AC Milan (zbiorczy) - Strona 100

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Adi88
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi88 » 28 sie 2005, 20:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty Adi popszedni sezon pokazał że Milan liczył się wszędzie go końca a Inter po rekordzie remisów :lol: oddpał w walce w serie A a o LM jak co sezon trzeba była zapomniec :P

Kaka' najlepszym pomocnimiem LM wybrany do 11 sezonu :P no i ma scudetto na koncie już w pierwszym roku gry a Adriano wygany z Interu i wraca :P

Bóg wybacza ?? Kibice nie ?? :lol: trzeba było napisac: Bóg nie gra derbów - Inter tak .. ale nie wygrywa :P
fajny pajac z ciebie, Adriano nie został wygnany kmiotku tylko wypozyczony zeby sie ograł we fiorentinie i parmie, bo i tak nie miał by miejsca w skladzie przez takiego palanta jak Vieri, i wrocił i to jak...i koniec tematu nie chce mi sie juz z tobą dyskutować, idz pooglondaj sobie finał LM...

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 28 sie 2005, 20:18

*_For_zaza_Milan_* pisze: Dj Juve wytypowaliśmy troche wyników na nos jak sie patrzy :) Nie ?:)
Wczoraj nie moglem przebolec porazki Lecce :wink: Bylbym na was bardzo zly gdyby Lecce wczoraj wygralo a Milan dzis by zawiodl :wink:

Awatar użytkownika
Adi88
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi88 » 28 sie 2005, 20:24

gilardino11 pisze:Milan zawsze gra do końca o wszytsko

no to co w takim razie sie stało w LM z Liverpoolem???

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 sie 2005, 20:25

Wypożyczony ?? hehe to czemu musieli tyle zapłacić za niego ?? Co najbier wont potem bóg hehe :D Dziecko wylujuj Janek i nabij se tuba bo chyba masz za morko po tej kolejce ?? Wali Ci czy to zawsze tak gożej ??

I nie pisz tu juz bo załatwie Ci wp lub bana :p Wiesz zmieniasz temat tematu :P hehe

DjJuve mnie też :roll: na szczeście MU nie dało mi przegrać kasy :D Ale wyniki jako tako typowaliśmy :) Esposito - Chiesa był Diana był Toni :)

Ale nie zdziwił bym sie jak by sie zajeli tym meczem Milanu :shock: bo miał prawo a nawet obowiazek przerwać spotkanie .. ale to juz ... teraz Siena na San Siro :!:

Awatar użytkownika
Adi88
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi88 » 28 sie 2005, 20:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wypożyczony ?? hehe to czemu musieli tyle zapłacić za niego ?? Co najbier wont potem bóg hehe :D Dziecko wylujuj Janek i nabij se tuba bo chyba masz za morko po tej kolejce ?? Wali Ci czy to zawsze tak gożej ??

I nie pisz tu juz bo załatwie Ci wp lub bana :p Wiesz zmieniasz temat tematu :P hehe

DjJuve mnie też :roll: na szczeście MU nie dało mi przegrać kasy :D Ale wyniki jako tako typowaliśmy :) Esposito - Chiesa był Diana był Toni :)

Ale nie zdziwił bym sie jak by sie zajeli tym meczem Milanu :shock: bo miał prawo a nawet obowiazek przerwać spotkanie .. ale to juz ... teraz Siena na San Siro :!:

załatwiaj cieciu pierdolony czekam :D w dupie mam tego twojego bana mam lepsze zajecia niz siedzenie na forum i uzalanie sie z jakis kabanem

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 20:37

Adi88 pisze:załatwiaj cieciu pierdolony czekam w dupie mam tego twojego bana mam lepsze zajecia niz siedzenie na forum i uzalanie sie z jakis kabanem

i tu pokazałeś swoją "inteligencje". Idź się pobaw grabkami i popociągaj za włosy koleżanki żeby wię wyżeyć jakie to życie jest okrutne. Pewnie rodzice Cie biją nikt się nie chce z Tobą bawić w piaskownicy i musisz się wyładować na "biednym", "bezbronnym" Zazie i innych użytkownikach tego forum? Naprawde współczuje a teraz wracaj już do pokoju bez klamek bo kaszka czeka :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 sie 2005, 20:37

No właśnie typowa remisowiec :lol: hehe nara idz marz o scudetto za kolejce 13 lat tyle masz :!: kolego X hehe

Dziennikarze pytają się każdego gracze czemu mecz nie został przerwany i czemu tak ostro grali :lol: Dziwne nie ?? :roll: :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 28 sie 2005, 21:00

bagg pisze:
Adi88 pisze:załatwiaj cieciu pierdolony czekam w dupie mam tego twojego bana mam lepsze zajecia niz siedzenie na forum i uzalanie sie z jakis kabanem

i tu pokazałeś swoją "inteligencje". Idź się pobaw grabkami i popociągaj za włosy koleżanki żeby wię wyżeyć jakie to życie jest okrutne. Pewnie rodzice Cie biją nikt się nie chce z Tobą bawić w piaskownicy i musisz się wyładować na "biednym", "bezbronnym" Zazie i innych użytkownikach tego forum? Naprawde współczuje a teraz wracaj już do pokoju bez klamek bo kaszka czeka :roll:
Nie mógłbym ująć tego lepiej... Tacy pseudokibice psują to forum, to jego pierwszy dzień i już coś takiego...
Co prawda ja też nie jestem tu od dawna, ale uważam to za szczyt chamstwa :!:
Adi zastanów się co ty mówisz w ogóle !!! Przecież są tu forumowicze, którzy znają sie na pilce duzo lepiej niz ja i ty razem wzięci !!! :x
Więc przydałoby się trochę szacunku!!! A jeśli zarejestrowałeś się tu tylko po to, żeby dać popis bogactwa twojego "slownictwa", to życzę powodzenia w dalszych forumowych wojażach.
Mam tylko nadzieję, że juz nie tutaj :wink:

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 28 sie 2005, 21:05

Zaza malo ze nie wygralem kasy to dzis wybralem sie do go sportu. Zobaczylem koszulke na nowy sezon i nie moglem sobie darowac :wink: 279zeta poszlo w Polske ale jestem zadowolony :]
Problem pojawia sie z wprasowaniem tarczy wloch ale mam nadzieje ze jutro uda mi sie to zrobic ;)
Ostatnio zmieniony 28 sie 2005, 21:06 przez DjJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 sie 2005, 21:06

Void no widziesz to są dzieci które prądem były leczone :P

Teraz Juve gra z Chievo i Abbiati w bramce :] Narazie broni co nie co ale Chievo mało strzela. Za to Fontana wymiata w bramce Chievo :lol:

Chłopaki niech ktoś mi powie po tym meczu że Ztalan nie zachowuje sie jak prostak na boisku ... znów żółta i za co ?? kto wiedział wie :evil:

Edti: Dj Juve ale herb wyszynawy ?? nitka ?

Fontana pokonany Trezeguet na 1;0 :evil: głową ...
Ostatnio zmieniony 28 sie 2005, 21:10 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 21:08

DjJuve pisze:Zaza malo ze nie wygralem kasy to dzis wybralem sie do go sportu. Zobaczylem koszulke na nowy sezon i nie moglem sobie darowac 279zeta poszlo w Polske ale jestem zadowolony :]
Problem pojawia sie z wprasowaniem herbu ale mam nadzieje ze jutro uda mi sie to zrobic

heh też sobie jej nie mogłem odmówić ;) tak ładnie się mieniła w słóncu :lol: ale jestem zadowolony i zastanawiam się czy wogóle sobie ten herb wklejać?

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 28 sie 2005, 21:25

ja wklejam, tozto obowiazek :P

Zaza, dodana jest instrukcja jak wprasowac (zelazkiem przez papier). Jutro musze nad tym popracowac :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 sie 2005, 21:43

Aha kumam to uwazaj bo masz tylko jedną próbe. Jak prasowany to trzeba zrobić raz a dobrze :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 sie 2005, 22:48

Snipp_ pisze:
kulekfcb pisze:dzisiaj jest 1 kwietnia??
Nie, 28 sierpnia, niedługo twój pierwszy dzień w szkole.
kulekfcb pisze: Człowieku ale ci dwaj nie istnieja w ofensywie,
A Ronaldinho nie istnieje w defensywie. Poza tym wątpię, że oglądałeś jakikolwiek mecz Juve, choćby z Realem Emerson rozgrywał bardzo dobrze, a vieira z Milanem strzelił bramkę. Zachowaj te bzdury dla siebie.
kulekfcb pisze: Ronniego i Xaviego
Trudno, moze kiedyż dostrzeżesz że piękno piłki to nie tylko zwody.
kulekfcb pisze: Nawet moge mieć Kake i Ronniego,
To Ty jakiś playboy jesteś!
kulekfcb pisze: vieira i emerson nie beda wiedzieli gdzie sa grajac przeciwko nim
Już? :lol: Nie osmieszaj się.
Słuchaj mnie nie obchodzi jak Juve gra. Wycytuj cała wypowiedz a nie skrawki i podteksty. A ty jestes ciota i lamusem jak ja jestem playboyem. Leje na ciebie i twoje juve.

Ps. do moderatorów dla mnie to jest obraza jak powiedział na mnie playboy wiec nie oczekuje WP.

Zaza no napisałem im ale nie odpisuja na maile wiesz, nicjeszcze sie popytam. POzdro

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 sie 2005, 23:17

kolejna kolekjca znaleziona zazy i znowu super zdjęcia niezłe jeziorko

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”