Słuchaj mnie nie obchodzi jak Juve gra. Wycytuj cała wypowiedz a nie skrawki i podteksty. A ty jestes ciota i lamusem jak ja jestem playboyem. Leje na ciebie i twoje juve.Snipp_ pisze:Nie, 28 sierpnia, niedługo twój pierwszy dzień w szkole.kulekfcb pisze:dzisiaj jest 1 kwietnia??A Ronaldinho nie istnieje w defensywie. Poza tym wątpię, że oglądałeś jakikolwiek mecz Juve, choćby z Realem Emerson rozgrywał bardzo dobrze, a vieira z Milanem strzelił bramkę. Zachowaj te bzdury dla siebie.kulekfcb pisze: Człowieku ale ci dwaj nie istnieja w ofensywie,Trudno, moze kiedyż dostrzeżesz że piękno piłki to nie tylko zwody.kulekfcb pisze: Ronniego i XaviegoTo Ty jakiś playboy jesteś!kulekfcb pisze: Nawet moge mieć Kake i Ronniego,Już?kulekfcb pisze: vieira i emerson nie beda wiedzieli gdzie sa grajac przeciwko nimNie osmieszaj się.
Ps. do moderatorów dla mnie to jest obraza jak powiedział na mnie playboy wiec nie oczekuje WP.
Zaza no napisałem im ale nie odpisuja na maile wiesz, nicjeszcze sie popytam. POzdro