AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 wrz 2005, 17:29

Jak Coloccini wracał z wypożyczenie z Vilarreal [po świetnej grze] pojawił sie głosy że on bedzie następca Biliy'go itd. :lol:

Kilka meczu pokazało że w Calcio lepszy billy przy 40 niż młody nie doświatczony co sie pali na boisku. Co prawda powinni mu dac jeszcze szanse ale on sam sobie uswiadomiłze nie ma co sie palić w Calcioteraz nie da rady. Poprosił klub o tansfer a nikt znas nie wie czy tam nie było zapisane że wraca za takie same MAŁE PIENIADZE jak bedzie chciał wrócić. Coś podobnego zrobiła Barca z Lusiem Garcia i The Red`s. A może jest w tej umowe tak jak kiedyś mówiono zapisany aneks w kwesti prawa pierwokupu Andrade ? nikt nie wie ale Łysy zrobił co uważałl nie sądze by załowa że oddał go za tak mało pieniadze. A najważniejsze że chłopaka nie zniszczył ławka rezerwowych i coraz wiekszych podpałek na boisku.

Zmiana wart to bedzie etap mercato w który nasza wiedz bedzie równa zero :lol: Bo jestem pewne ze transfer nastepców Paolo i Billiego beda wielkim wzmocnienaim. O kim ja myśle to już moja sprawa :twisted: :lol:

To jest Milan i Silvio niepozwoli by nastepce tak wielkiego gracza jak Paolo potrzebował 2 lat na nauke gra w defensywie Calcio. Przykład Franco Baresi kończy kariere WIELKI KAPITAN I WÓDZ Hit mercato Nesta w Milanie :!: za takie pieniadze i taki gracz.

Edit: Ale Ayala troche pograł w Milanie mało ale jednak wiecej niż Colo :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”