Real Madryt (zbiorczy) - Strona 144

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
slawinho
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 14 wrz 2005, 11:02

Co ten Luxemburgo wyprawia jak można wystawić takich bolków jak
Garcia i Gravesen i powierzyć im rozgrywanie .
Przecierz oni sie na playmakerów nie nadaja najwyżej do polskiej ligi
Wolni zero techniki bez talencia . Pytam sie co k.... w Realu robi Beckham niech spierd...... do premiership bo na lige hiszpanąska jest za słaby bez techniki , dryblingu przerażliwie wolny i schematyczny ,Figo czy Slari 10 razy lepsi.
Perez jest pojebany zamiast sciągać skrzydłowych ja Joaquin , Vicente
kupił Baptiste po co ,przecierz on nie ma nic brazylijskiego ,faktycznie ze swoja siła to lepiej grało by mu sie w Arsenalu.
Widać brak skrzydłowych i rozgrywającego przydałby sie taki Kaka czy Riquelme (jedyny godny następca Zidana) albo DAlessandro
Robinho widziałem pare razy jeszcze w Santosie i poza schematycznymi kiwkami ktore raz na dziesieć mu wychodzily jakoś niczym sie nie wyrózniał a pozatym słabo anemicznie strzela taki nowy Denilson to już lepszy jest były kolega z Santosu a obecnie w Porto Diego przynajmniej mysli na boisku.
:evil:

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 14 wrz 2005, 11:47

Real niestety grał jak mu Lyon pozwalał, a nieraz dawali już im grać, ale nie było komu pożadnie piłkę rozegrać, a sam Robinho nic nie zdziała i teraz niestety widać, że Real nie ma boków, bo sprzedano Figo i Solariego i widać, że Baptista wolał grać bardziej w środku i tak samo Beckham, a na bokach starali się jak mogli Carlos z Salgado, ale oni przecież są obrońcami i tak to jest, że Perez kupuje za wielką kasę, a nie myśli kupując i dopiero potem to wszystko wychodzi. Lyon był po prostu lepszy, ale ciekawe co by się działo jakby piłka nie trafiła w słupek po strzale Baptisty albo dobiłby ją Raul ciekawe jak wtedy potoczyłby się mecz, ale bylo jak było i moim zdaniem jeszcze Real pokaże na co go stać!

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 wrz 2005, 14:56

Real grał po prostu slabo zero pomyslu zero inwnencji , jednym slowem tragedia bardzo mi wstyd ze Lyon mogl z nami zagrac jak ze sparing partnerem, bo tak wlasnie bylo. Ten mecz pokazal jak aktualnie slaby jest Real Madryt Wielcy zawodnicy, naiwna i slaba gra to chyba tyle. . .
Mozna zniesc wiele ale to juz bylo jak siarczysty policzek , bo nawet nie podjelismy walki po prostu oddalismy im za darmo 3 punkty :evil:

Jestem wierny, bardzo wierny, ale jak dlugo mozna znosic kpiny innych ?? na temat ukochanego zespolu, wiedzac ze maja oni racje ??

TRZEBA COS W KONCU ZROBIC ! ! !

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 wrz 2005, 15:10

Miko77 pisze:
Jestem wierny, bardzo wierny, ale jak dlugo mozna znosic kpiny innych ?? na temat ukochanego zespolu, ??
To jest dla was test, teraz dopiero doswiadczycie czy jestescie z klubem na zawsze czy tylko jestescie przyszywanymi sezenowymi kibicami.
Jak sie dobrze orientuje to juz od 3 lat nic nie zdobyliscie a przyszlosc nie wyglada ciekawie.......

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 14 wrz 2005, 15:19

a co ja miałem powiedzieć w tamtym sezonie gdy Romka prawie cały czas baty dostawała ale jej nie opuściłem i zawsze będę jej kibicem czy będzie dobrze czy źle

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 wrz 2005, 15:20

Oj, chyba się sypie Real.Czas zrobić jakieś zmiany, bo obrona Realu to jednak zwykłe sito.Robinho czaruje, ale nie strzela.Raul to gra troszkę żenady, oprócz jednego strzału to był daleko od zdobycia gola.Beckham, jak Beckham z rzutami wolnymi czy też rożnymi jest dobrze, ale z resztą nie za kolorowo.Dziwiła mnie taktyka z wystawieniem na lewej stronie Shreka, który zmieniał się z Pablem Garcią.Dlaczego nie grał od początku Guti ?Trzeci gol to wina obrony, dokładnie chyba Ramosa, bo Wiltord mógł zrobić co chciał, bo miał pusto w okół siebie.Drugi gol to niezdecydowanie Ikera, który być może był zasłonięty, ale strzał był z daleka :O.A pierwszy gol to go zrozumiem, bo nie było wiadomo czy ktoś nie przetnie lotu tej piłki, okazało się, że Carew zahaczył skórą, a że szybkość była duża, to brak czasu na reakcję.Podobnie zaczęty sezon jak rok temu, ale udało im się wyjśc z grupy.Real jednak to Real i sobie poradzi, z grupy pewnie nawet i 1 miejscu są w stanie wyjść, ale co dalej ? Ta drużyna jest na max. ćwierćfinał.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 wrz 2005, 17:31

Ja bym chciał przedstawic moje opinie dt gry poszczegolnych zawodnikow Realu Madryt :wink: Bo to co zobaczylem przeszlo moje wyobrazenie :wink:

Iker Casillas :arrow: Nie miał szansy przy pierwszej bramce. chociaz gdyby naprawde był tym fenomenem to przezucilby to jeszcze nad poprzeczka bo Carew nie zmienil tory pilki az tak bardzo :roll: no ale rekompensuje mu to wybronienie karaniaka :wink:

M. Salgado :arrow: Starał sie i brał udział w akcjach zaczepnych i nie moge powiedziec o nim złego słowa. No ale gdyby nie jego reka to Juninho nie mialby szansy strzelac wolniaka ...

Ivan Helguera, Sergio Ramos :arrow: Mimo pozornie dobrej gry oppelnili kilka bledow ( w tym nieupilnowanie Wiltorda co skonczylo sie starta bramki) Ramos, pierwszy mecz w CL calkiem nieźle chociaz nie kolorowo - tak samo Helguera (wylaczajac pierwszy czlo poprzedniego zdania :P )

R. Carlos :arrow: Jeden z najlepszych zawodnikow Realu w tym meczu. Oddal kilka strtzałow na bramke, zaliczyl kilka wrzutek, bardzo aktywny. Dla niego wielki +

David Beckham :arrow: Pomijajac ten pierwszy rzut wolny, kilka rogow i wrzutek to zagral jedno wielkie g i nie mam zamiaru tego komentowac. No przykro mi ...

JUlio Baptista :arrow: On do pomocy sie chyba nie nadaje, ejst taki napakowany i malo zwrotny ze szok. On moglby grac role takiego tarana w ataku i nie wiem czy nie byloby to dobre rozwiazanie ...

Tomas Gravesen :arrow:W miare udany wystep, chociaz przydazylo mu sie kilka niepewnych zagran i zostal zmieniony (choc to byla zmiana taktyczna raczej).

Pabla Garcia :arrow: Nie pokazal jakiegos geniuszu ale nie popelnial takze bledow. Wg mnie wystep przyzwoity ...

Raul :arrow: Po odbiciu sie pilki od slupka mial 500% szns na strzelenie gola, nie trafil i to go juz dyskwalifikuje z Roli napstnika. Bardzo aktywny ale szkoda ze nie w walce pod polem karnym. Po co on sie bierze za rozgrywanie ??

Robinho :arrow: Dobry wystep zwienczony wieloma dryblingami, tylko po co ?? Real przegrywal a Robinho sobie kiwal i wracal, kiwal i znowu wracal. Nie zyskiwal nic pola tylko gral tak pod siebie .. nie podobal mi sie ten wystep oprcz tych kilku wywalczonych wolnych ...

Tyle ode mnie ..

POZDRO

rover_man
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rover_man » 14 wrz 2005, 19:21

Witajcie ja tez jestem fanem realu ale wczorajszy mecz z lionem mnie załamał :(

http://www.forumkurnika.com

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 14 wrz 2005, 19:39

rover_man pisze:Witajcie ja tez jestem fanem realu ale wczorajszy mecz z lionem mnie załamał :(

http://www.forumkurnika.com
Z Lyonem raczej... a real tak naprawde przegrał przez to ze nie był skoncentrowany dostatecznie. WIdać było, że chcieli pokazac się z jak najlepszej strony lecz niestety to im sie nie udało... Widać także ze nie są jescze zabardzo zgrani..Mieli tylko 2 mecze ligowe a Lyon 6... ale mam nadzieje ze sie jescze przełamią i będą grać Królewsko...

Pozdrawiam[/b]

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 14 wrz 2005, 20:03

smutno mi bylo jak patrzylem jak nasza kochana druzyna tracila bramke po bramce :( HALA MADRID :(

Pawlik JUVE FAN
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawlik JUVE FAN » 14 wrz 2005, 20:38

tak to jest kiedy tylko kasa w głowie i nie mozna sie tłumaczyć ze nie są dość zgrani bo Lyon tez sciągnęło sobie Thiago i Carew i jak chłopaki grali 8) jestem tylko ciekawy czy moj zakład wygram załozyłem sie ze Real z grupy nie wyjdze. Z roku na rok coraz szybciej odpada sami to sprawdzcie. Teraz czas aby nie wyszedł z grupy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 wrz 2005, 20:46

Pawlik JUVE FAN pisze:Z roku na rok coraz szybciej odpada sami to sprawdzcie. Teraz czas aby nie wyszedł z grupy

to mimo wszystko jest mało prawdopodobne. Wyjdą z problemami ale wyjdą :evil: Jakoś jakby na to nie patrzeć LM bez Real'u jest mało prawodopodobna. Ale jak nadal będą tak grali( w co wątpię) to na następnej rundzie się skończy.

Awatar użytkownika
Damiano0
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damiano0 » 15 wrz 2005, 12:28

No tak i zaczynamy jak z Leverkusen :( ale co zrobic widac jak nie ma Zidane'a to nie ma srodka a przynajmniej nie ma dobrego rozgrywajacego !!! jak moza dac rozgrywac dwom defensywnym pomocnikom >>?? oni sa od destrukcjii jak juz to zamiast Garcii mial grac od poczatku Gutii !! Robinho sam w ataku tez nic nie miogl zrobic !!! pozyjemy zobaczymy oby grali lepiej !!

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 wrz 2005, 20:55

W niedziele o 19 zacznie sie kolejna męka fanów Królewskich. Tym razem Tamudo i spólka sprawdzą "wielkość" ekipy z Bernabeu. Radze nerwosolek zawczasu kupic w aptekach, no i dla jarzyny koniecznie wieksza dawkę frustrosolku.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2005, 21:41

Dla użytkownikawelcome jest już tylko jeden lek. Tani i skuteczny - ban. Tania prowokacja na którą niewielu zwraca uwagę, tania napinka, która wzmaga poczucie zażenowania. Zdecydowanie zasługuje na nagrodę jeżeli jeszcze nie w postaci bana to chociaż jakiegoś specjalnego statusu. Proponuję 'żenujący dyletant' albo 'mierny nabijacz'.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”