Co prawda porusze tu także inne tematy niż tylko "insekty na forum" ale zaczniejmy od nich. Ostatnio znów szerzy sie manie niedzielnych fanów Juventusu Turyn których jedyna wiedza jest słowo "FORZA" i Lucek.
Najlepiej pokazało to mercato bo w momecie gdy kluby piłkarskie z całej europy dokonywały wzmoniceń a forum może było przeczytać tylko Moggi i Juventus. Odchodząco od tego że ich zrobił jak małego jasia z transferami ale jaki jej sens poruszanie tematu transferu jak połowa i tak napisz za swoim klubem ??
Co było najlepiej widać w momecie zamkniecie okna. Żaden z tych "insektów" nie pisał o wiejście w Premiership Białorusina Hleb, jak zaczą gre w Chelsea SWPower czy Park w MU. Debiuty ligowe zaliczyli Robinho w Realu, wcześniej Kalon w PSG i Pedretti w Lyonie i np. Luca Toni w Violi czy Ismael i wielu wielu innych ale co może było przeczytać prawie wszędzie ?? Juventus ... i ich marzenie. Czemu wtedy głosu nie zabieraja ? bo wiedza ze nie maja co napisac i próboją wywalać tylko jakies głupie rozmowy o dopingu w Turynie czy problemach swoich gracz.
Ja wiem oni tego nie zaczynają ale zawsze tym sie kończy bo każdy wie że tak bedzie bo to coś czego oni opórcz czystej piłki ligowej na bierząco nie poruszaąoprostu .... Ale jaki jest cel tego portalu ? co mówi regulamin ? poprostu piłka zeszła tu na plan... niestety.
Jaki sens ma to forum ja procentowa wiekszość nie ma pojęcia co pisze. Przeciesz post w kontekscie spotkań ligowych są istną miejscością a chyba nie oto chodzi ?? Ja w tym momecie odniose sie to fanów Juve bo nie mam zamiaru wypowiadać sie o fanach innych zespołów z prostej przyczyny. Nie oddstają tak jak Ci za Turyńskim klubem.
Wiekszośc nie ma możliwości ogladanie spotkan serie A czy nawet inne mocnej ligi. Coż takie życie ... A ich ocena gracz zależy od tego czy grali/grają/mogą grać w Juve. Przeciesz w tym wypadku oni zachowuja sie jak prawdzwiwi fani Juventus - [prawda] Na stadionie pustki i Włoch sie śmieją że mistrz Grzuji ma lepiej z kibicami. A na forum tez pokazują co znaczy kibic Starej Damy. Piłka nozna jest dla wszystkich jak to kiedys ktoś powiedział ale po holere zabierasz głos jeden z drugim jak nie masz pojecie o czym pisać ? Po to by na siebie uwage zwrócić ? po to by coś komuś pokazać ??
Nie wiesz ? Nie pisz !! Yeah Yeah Yeah prosta rzecz
Kieruje ten post także do "właścicieli tego miłego portalu"[ze tak to nazwe] Dzidziusia, Agnieszki i Oskara. Kiedyś każdy komentarz który odnosił sie do meczu piłkarza, działacze, trenera, felietony był wyrażeniem mojego (mam nadzieje że innych kibiców tez) szacunku dla waszej pracy. Bo każdy coś wie ja naprawde ma zamier sie wypowiedziecć. Teraz Forum www.pilka.pl stało sie portale nie tyle piłkarskim co od wszystkiego taki był cel ??
To gdzie ta piłka z nazwy www.pilka.pl ??
Dzidziuś pamietasz naszą rozmowe z przed roku ? Płatny serwis piłkarski...
Wtedy wytumaczyłeś mi bardzo ładnie czemu tak nie moze być. Ale teraz moze nadszedł czas na zmiany ? Na pewno to poprafi jakość portalu a i Wam pomoże w tym hobby jaki jest pisanie informacji piłkarskich i innych ciekawych rzeczy. Sponsor problemem ? moge pomóc. Tylko powiedz postaram się zrobic coś w tym kierunku.
Płatny serwis nie jest tym co odstraszy kibiców bo jak ktoś ma Tu przyjacioł kolegów koleżenki i ma znimi sie wymieniać uwagami, pomysłami czy nawet poprawiać swoja wiedze czystko piłkarską. To i tak bedzie nadal uczestniczył w "życie tej strony"
Prosze o nie zamykanie tego tematu. Do Moderator oczywiście.
Bardzo licze że głos zabiorą ludzie który tworzyli ten portal i to właśnie im najbardzie powinno zależać by nie stał sie on takim "złomem wszystkich tematów". A jedynie czysto piłkarska stroną. I mam cały czas nadzieje że to właśnie sie stanie...
P.S. Mając na mysli margines forum fani Juve. Pisałem o 80 % tej grupy urzytkownikow tego portalu.
P.S. Prosze o nie pisanie w tym temacie a jak juz każde post nie mający na celu wniecie czegoś do dyskusji karać ostrzezeniami.
P.S Może przydzielać wp każdemu kto sie wypowie nie wiedząc co pisze ?? bo chyba inaczej nie da rady ...