Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 wrz 2005, 22:00
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 wrz 2005, 22:59
Albo Antimadridista do boluNiggaz pisze:Dla użytkownikawelcome jest już tylko jeden lek. Tani i skuteczny - ban. Tania prowokacja na którą niewielu zwraca uwagę, tania napinka, która wzmaga poczucie zażenowania. Zdecydowanie zasługuje na nagrodę jeżeli jeszcze nie w postaci bana to chociaż jakiegoś specjalnego statusu. Proponuję 'żenujący dyletant' albo 'mierny nabijacz'.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 wrz 2005, 23:32
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 wrz 2005, 0:03
Toudinho

Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 17 wrz 2005, 12:21
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 17 wrz 2005, 12:55
Znalazłem zdjęcie całego składu, wraz z działaczami.morświn pisze:Czy ktos moze mi zapodac zdjecie realu ale takie gdzie jest caly sklad lub pierwsza 11 . Proszę
RadoGol
morświn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 17 wrz 2005, 19:54
Jestes Stary prawdziwym kibicem i za to Cie szanuje. Ilu jest takich ludzi, ktorzy po 3 przegranych meczach Realu zmieniaja koszulke na trykot Brcelony... Real gra slabo. Mam nadzieje ze jest to tylko kwestia nirozumienia sie. Jest paru nowych graczy, Robinho odbyl 3 treningi z pozostalymi przed meczem z Lyonem... Wiem, szukam jakiegos pocieszenia<LILI> Romanista pisze:a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źle
Wojtas0001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 wrz 2005, 20:49
Wojtas0001 pisze:Jestes Stary prawdziwym kibicem i za to Cie szanuje. Ilu jest takich ludzi, ktorzy po 3 przegranych meczach Realu zmieniaja koszulke na trykot Brcelony... Real gra slabo. Mam nadzieje ze jest to tylko kwestia nirozumienia sie. Jest paru nowych graczy, Robinho odbyl 3 treningi z pozostalymi przed meczem z Lyonem... Wiem, szukam jakiegos pocieszenia<LILI> Romanista pisze:a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źlePamietacie moze jak Barca przez 3, albo nawet 4 sezony nie wygrywala nic? Wtedy nie slyszalem o wielu fanach Katalonczykow, a teraz? Barca wygrywa to kazdy (prawie) kibicuje Barcelonie. Ja kibicuje Realowi. Od 2 sezonow tylko obiecuja, nie wygrywaja nic. I co? Mam zalozyc koszulke Juve (swietnie gra w Serie A), czy moze Chelsea (bo Abram wyklada miliony na nowych graczy)? Nie. Kibica, tego prawdziwego, poznaje sie wtedy kiedy druzyna jest w dolku, gra slabiej. nawet przez 2 sezony jak czyni to Real. Ale jeszcze wszyscy zobacza jaka potega jest Real. Moze nie w tym sezonie (chociaz ten sie dopiero zaczal), ale nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 wrz 2005, 2:28
uzbroi sie w cierpliwosc...Wojtas0001 pisze:nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 18 wrz 2005, 14:29
Wojtas0001 pisze:nadejda czasy gdy znow Real bedzie triumfatorem LM i Primiera Division. HALA MADRID
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 wrz 2005, 15:08
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 18 wrz 2005, 20:39
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 wrz 2005, 20:43
slawinho pisze:Luxemburgo won co ty k... robisz jak możesz wystawiac Garcie Beckhama Helguere gdzie skrzydłowi
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio