Jak już wcześniej wspomniałem AzureusRoRo pisze: A jaki jaest waszym zdaniem najlepszy program obslugujacy torrenty ?? Ja uzywam sobie edonkeya ze wtyczką torrent
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 sie 2005, 15:33
Jak już wcześniej wspomniałem AzureusRoRo pisze: A jaki jaest waszym zdaniem najlepszy program obslugujacy torrenty ?? Ja uzywam sobie edonkeya ze wtyczką torrent
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 wrz 2005, 12:40
hahahahahahahahhahahahahahahaChlopaczek pisze:Z ssaczy to polecam Gosie M. z mojego miasta kapitanie mieli ozorem
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 wrz 2005, 12:50
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 wrz 2005, 14:17
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 01 wrz 2005, 15:14
Popieram, chociaż u mnie nie jest aż tak szybko - najczęściej od 4 do 15 minut na piosenkę [zależy od ilosci źrodel]. Ale ostatnio niestety administracja sieci zablokowala u mnie P2P ["dla dobra ogółu użytkowników"BUNCH pisze:Polecam absolutnie BearShare lepszy od Kazyy, ściągam Mp3-ki nawet w 2 minuty!
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 wrz 2005, 16:36
BS to jest to! Kazaa to przeżytek.. już od dawan z niej nie korzystam.. a niektóre piosenki mogę ściągnąć nawet w niecałą minutę.. czasami jest to 40 sekundBUNCH pisze:Polecam absolutnie BearShare lepszy od Kazyy, ściągam Mp3-ki nawet w 2 minuty!
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 16:59
jackieboy
skyline
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 wrz 2005, 17:47
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 01 wrz 2005, 21:06
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 21:13
No ja uzywam www.filelist.orgkama_reda pisze:To ja polecam http://www.tdt.org.pl. Nie ściągam za dużo z torrentów, ale jeżeli już do tego dochodzi, to korzystam właśnie z tej polskiej stronki
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 wrz 2005, 21:26
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 22:15
Spróboj na www.torrentreactor.netRoRo pisze:Moglby mi ktos polecic stron z kotrej sciagnalbym dobra wersje gry DESPERADOS - WANTED DEAD OR ALIVE ?? Tylko chodzi mi o to zeby bylo duzo seedówbo nie chce mi sie sciagac. Wogole na Thepiratebay nie ma to juz zalamalem sie bo na arszcie trzeba sie rejestrowac a na wiekszosci juz limit zarejestrowan wyczerpany
Pomoze ktos ??
(Patrzec na tekst pod sigiem
![]()
)
POZDRO
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 02 wrz 2005, 22:36
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 wrz 2005, 22:39
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl