komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Scyzoryk » 12 wrz 2005, 16:02

Amica-Lech 1:4
Dla mnie niespodzianka . NIe spodziewałęm się napewno ta k wysokiego wyniku i to dla Lechu . Przy 2 bramce dla Lecha fatalny błąd Bramkarza Amici to był pewnie kluczowy moment dla przebiegu meczu .

Wisła K.-Pogoń 2:1

Dobra gra Wisły , zasłużone zwycięstwo . mimo ze to inna Wisła ale i tak jest najsilnejsza w lidze .

Arka-Zagłębie 0:1

Tym razem Arce nie udało sie zremisować chociaz byli blisko . Jak
powiedizał jednen dziennikarz w Arce gra 1 bramkarz i 10 przeszkadzaczy :)

Górnik Z.-Polonia 2:1

Górnik utrzymuje wysoką formę . Klub juz na początku był skazywany na spadek ale pokazuje ze jak narazie zasługuje na 1 lige .

Legia-Odra 2:1

Wdowczyk po półroku bezrobocia wraca w dobrym stylu . Ciekawy jestem jak by wyglądała teraz Korona jak by został w Kielcach . Ale on wolał $$$ :)

Górnik Ł.-Cracovia 1:1

jakoś przed meczem wiedziałem że będzie remis i sie sprawdziło . Oby dwa kluby rozczarowują kibiców . Ale to dopiero początek sezonu .

Korona-Wisła P. 2:3

Nie udało się . Mecz wyrównany 2 błędy w pierwzsej połowie obrony i 2 gole :( Piechna pokazał ze jest swietnym napastnkiem , pokazał niedowiarką ze w I lidze tez umie strzelac gole . Wielu kibiców w tym ja po meczu było pewnych ze karnego dla wisły nie było . Ale wczoraj po obejzeniu na C+ powtórek moim zdaniem karny podyktowany prawidłowo . Co nie zmienia faktu ze sędzia był tego dnia bardzo słaby .

GKS-Groclin 2:2

Prawde powiedziawszy to sądziłem ze w tym meczu Groclin się przełami i zacznie coś grać . Pomyliłem się . A GKS pokazał ze za wcześnie się go zdegradowało do II ligi ...

Wróć do „Polska”