Ronaldinho - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 sie 2005, 13:35

beku pisze:100 % racja !!! gra jak narwany :) a weźcie takiego Beckhama ... gość gra dla kasy , nie widze przyjemności w jego grze :(
David tez gra bo to lubi. Jak by nie lubial to by nie gral. Pilka przyniosla mu slawe, i muglby juz ja zostawic jak by chcial i zajac sie czym innym co przyniosloby mu wiecej $. Poprostu on nie pokazuje tak jak Ronaldinho ze lubi i cieszy sie grajac, chociaz ze napewno to lubi. David i Ronaldinho sa bardzo roznymi pilkarzami z rozna technika. Obydwoje graja dobrze.

Awatar użytkownika
wiktor1940
Żenujący nabijacz :/

Ronadhinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 15 sie 2005, 16:07

Ronhaldino hmhm to dobry i szybki zawodnik powiem inaczej the best. :D

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 16:16

Ronaldinho wrodzony talent jak przystało na brazylijczyka cudowna technik , szybkie zagrania , niewiarygodne prostopadłe podania np. ( w meczu Besti vs Barca niewiarygodne podanie chyba do Eto) i niesamowice wykonuje rzuty wolne tak jak tea trzecia bramka w tym samym meczu ... moim zdaniem cudowny zawodnich wróże mu świetlaną :lol: przyszłość ....

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 sie 2005, 10:23

Ronni, przez wielu uważany już najlepszym piłkarzem na świecie :wink: moim zdaniem jeszcze nie, ale jest na bardzo dobrej drodze ku temu. Najpierw zachwycał swą grą w PSG, potem transfer do Barcy i fenomen - pokochany przez kibiców Blaugrany, niczym na skrzydłach unosił sie na Mount Everest swoich umiejętności, geniusz dryblingu, mistrz wykonywania stałych fragmentów gry i błyskotliwych podań, mozg a zarazem serce Barcy, nie wyobrażam sobie mojej ukochanej Barcelonki bez naszego "El Crack" !!!
PzDR.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 15:29 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 26 sie 2005, 15:00

Ronaldinho potwierdził, że jest świetny i wczoraj dostal nagrodę najlepszego napastnika LM 2005. Mimo, że Barcelona z Ronnim grała tylko 7 meczy, a Milan z Shevchenko więcej to i tak to wystarczyło "El Crack'owi" to zdobycia tego trofeum. Jego piekne bramki z Milanem i z Chelsea...;)

Awatar użytkownika
martinos
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinos » 31 sie 2005, 13:45

z pewnością jest on najlepszym piłkarzem na świecie .Można sobie zobaczyć w meczach jaki jest wyluzowany uśmiechnięty poprostu cieszy sie z gry bawi sie piłką magik nic ująć nic dodać :] mój IDOL

Awatar użytkownika
lis1

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lis1 » 01 wrz 2005, 11:24

Ronaldinho to według mnie jeden z lepszych piłkarzy naszego globu. Kiedyś wszyscy mówili, że najlepszy jest ronaldo, a terz Ronaldo jest poprostu małym grubasem :) Mój kolega sądzi ciągle, że Ronaldo kiedys powróci do formy lecz ja w to nie wierze :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 01 wrz 2005, 16:03

Wkoncu Ronaldinho przedluzyl swoj kontrakt z FC Barcelona do 2010 roku. Wczesniejszy kontrakt byl do 2008. Ma tez mozliwosc przedluzenia do 2014 roku. Nie chce mi sie podawac zadnych szczegulow bo mozna sie zanudzic na smierc jak sie to czyta.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 02 wrz 2005, 16:15

Ronaldinho to z pewnością świetny gracz, który ma genialną technikę. Jego wadą jest jednak to, że często nad dobro drużyny przekłada swoje sztuczki. Tak było między innymi w rewanżowym meczu z Chelsea, kiedy kilka razy mógł podać do lepiej ustawionych kolegów, ale wolał strzelać technicznie i kończyło się to pudłami. Podobnie było w rewanżu z Betisem, kiedy po okiwaniu czterech przeciwników, przewracał się na piłce.

Awatar użytkownika
vet3ran

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vet3ran » 04 wrz 2005, 0:28

Ronaldinho to moj Idol uwielbiam jak on wymiata tymi swojimi nogami mam nawet opis jego

Imie i Nazwisko: Ronaldo De Assis Moreira
Data urodzin: 21.III.1980r
Miejsce urodzin: Porto Alegre w Brazylii
Wzrost: 182cm
Waga: 75kg
Pozycja: Rozgrywający
Klub: FC Barcelona

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 wrz 2005, 0:43

Mam takie szczere pytanie. Po co w ogole ten temat dopuszczony jest do egzystencji? Nie ma w nim nic ciekawego do powiedzenia ten kto ma pojecia o pilce. Z racji dysponowania rozumem forumowicz wypowie sie na temat pilkarza Barcy w temacie wlasnie o klubie.

Ten topic natomiast sluzy glownie nabijacza, by pochwalic sie posiadaniem metryki pilkarza, badz wypowiadaja niezrownana milosc do osoby przez nich w ogole nie poznanej w dodatku tej samej plci :?

MuSzi_14
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MuSzi_14 » 04 wrz 2005, 8:57

jestem kibicem Realu ale musze przyznac
ze talent chlopak ma
i zdecydowanie jest najwiekszym ogniwem Barcelony :)
pozdrawiam

dominik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dominik » 10 wrz 2005, 10:12

duzo wiesz o Ronaldinho :shock: dasz mi swój numewr gg :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 11:27

frik23 pisze:Mam takie szczere pytanie. Po co w ogole ten temat dopuszczony jest do egzystencji? Nie ma w nim nic ciekawego do powiedzenia ten kto ma pojecia o pilce. Z racji dysponowania rozumem forumowicz wypowie sie na temat pilkarza Barcy w temacie wlasnie o klubie.

Ten topic natomiast sluzy glownie nabijacza, by pochwalic sie posiadaniem metryki pilkarza, badz wypowiadaja niezrownana milosc do osoby przez nich w ogole nie poznanej w dodatku tej samej plci :?

Zgadzam się z tym doskonale. Każdy może napisać:" ahh Ronni i ta jego nieziemska technika. Bardzo fajny gracz, miły i uprzejmy itp" lol... lubie Ronaldinho za to co robi jak gra chociaż jestem kibicem Realu, lecz ten temat dla mnie nie ma sensu tak jak inne o piłkarzach...od tego powinien być temat zbiorczy klubu a nie oddzielne tematy no ale to tylko moje zdanie :p

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 25 lis 2005, 12:01

Ronaldinho = geniusz.

Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych piłkarzy świata, mimo iż go nie lubię. Gdyby jeszcze bardziej myślał o drużynie niż o sztuczkach i pięknych bramkach to byłby najlepszy....

Według mnie na 99,99% ma Złotą Piłkę.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”