Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 22 sie 2005, 23:29
[nevermind]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 23:35
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 sie 2005, 23:36
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 22 sie 2005, 23:38
maly_1236 pisze:najglupszy forumowicz Question Question Question Question Question Question
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 23:39
Moje propozycje z innego tematu. Nie chce mi się wydłubywać tych już wymienionych. Niech organizator sam wyselekcjonuje.np. najbardziej pomocny forumowicz, piszący najmądrzej, najbardziej lubiany; forumowicz, którego najbardziej chciałoby się poznać, żywa legenda forum, forumowicz z największym poczuciem humoru, posiadający największą wiedzę o piłce, najbardziej szanowany, mający najlepszy nick/avatar, najbardziej rzucający się w oczy [:P], najgroźniejszy, najmądrzejszy, najbardziej podziwiany itd. itd.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 sie 2005, 23:39
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 23:49
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 22 sie 2005, 23:54
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 23:54
Nie pochlebiaj sobie.Snipp_ pisze:Chciałbym coś wygrać.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 23:58
Tobie jako jedynej dane było zobaczyć me śliczne oblicze i jeszcze śmiesz wątpić w me zwycięstwo w ewentualnym konkursie na mistera (kiedyś pewnie taki będzie)? Zawiodłem się na tobie...futbolowa pisze:Nie pochlebiaj sobie.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2005, 0:02
Ja mam innego kandydata [jak to przeczytasz, będziesz wiedział, że to o Tobie - mowa o kimś kto wysyła mi bardzo głupie wiadomości na priv i myśli, że jest zabawnySnipp_ pisze:W sumie ja jestem faworytem co do tej negatywnej części konkursu
Wcale nie!Snipp_ pisze:Futbolowa jest wybredna, nie podobam jej się
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 0:05
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 0:10
Dokładnie 3 posty wyżej był taki pomysł, autorem futbolowaRossi pisze:Moze najwiekszy nabiajcz na forum czy niebył taki pomysł
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 0:15
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 sie 2005, 0:21
Ja też. Stanę w szranki z Miqusiem, obiecuję zrobię wszystko by wygrać, tylko niech ktoś mi powie - w którym pokojach nie liczy się postów? Będę musiał je omijać. Popieram też Jarzynę. Na chwilę obecną kategorii jest trochę dużo, a Wy jeszcze myślicie nad kolejnymi. Moja propozycja - najbrzydszy łokieć.kama_reda pisze:Oczywiście popieram
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio