Forumowa mapka

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 27 sie 2005, 11:27

Niggaz pisze:Jest kilka problemów rzeczywiście:
1. Za dużo chętnych którzy jak najszybciej chcą się znaleść na mapce. Kilka osób pisze posta w tym samym czasie.
2. Niektórzy nie potrafią czytać (przynajmniej wcześniej tak było) i nie stosują się do wyznaczonych zasad.

Mam jedną sugestię ale nie wiem czy założyciel tematu się na to zgodzi :wink: Otóż jako, że zainteresowanie jest zbyt duże póki co to niech Ci którzy już nie mogą wytrzymać wypiszą tylko swoje nicki i nazwy miejscowości na mapce a Corinthians samodzielnie sporządzi początkową mapkę. Później jak już będzie większy porządek i ludzi nauczą się czytać to będziemy dodawać kolejne.
Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł bo ten może się nie spodobać szczególnie założycielowi tematu który przesiedzi trochę czasu nad mapą Polski w poszukiwaniu wszelkiego rodzaju pipidówek :wink:
OK Spróbuje i tak.
Tylko proszę mi dokładnie tłumaczyc gdzie leży ta miejscowość. (Jak mieszkach w Warszawie czy w Krakowie, to nie trzeba), ale piszcie województwo, czy to wschód, zachód, itp.Koło jakiego dużego miasta to leży, i ile km.
Jakby ktoś mógł to nich zapoda taką dużą mapkę ze skalą. i podziałem na województwa.

EDIT:
Albo inaczej. Niech każdy zapoda mapę i zaznaczy na niej swoją miejscowość,a ja ją przeniosę na tą mapę 'właściwą' i zbiore wszystko w w kupe.

Wróć do „Wracając Do Meritum”