Fani Jufe = Margines Forum

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Fani Jufe = Margines Forum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2005, 0:33

Margines forum ... i żenada

Co prawda porusze tu także inne tematy niż tylko "insekty na forum" ale zaczniejmy od nich. Ostatnio znów szerzy sie manie niedzielnych fanów Juventusu Turyn których jedyna wiedza jest słowo "FORZA" i Lucek.

Najlepiej pokazało to mercato bo w momecie gdy kluby piłkarskie z całej europy dokonywały wzmoniceń a forum może było przeczytać tylko Moggi i Juventus. Odchodząco od tego że ich zrobił jak małego jasia z transferami ale jaki jej sens poruszanie tematu transferu jak połowa i tak napisz za swoim klubem ??

Co było najlepiej widać w momecie zamkniecie okna. Żaden z tych "insektów" nie pisał o wiejście w Premiership Białorusina Hleb, jak zaczą gre w Chelsea SWPower czy Park w MU. Debiuty ligowe zaliczyli Robinho w Realu, wcześniej Kalon w PSG i Pedretti w Lyonie i np. Luca Toni w Violi czy Ismael i wielu wielu innych ale co może było przeczytać prawie wszędzie ?? Juventus ... i ich marzenie. Czemu wtedy głosu nie zabieraja ? bo wiedza ze nie maja co napisac i próboją wywalać tylko jakies głupie rozmowy o dopingu w Turynie czy problemach swoich gracz.

Ja wiem oni tego nie zaczynają ale zawsze tym sie kończy bo każdy wie że tak bedzie bo to coś czego oni opórcz czystej piłki ligowej na bierząco nie poruszaąoprostu .... Ale jaki jest cel tego portalu ? co mówi regulamin ? poprostu piłka zeszła tu na plan... niestety.

Jaki sens ma to forum ja procentowa wiekszość nie ma pojęcia co pisze. Przeciesz post w kontekscie spotkań ligowych są istną miejscością a chyba nie oto chodzi ?? Ja w tym momecie odniose sie to fanów Juve bo nie mam zamiaru wypowiadać sie o fanach innych zespołów z prostej przyczyny. Nie oddstają tak jak Ci za Turyńskim klubem.

Wiekszośc nie ma możliwości ogladanie spotkan serie A czy nawet inne mocnej ligi. Coż takie życie ... A ich ocena gracz zależy od tego czy grali/grają/mogą grać w Juve. Przeciesz w tym wypadku oni zachowuja sie jak prawdzwiwi fani Juventus - [prawda] Na stadionie pustki i Włoch sie śmieją że mistrz Grzuji ma lepiej z kibicami. A na forum tez pokazują co znaczy kibic Starej Damy. Piłka nozna jest dla wszystkich jak to kiedys ktoś powiedział ale po holere zabierasz głos jeden z drugim jak nie masz pojecie o czym pisać ? Po to by na siebie uwage zwrócić ? po to by coś komuś pokazać ??

Nie wiesz ? Nie pisz !! Yeah Yeah Yeah prosta rzecz :!:

Kieruje ten post także do "właścicieli tego miłego portalu"[ze tak to nazwe] Dzidziusia, Agnieszki i Oskara. Kiedyś każdy komentarz który odnosił sie do meczu piłkarza, działacze, trenera, felietony był wyrażeniem mojego (mam nadzieje że innych kibiców tez) szacunku dla waszej pracy. Bo każdy coś wie ja naprawde ma zamier sie wypowiedziecć. Teraz Forum www.pilka.pl stało sie portale nie tyle piłkarskim co od wszystkiego taki był cel ??

To gdzie ta piłka z nazwy www.pilka.pl ??

Dzidziuś pamietasz naszą rozmowe z przed roku ? Płatny serwis piłkarski...

Wtedy wytumaczyłeś mi bardzo ładnie czemu tak nie moze być. Ale teraz moze nadszedł czas na zmiany ? Na pewno to poprafi jakość portalu a i Wam pomoże w tym hobby jaki jest pisanie informacji piłkarskich i innych ciekawych rzeczy. Sponsor problemem ? moge pomóc. Tylko powiedz postaram się zrobic coś w tym kierunku.

Płatny serwis nie jest tym co odstraszy kibiców bo jak ktoś ma Tu przyjacioł kolegów koleżenki i ma znimi sie wymieniać uwagami, pomysłami czy nawet poprawiać swoja wiedze czystko piłkarską. To i tak bedzie nadal uczestniczył w "życie tej strony"

Prosze o nie zamykanie tego tematu. Do Moderator oczywiście.

Bardzo licze że głos zabiorą ludzie który tworzyli ten portal i to właśnie im najbardzie powinno zależać by nie stał sie on takim "złomem wszystkich tematów". A jedynie czysto piłkarska stroną. I mam cały czas nadzieje że to właśnie sie stanie...

P.S. Mając na mysli margines forum fani Juve. Pisałem o 80 % tej grupy urzytkownikow tego portalu.

P.S. Prosze o nie pisanie w tym temacie a jak juz każde post nie mający na celu wniecie czegoś do dyskusji karać ostrzezeniami.

P.S Może przydzielać wp każdemu kto sie wypowie nie wiedząc co pisze ?? bo chyba inaczej nie da rady ...

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 09 wrz 2005, 1:33

O Zaziu wypowiedziałeś teraz wojne - i dobrze!!!!!!

Masz w swojej wypowiedzi 70% racji, irytuje mnie to że serwis nazywa się pilka.pl a 3/4 wiadomości jest o juve lub lidze włoskiej, na forum piszą beznadziejne dzieci które mają klapki na oczach;/

zaziu fajnie, że starasz się zwrócić uwage na to co złe i co jest do poprawki ale pewnie sam wiesz czym się skończy!!

a skończy się tekstem typu " niepodoba Ci się to spadaj"

z wyrazami szacunku dla zazy i modów

Tomachos

PS. W sumie to jest to bardzo dobry serwis
PS.2. Przeciętna wieku forumowiczów to 15 lat - nie oczekujmy rewelacji intelektualnej!!
PS.3. Prosze o wp bo moja wypowiedz nie wnosi nic nowego a tylko stwierdza fakty:/
PS.4. Pozdrawiam:P

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 8:11

zaza ty juz robisz z siebie kompletnego idiote i naprawde powinines leczyc swoje kompleksy u dobrego psychiatry :!:
sprawia ci radosc najezdzania na Juve?
Zenada to jest to co ty piszesz, uwazasz sie za wielkiego zanawce a wogóle nie masz racji, chcesz za wszelką cenę zniecheic pozostałych forumowiczów do fanów Juve i za to powinni ci dac BANA :!:
Każdy ma prawo kibicowac komu chce i nie powinno sie ich okreslac "marginesem" bo to jest nie na miejscu, jakim prawem mozesz tak mówic?
Jestes zarówno Fanem Juve jak i Barcy i jakos nie najeżdzam na pozostałych fanów klubów serieA czy Realu :!: Rozumie sie ze jakies dzieciaki mogą sobie pisac różne bzdury ale ty jako osoba dojrzała ( chyba nie intelektualnie) powinines to zrozumiec!!

Wiesz co jak czytam te twoje głupie komentarze na temat Juve to moja miłośc do tego klubu jeszcze bardziej wzrasta i jestem dumny ze własnie tej druzynie kibicuje :P

A tak na koniec to zajmij sie lepiej kibicami milanu którzy napewno nie sa lepsi niz pozostali, ale ty jestes slepo zapatrzony i nawet nie potrafisz tego zrozumiec!!!

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 09 wrz 2005, 8:47

Luk po co to komentujesz, kazdy czlowiek ktory ma IQ powyzej 80, zrozumie ze ten chlpak to frustrat, zakochany w swoim klubie. Zreszta warto zauwazyc ze pisze on to samo w swoich postach, tak zwane inteligentne nabijanie ;]

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 8:51

[nevermind] pisze:Luk po co to komentujesz, kazdy czlowiek ktory ma IQ powyzej 80, zrozumie ze ten chlpak to frustrat, zakochany w swoim klubie. Zreszta warto zauwazyc ze pisze on to samo w swoich postach, tak zwane inteligentne nabijanie ;]
zgadza sie ale musiałem napisac to co mysle!!
moze powiinismy zrobis protest przeciw zazie i niech kazdy napisze do moderatorów o jedo zbanowanie za te tematy!! zróbmy protest i wyzucimy tego insekta z forum!!
pozdro

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 09 wrz 2005, 9:18

luk1208 pisze:zróbmy protest i wyzucimy tego insekta z forum!!

Wiesz jesli go nie zbanowali za da konta ( a mikusinskiego, tak) to go nawet za takie tematy nir zbanuja.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2005, 9:21

Luk czy prosiłem Cie o zdanie ?? Bo i tak nie wniosleś nic nowego w dyskusje. Jak zawsze. Tu nie chodzi o to by teraz pisac kto ma lepszych kibiców .. bo akurat wiesz gdzie stadion pusty ?

NIE PISZ BO JUZ PROSIŁEM ZE KAZDY POST NIE WNOSZĄCY NIC DO TEMATU BEDZIE CHYBA KARANY. NIE ZNASZ REGULAMINU ??

Nie sprawia mi to przyjemności a nawet czuje żal. Nawet wspóczuje co nie którym fanaJuve ze majatak zacofanych kibiców. Ktory próbują zwrócic na ciebie uwage a tak naprawde maja problem z tym by kibicowac swojemu klubowi bo co to za fan który swoja wypowiedz (akurat tu na forum) opiera na zdaniu innych który widzieli mecz ?

I Ty sobie tu Duma Kataloni buzi nie wycieraj . o.k ? Bo Barca = szacunek a tego nie moze powiedziec o Starej Damie.

Dziecko piszace bzdur ? to czemu w nocie nie napisałeś o 1:00 jak temat powstał ?? Co religia pierwsza była dziś ??

Porównanie fanów poszczególnych klubownie ma sensu bo powiedz mi czemu jako fan Milanu potrafie sie zawsze dogadac z fanami Interu o innych klubach na czele z Kanonierami, Chelsea Tottenhamu, Lyou PSG, Viola Romy czy Lazio nie mowiac...Wiesz czmu bo Ci wiedzacą piszą. I nie wypowiadaja sie gdy nie wiedza jak ja. Prosta sprawa.

Dumny ? no nie wypowiem sie bo uraze jeszcze nie chcąco fanów Barcy a a szacunek ma do nich wielki...

I jeszcze jedno. Ja nie wypowiedziałeś sie w imiemu Fanów Milanu bo nie mam takiego prawa. Ale jak byś był choc troche mądry to byc zobaczył ilu kibiców rossonerich jest zaangażowanych w czystko piłkarskie dyskusje.

Co jeszcze jest ważne, może być tak jeszcze zobaczył co sie dzieje w czasie spotkan ligowych. Ba co prawda okno transferowe pokazał jak fani Starej Damy oceniaja graczy który nawet w akcji nie widzieli. A Mutu i Koke jest najlepiszym (kolejnym ) przykładem. Bo w momecie wpadki to byli tacy co go mieli zaćpuna ich cieli wywalić raz na zawsze z piłka .. nie ma miejsce dla zakał ćpónów.

A teraz co ? wśród swoich ?? A gdzie ta gadka o czystośc sportu ?? Chłopie to jest piłka i koka - jedno sie kocha a drugie sie bierze. Jedno jest religia drugie nadzieja na lepie jutro. Ty co to za nadzieja gdy sam sobie wmawiasz ze nie ma jutra ... do jest właśnie taki koło. Czyli jak piłka tylko w piłce sa zmieny i rezerwy a w dragach nie :)

To tyle i tak czekamna wypowiedz obób które maja Tu najwiecej go powiedzenia.

Nie chodzi o bany jak to ujełeś czy nie nawiść ale poprostu piłke i wznowienieakcji "tepic insetky jak narkomanie wsród młodzierzy"

Choc ja bym był za nową akcja. "Nie wiesz ? nie pisz ? Yeah Yeah Yeah prosta rzecz !"

Pamietaj Doping obok czystej normalne ligowe piłki to temat w ktorym 80% fanów Juve nie powinno sie wypowiedać. A jak nie wierzysz sprawdz sam ...

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 wrz 2005, 9:23

Zamykam, gdyż kwestią czasu jest wielki 'burdel' w tym temacie. Na razie jest spokojnie, ale jak dzieci wrócą ze szkoły będzie niedobrze.

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”