JEZU kolejny piknik i dotego kompletnie nie kumaty człowieku szalikowiec to nie to samo co chuligan !!! Co to za kibic co niby kibicuje jakiemuś zespołowi a na mecze nie chodzi rozumiem ze mozna kibicować np. Barcelonie i nie chodzić na mecze ale jak twój klub gra w twoim mieście to co to za kibicowanie . Na forum Ligi Polskich rodzin to ty powinieneś pisać .Emerald pisze:no wiesz bez obrazy, ale bylek kikanascie razy na meczach 3 i czwartej ligi i nie dziwie sie ze na takich spotkaniach nie ma kibicow, poprostu jest to nudna kopanina jaka mozna sobie zorganizowac pod blokiem za friko, a ludzie ktorzy ida na mecz zeby sie ponapieprzac nebardzo przejmuja sie jakoscia widowiska...Scyzoryk pisze:Co prawda to prawda że Piknki stanowią większość na stadionach ale tylko w wyższych ligach bo np w V lidze czy w IV jezeli są kibice to tylko najwierniejsi w szczególności własnie szalikowcy
Mozna kibicowac jakiemus klubowi nie chodzac na jego mecze, czego akurat ja sie nie boje robic i nie pisz tak bo tylko pokazujesz ze ci sie mozg rozszczepil i wywialo go uszami.
Jak kreci cie gadanie glupot przez kabel to idz na forum ligi polskich rodzin albo radia maryja i tam propaguj swoje nedzne teorie.
Przykro mi ze mamy w kraju takie mlotki jak ty bo pewnie przez nich ludzie zle mysla o innych czytaj normalnych kibicach.
Nie pozdrawiam bo szkoda tego dla buractwa.
A tak wogóle to weź termosik ze 3 kanapki i idź na meczyk o sory ale ty nie chodzisz tylko dopingujesz na odległość
Jezeli sądzisz że twoja postawa jest normalna to sory ale ośmieszasz sie .
Nazywasz mnie buractwem , rozumiesz że chodzi ci o to ze jestem hooliganem z tym ze ja nie jestem hooliganem ja tylko zdzieram gardło na każdym meczu swojej drużyny . I tak będzie czy gra w I czy w III lidze .
A ty podczas meczyków siedzisz w domciu .
Z twoją wiedzą na temat kibiców to idź na onecie komentuj bo tam są ludzie z twoim poziomem wiedzy w tych sprawach .
A ja cie Pozdrowie mimo wszystko .
Jezęli byłeś na meczach III czy IV ligi i nie było kibiców to owszem są takie drużyny ale w większych miastach np. Rzeszów czy w troche mniejzych Mielec czy Nowy Sącz w III czy w IV lidze kibice są na każdym meczu i dopingują .