Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:34

Anglicy to siecieszą gdy mają piłkarza tego typu, a my... troche inaczej
choć ja Rasiakowi nie ejstem przeciwny
A powiedz mi czy gra taki napastnik w kadrze anglii?? raczej OWEN DEFOE ROONEY maja sylwetki jak nasz zuraw oli franek, nie sa wysocy a glowa szczegolnie nie graja jednak umia szczelac na poziomie i to tez glowa ale glownie charakteryzuja sie technika!!! dryblingiem czy szybkosc
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 23:39 przez czeher, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:35

dzisija sie Franejk nie dnadawał a w meczu z Austrią w Wiedniu się nadawał ?
wtedy też siewydawał że "mały: Franek sobie nie poradzi wogóle a strzelił dwie bramki
a Linz jest wysoki ? a też dwie strzelił i mógł wiecej

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 03 wrz 2005, 23:36

Oczywiscie wszyscy myslimy ze niepotrzebne były te emocje w koncówce i stracone bramki, ale wsumie to dzieki temu nasi zawodnicy bardziej zmobilizują sie na mecz z Walią bo bedą chcieli pokazac ze jednak mają charakter. Mecz z Walią bedzie jeszcze trudniejszy, Anglicy bardzo sie z nimi dzisiaj męczyli a podczas ostatnich eliminacji do MŚ zremisowalismy z nimi własnie w Warszawie 0-0 mam nadzieje ze nie zamurują sie tak jak w tamtym meczu

PZPN powinien wysłac do Rumunii jakiegos dobrego szampana :wink: nie sądziełem ze pokonają Czechów a jednak ..... mam nadzieje ze nie wypuscimy takiej szansy z rąk.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:39

nowok pisze: PZPN powinien wysłac do Rumunii jakiegos dobrego szampana :wink: nie sądziełem ze pokonają Czechów a jednak ..... mam nadzieje ze nie wypuscimy takiej szansy z rąk.
tego sie właśnie obawiam...zeby czasem mecz z Walia nie wygladal tak jak dzisiajsza druga polowa...

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:39

nowok pisze:PZPN powinien wysłac do Rumunii jakiegos dobrego szampana
a oni w pierwszy mmeuz z Czechami tez byli lepszi , tylko pechowo przegrali po kontrach

ja tez mama ndzieje ze z Walią bedzie okej i awans sie juz zapewni ,
czekamy na Walie

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 23:41

czeher pisze:Krzysztof Jarzyna ale jednak umiejetnosci Rasiaka jezeli chodzi o gre po ziemi czy gre nog oraz prowadzenie pilki czy szybkosc to jednazk wiele mozna tutaj sie doczepiac
Widziales jak zakrecil obronca w meczu z Izraelem w akcji, po ktorej strzelil bramke? widziales jego gol w Derby w tamtym sezonie (nie pamietam z kim), ktory zostal bramka kolejki? widziales jak wymienial pilki z Niedzielanem w meczach Groclinu W PUEFA?
jezeli tak to nie wkrecaj, ze umie tylko grac glowa bo to nie prawda.
Frankowski tez nie jest jakims boskim dryblerem, ale jego nikt sie nie czepia. czy wy naprawde chcielibyscie, zeby Rasiak przy swoich warunkach fizycznych mial technike i szybkosc Smolarek? to jest fizycznie niemozliwe, to tak jakby nagle kazano Pudzianowskiemu skoczyc na nartach tyle tyle co Malysz...
forzaROSSONERI pisze:nie zebym nie chciala, ale jakos Grzesiu nie daje mi do tego powodow
To wystepuje u Ciebie to co u wszystkich antyfanow - uprzedzenie. niestety inaczej tego nie mozna nazwac :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 wrz 2005, 23:43

Jak Walia zagra tak jak dzisiaj z Anglią, to będzie ciężko. Ale jednak myśle, ża tak dobrze, to oni nie zgrają. Z Anglią grali jak Barca z Realem. Wielcy wrogowie. Walia grała o prestiż. Mecz z Polską takiego prestiżu im nie przyniesie, i będzie słabsza motywacja. O grę Walii się nie boje. Boje się o grę Polaków. Nawet jak będą grali lepiej, to grający z kontry Walijczycy mogą nam strzelić kilka goli, jeżeli nasza obrona będzie grać tak jak dziś w drugiej połowie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:43

W reprezentacji Anglii tez moga miec takich pokroju Rasiaka - HESKEY BAETTIE CROUCH (teraz kontuzje 2 ostatnich) ale zawsze w ataku glowne skrzypce gra owen i rooney czyli stawiaja na szybkosc przebojowosc technike !!! :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2005, 23:44

Austriacy naszych nieoszczędzali - kosili równo z trawą. Zapewne jutro dowiemy się o kilku urazach - żeby tylko nie były groźne.

Polacy po bardzo dobrej połowie, w drugiej oddali inicjatywę i stracili dziwną bramkę [druga tez była jakaś taka "z niczego"]

To co Janas mówił - cofnęliśmy się za mocno pod naszą bramkę i doddaliśmy inicjatywę i .... dobrze - bo przynajmniej wmocje były a oto przecież chodzi w piłce.

Brawa dla całego zespołu a zwłaszcza dla Radomskiego za interwencję w ostatnich sekundach na lini bramkowej :)

Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 03 wrz 2005, 23:45

Dramat drugiej połowy zaczął się od głupiej straty (chyba Rząsy) i utraty gola. Od tego momentu nasza obrona zaczęła popełniać coraz więcej błędów, zresztą w cały zespół wkradła się jakaś nerwowość.
Myślę, że drugą przyczyną tej słabej gry w końcówce było opadnięcie z sił Kosowskiego, który w pierwszej połowie był naszym motorem. Jak się nie gra w piłkę to musi się to odbić na kondycji.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:45

Krzysztof Jarzyna pisze:czy wy naprawde chcielibyscie, zeby Rasiak przy swoich warunkach fizycznych mial technike i szybkosc Smolarek?
tu masz racje oczywisćie :)
Antyfani Rasiaka jak chcą się pocieszyć to neich sobie zobacza grę Carewa Albo Kollera, oni są jeszce wolniejsi od naszego snajpera

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:46

Pamietam ten gol i widzialem go gazety o nim pisaly, ale jednak dobra akcja jednak nie przychodzilo mu to z latwoscia !!!
A mecz towarzyski to raczej nie bierz pod uwage ale dzisiaj dolne pilki nie byly jego dobra strona

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 wrz 2005, 23:48

pippen pisze:dzisija sie Franejk nie dnadawał a w meczu z Austrią w Wiedniu się nadawał ?
wtedy też siewydawał że "mały: Franek sobie nie poradzi wogóle a strzelił dwie bramki
Ja bylem jedna z osob ktore pisaly ze sie nie nadawal, ale chyba zostalo to zle zrozumiane. Mnie chodzilo o to ze nie nadawal sie na Austrie grajaca tak chamsko i brutalnie poniewaz jest troche z "miekki" na taka gre.
Ogolnie niejestem zwolennikiem wstawiania Rasiaka za Franka, chocby dlatego, ze Franek i Zuraw raze graja swietnie.
Ale dzisiaj moim zdaniem Janas mial nosa z tym Rasiakiem bo on zagral moim zdaniem naprawde dobry mecz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:49

a jezeli patrzysz jak gral z Niedzielanem w grodzisku to tak samo Mozey mowic jak kiedys Niedzielan wymiatl albo Oli!!!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:51

akurat dzisija gdyby się Oli poajwił za Rasia na ostanie 15 minut to by napewno odciążył defensywe , no ale się nie pojawił neistety

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”