dzieki niggaz, zawsze byles dobrym adwokatem..., ale nie potrzebuje, bez kitu.Sergeboy pisze:wlasnie o to chodzi panie zawdi! ze masz go traktowac jak rownego sobie! bp myslenie typu "jestem od Ciebie straszy to mam cie gdzies" to myslenie czlowieka typu dres czyli "mam bejzbola, dresy, cztery paski to ci wpierdol sprawie"
teraz do ciebie ziom, czytaj glosno, bys to slyszal, bo wygladasz na kolesia, ktory musi cos slyszec (najlepiej 3 razy), by skumac.
13 lat, kumasz?, 13 lat. kumasz? jezeli jeszcze nie kumasz to powtorz 3 razy...
twoje porownanie jest bezsensowne... zastanow sie nad tym...
jerstem starszy, mam 22 lata, a nie 13. jezeli dla ciebie bnie ma roznicy, to nie mam co ci tlumaczyc, bo i tak ie slumasz.
jezeli przeczytales to wszystko i chcesz odpisac... to dobrze sie zastanow. jezeli przeczytales i nie kumasz mimo ze zastosowales do moich rad... to mi przykro, bez kitu, bedzie mi przykro, zem jestes tej samej naropdowosci
stary, ale mi poslodziles, az nie wiem jak sie zachowac. jakby to zrobila jakas fajna sucz to bym wiedzial, ale teraz nie wiem. nie przesadzaj... jakbys mnie poznal osobiscie to wiedzialbys, ze jestem zajebisty, ale nie az tak, zebym zaslugiwal na taki slod. ale spoko, dzieki ziomNiggaz pisze:Jeżeli już chcecie 'polemizować' z zawdim (w tym wypadku jednak pewnie nie będzie takiej możliwości nawet) to starajcie się chociaż pisać coś rozsądnego bo takie teksty jak ten powyżej to skłaniają raczej do opuszczenia tematu. Zawdi będzie miał tylko większą polewkę niż zwykle.