005, 15:20

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 17 wrz 2005, 12:21

Czy ktos moze mi zapodac zdjecie realu ale takie gdzie jest caly sklad lub pierwsza 11 . Proszę

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 17 wrz 2005, 12:55

morświn pisze:Czy ktos moze mi zapodac zdjecie realu ale takie gdzie jest caly sklad lub pierwsza 11 . Proszę
Znalazłem zdjęcie całego składu, wraz z działaczami.

Proszę

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 17 wrz 2005, 13:33

dzieki

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 17 wrz 2005, 19:54

<LILI> Romanista pisze:a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źle
Jestes Stary prawdziwym kibicem i za to Cie szanuje. Ilu jest takich ludzi, ktorzy po 3 przegranych meczach Realu zmieniaja koszulke na trykot Brcelony... Real gra slabo. Mam nadzieje ze jest to tylko kwestia nirozumienia sie. Jest paru nowych graczy, Robinho odbyl 3 treningi z pozostalymi przed meczem z Lyonem... Wiem, szukam jakiegos pocieszenia :) Pamietacie moze jak Barca przez 3, albo nawet 4 sezony nie wygrywala nic? Wtedy nie slyszalem o wielu fanach Katalonczykow, a teraz? Barca wygrywa to kazdy (prawie) kibicuje Barcelonie. Ja kibicuje Realowi. Od 2 sezonow tylko obiecuja, nie wygrywaja nic. I co? Mam zalozyc koszulke Juve (swietnie gra w Serie A), czy moze Chelsea (bo Abram wyklada miliony na nowych graczy)? Nie. Kibica, tego prawdziwego, poznaje sie wtedy kiedy druzyna jest w dolku, gra slabiej. nawet przez 2 sezony jak czyni to Real. Ale jeszcze wszyscy zobacza jaka potega jest Real. Moze nie w tym sezonie (chociaz ten sie dopiero zaczal), ale nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID :!:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 wrz 2005, 20:49

Wojtas0001 pisze:
<LILI> Romanista pisze:a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źle
Jestes Stary prawdziwym kibicem i za to Cie szanuje. Ilu jest takich ludzi, ktorzy po 3 przegranych meczach Realu zmieniaja koszulke na trykot Brcelony... Real gra slabo. Mam nadzieje ze jest to tylko kwestia nirozumienia sie. Jest paru nowych graczy, Robinho odbyl 3 treningi z pozostalymi przed meczem z Lyonem... Wiem, szukam jakiegos pocieszenia :) Pamietacie moze jak Barca przez 3, albo nawet 4 sezony nie wygrywala nic? Wtedy nie slyszalem o wielu fanach Katalonczykow, a teraz? Barca wygrywa to kazdy (prawie) kibicuje Barcelonie. Ja kibicuje Realowi. Od 2 sezonow tylko obiecuja, nie wygrywaja nic. I co? Mam zalozyc koszulke Juve (swietnie gra w Serie A), czy moze Chelsea (bo Abram wyklada miliony na nowych graczy)? Nie. Kibica, tego prawdziwego, poznaje sie wtedy kiedy druzyna jest w dolku, gra slabiej. nawet przez 2 sezony jak czyni to Real. Ale jeszcze wszyscy zobacza jaka potega jest Real. Moze nie w tym sezonie (chociaz ten sie dopiero zaczal), ale nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID :!:

Wreszcie jakas sensowna wypowiedź..tak ma być :!: :!: tez mnie denerwuje ze wielu małolatów od 13 w dół (sorka jak kogoś obraziłem:P) robi dokładnie tak jak to napisał poprzednik. Gdy np Barca jset na fali popularne gazety dla tej części czytelników np Bravo Sport nakręcaja ich aby kibicować Barcy bo Barca jest trendy i zmiazdzy kazdego...itp itd a np na drugiej stronie pisza ze Królewscy to .... i .... i potem na zmianę...IMO to nie ma sensu ale to przeciez Bravo Sport i tak własnie robią sie jednosezonowi kibice...przynajmniej wśród młodszego pokolenia ;) bo starsi są juz raczej przywiązani do jakiegos klubo od wiekszego przedziału czasu i są im wierni moze nie az po grób ale wierni ;)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 wrz 2005, 2:28

Wojtas0001 pisze:nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID :!:
uzbroi sie w cierpliwosc... :rotfl2:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 18 wrz 2005, 14:29

Wojtas0001 pisze:nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID :!:

w PD zapewne tak ale w LM to juz raczej nie za Twojego zycia.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 wrz 2005, 15:08

Dziś cięzki mecz na Montjuïc. Ostatnie spodkanie zkonczylo się wyskim zwycięstwem Blancos bo aż 4:0. Zaś ostatnie spodkanie na Montjuïc zakonczyło się zwycięstwem gospodarzy 1:0, a po tej porazce Jose Antoni Camacho podał się do dymisji...3 dni wcześniej przegwyał w LM 3:0 z 'Aptekarzami". Wielki problem ma szkoleniowiec Espanyol'u Miguel Ángel Lotina poniewaz napewno neizagra wypozyczony z Realu Juanfran, kontuzjowani Pochettino, Zabaleta i Tamudo. Czyli gracze stanowiący o sile ofensywnej Barcelońskiego klubu. Mimo to Lotina ma w swojej okrojonej kadrze takich graczy jak Iván de la Peña, kameruńskiego bramkarza Kameniego.W ataku zagra Luis García, wychowanek Królewskich, który już swego czasu, grając w Murcii, pogrążył Real Madryt. Miejmy nadzieje że tym razem nic nie ustrzeli.

Prawdopodobne składy:
Espanyol Barcelona: Kameni; Armando Sá, Lopo, Jarque, David García; Domi, Eduardo Costa, Ito, Coro, De la Peña; Luis García
Real Madryt: Casillas; Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Raúl, Pablo García, Baptista, Beckham; Robinho, Ronaldo

Garcia przebojem wskakuje do pierwszej jedenastki po tym jak Gravesen zaliczył fatalny występ z Lyonem...Garcia tez nie zagram porazająco ale o wiele lepiej od Thomasa...

slawinho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 18 wrz 2005, 20:39

No na 15 minut do konca ciołki przegrywają 0-1.
Luxemburgo won co ty k... robisz jak możesz wystawiac Garcie Beckhama Helguere gdzie skrzydłowi.
:evil:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 wrz 2005, 20:43

slawinho pisze:Luxemburgo won co ty k... robisz jak możesz wystawiac Garcie Beckhama Helguere gdzie skrzydłowi

A kogo ma człowieku wystawic. Nawet takie osłabienia wystarczja na Real. Tylko ze tyle robvoty co ma Kameni to przegięcie popzreczka, slupek 18 strzalów z czego 7 celnych. Ogolnie Real gra poprawnie

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”