Chelsea FC

Awatar użytkownika
Melaviock797
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 99

Chelsea FC

Post autor: Melaviock797 » 31 gru 2016, 19:36

Ciężko sobie wyobrazić, aby Chelsea nie odjechała rywalom na wiosnę przy takim pragmatyzmie jaki charakteryzuje Conte i jego graczy. Oczywistym jest, że gdzieś te punkty w końcu stracą, choć życzę im by pobili rekord Arsenalu, bo kiedy jak nie teraz kiedy jest taka okazja. Mam nadzieję, że ten maraton będzie trwał jak najdłużej, sezon niby łatwiejszy bo bez pucharów, ale rywale nie śpią, więc Chelsea musi być czujna, choć Antonio z pewnością nie pozwoli na rozprężenie. Ciekawi mnie jak będzie wyglądała kwestia rywalizacji w środku pola w związku z coraz częstszymi występami Fabregasa i walka na prawej stronie ataku między Willianem i Pedro. W ofensywie więcej możliwości daje Brazylijczyk, ale Hiszpan daje świetną grę pressingiem i zaangażowanie w grę w destrukcji zespołu. Fajnie, że jest problem bogactwa i ból głowy trenera. Mam pytanie do fanów The Blues, jak wygląda sytuacja Batshuay'a w obliczu braku występów i świetnej formy Costy, czy są jakieś pogłoski o jego odejściu i niezadowoleniu rolą rezerwowego ?

Wróć do „Anglia”