OK Spróbuje i tak.Niggaz pisze:Jest kilka problemów rzeczywiście:
1. Za dużo chętnych którzy jak najszybciej chcą się znaleść na mapce. Kilka osób pisze posta w tym samym czasie.
2. Niektórzy nie potrafią czytać (przynajmniej wcześniej tak było) i nie stosują się do wyznaczonych zasad.
Mam jedną sugestię ale nie wiem czy założyciel tematu się na to zgodziOtóż jako, że zainteresowanie jest zbyt duże póki co to niech Ci którzy już nie mogą wytrzymać wypiszą tylko swoje nicki i nazwy miejscowości na mapce a Corinthians samodzielnie sporządzi początkową mapkę. Później jak już będzie większy porządek i ludzi nauczą się czytać to będziemy dodawać kolejne.
Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł bo ten może się nie spodobać szczególnie założycielowi tematu który przesiedzi trochę czasu nad mapą Polski w poszukiwaniu wszelkiego rodzaju pipidówek
Tylko proszę mi dokładnie tłumaczyc gdzie leży ta miejscowość. (Jak mieszkach w Warszawie czy w Krakowie, to nie trzeba), ale piszcie województwo, czy to wschód, zachód, itp.Koło jakiego dużego miasta to leży, i ile km.
Jakby ktoś mógł to nich zapoda taką dużą mapkę ze skalą. i podziałem na województwa.
EDIT:
Albo inaczej. Niech każdy zapoda mapę i zaznaczy na niej swoją miejscowość,a ja ją przeniosę na tą mapę 'właściwą' i zbiore wszystko w w kupe.