Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 102

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 23:17

RzuR pisze:tu masz racje--->tyle tylko ze texty interistow ze nas OGRALISCIE czy DALISCIE LEKCJE FUTBOLU (chyba twoj ziomek Juras cos takiego bełkotał) sa po prostu zenujace!
JUVE!
Panie Junior :)
Po pierwsze Primo - nie pisz Inter z małej litery bo wtedy okazujesz brak szacunku.
Po drugie Primo - tak ogralismy was - dokladnie 1:0
A po trzecie Primo - Ultimo :) - bełkot - to jest wlasnie to co Ty prezentujesz swoimi wypowiedziami :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 23:19

Po pierwsze mi ta ranga co tobie nie grozi żenujący nabjaczu 8) Jak chesz jakies rady od mistrza to prosze na priv. Ogoł skłąda sie ze szczegolow wiec o nich nie wolno zapominać :roll: . Nabijaci nie musze bo tyle co mam juz mnie wprawia w mały orgazm :? jeżeli wiesz co to za uczucie ( nie mówie to o stmulowanym przez reke orgazimie) jezli to uczucie nie jest ci znae to podrosiniesz i zobaczysz jak super fraja wieksza niz nabijanie postów :P

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 23:22

Ooooo brawo dla mistrza Rossiego ktory sie onanizuje swoim licznikiem taaa jeszcze raz brawo

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 23:29

Snipp_ pisze:
serek pisze:A kto tak niby mowil ? napewwno nie ja
Nie eruś, nie Ty. Niejacy Juras i Bartix :lol:.
Nie no ludzie - ten Snipp mnie dzis rozbawil do łez :)
Skąd sie taka młodzież bierze w naszym kraju ?
No o ile to już mlodzież :)
Stara sie nabijać - rozdrabniając posty i wtrącając co jakis czas 2-3 wyrazy :)
W sumie to sam sie sobie dziwie ze zamiast klasc się juz spać - bo rano do pracy to pisze post na temat jakiegoś człowieczka którego prawdopodobnie całym młodzieńczym życiem jest to forum :)
W ciągu 2 miesięcy nabił juz niemal 200 postów :)
Za chwileczke rozdrobni mój post i bedzie wtracać w nim swoje "smieszne" uwagi :)
Ehhhhhhhhh
Powiem kulturalnie i z szacunkiem -
Żal mi Ciebie i mam nadzieje że już nie bede musial komentować Twoim postów - tak więc zastanów się jaki jest temat tego działu i co w nim robisz ???
Czy być moze istnieje dział nawiązujący do klubu któremu kibicujesz ?
Czy musisz ti rozdrabniać posty :)

Pozdro dla "normalnych" forumowiczów :)
Nie ważne czy kibiców Inter, Milanu, Juve czy każdegokolwiek klubu - a nie dla nabijaczy :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 23:35

jedras pisze:Ooooo brawo dla mistrza Rossiego ktory sie onanizuje swoim licznikiem taaa jeszcze raz brawo
Nie zrozumiałęś mnie ja wiem ze narazie w twoim siwiecie istniej tylko onanizacja ale to nie moj problem znajdzsz kedys dziewczyne/chłopak i poznasz samak zycia a jek chcesz to moge ci zapodac swoje motto " Zeby życie miał smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek" :lol: wiem ze ci sie podoba :lol:

Awatar użytkownika
jedras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 23:39

Oj moj goru znow mnie oswiecil dziki ?Ci za twoje zyciowe motto panie bisexualny ale ja naprawde jestem hetero i nie pociagaja mnie chlopcy przepraszam ze zdradzam twoja nauke miSZCZu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 23:45

Jestes młody i nie wszystko rozmiesz co do ciebie mówie ale ok rozumie wszystko w swoim czasie 8) Narazie wystarczy ci reka pozniej pomyślimy nad czyms innym narazie korzystaj ze swojego sprawnego nadgarsta chyab ze jestes starsznie rozciągniety ( człowiek guma) wtedy dam ci rade 8)

Juras tym nic nie wskórasz zrob tak ja olej to bp na dłuższa meta takie licytowanie nie ma sensu gadaj z normalnymi kibicami a wszystko bedzie ok :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 23:46

Juras_InterFan pisze:Nie no ludzie - ten Snipp mnie dzis rozbawil do łez
Uwierz mi, czytając te słowa trzymam się biurka, żeby nie spaść.
Juras_InterFan pisze:Skąd sie taka młodzież bierze w naszym kraju ?
Z łona polskich kobiet. Nie wnikajmy skąd bierze się w łonie.
Juras_InterFan pisze:No o ile to już mlodzież
Tak, nawet starsza!
Juras_InterFan pisze:Stara sie nabijać
Nie staram się. Ja nabijam!
Juras_InterFan pisze: rozdrabniając posty i wtrącając co jakis czas 2-3 wyrazy
Lubię to. Po co mi kobiety? Wolę sobie robić dobrze rozdrabnianiem postów takich jak ten!
Juras_InterFan pisze:W sumie to sam sie sobie dziwie ze zamiast klasc się juz spać - bo rano do pracy to pisze post na temat jakiegoś człowieczka którego prawdopodobnie całym młodzieńczym życiem jest to forum
Nie całe. Są jeszcze inne rzeczy, ale nie wnikajmy 8).
Juras_InterFan pisze:W ciągu 2 miesięcy nabił juz niemal 200 postów
To mało! Sa tacy, którzy choćby dzisiaj nabili ich 60, muszę nad sobą popracować.
Juras_InterFan pisze:Za chwileczke rozdrobni mój post i bedzie wtracać w nim swoje "smieszne" uwagi
Nie uważam jakoby były śmieszne, ale dziękuje za opinię. Poza tym świetnie przewidujesz przyszłość. OLE!
Juras_InterFan pisze:Ehhhhhhhhh
Ty chyba też nie potrzebujesz kobiet, a starcza Ci forum :>
Juras_InterFan pisze:Powiem kulturalnie i z szacunkiem -
Żal mi Ciebie i mam nadzieje że już nie bede musial komentować Twoim postów - tak więc zastanów się jaki jest temat tego działu i co w nim robisz ???
Dyskutuję z Interistami. Robię sobie dobrze cytując Twoje wypowiedzi. Chyba tyle...
Juras_InterFan pisze:Czy być moze istnieje dział nawiązujący do klubu któremu kibicujesz ?
Kolega nie wie co to forum?
Juras_InterFan pisze:Czy musisz ti rozdrabniać posty
Nie, nie muszę, ale jeste jeden zasadniczy powód - tak mi sie podoba.
Juras_InterFan pisze:Pozdro dla "normalnych" forumowiczów
Dziękuję i żeby nie było Ci przykro Ciebie także pozdrowię.
Juras_InterFan pisze:Nie ważne czy kibiców Inter, Milanu, Juve czy każdegokolwiek klubu - a nie dla nabijaczy
Ja nabijaczem? O tak! Nie ja piszę dzienie po 40 postów, a te krótkie zostawiam na działy w których takowych się nie liczy. W innych cytuję wypowiedzie takie jak ta i robię sobie w ten sposób dobrze.

Awatar użytkownika
jedras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 23:50

Rossi naprawde mi przykro z twojego powodu to ze nikt cie nie kocha i musisz sie zadawalac reka to nie znaczy ze u wszystkich tak jest. Oki ide spac drocy panowie dobranoc

Dobranoc

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 0:26

juras:

wyjasnijmy sobie jedna kwestie

nie napisalem Inter z malej--->z malej napisalem interisci (internisci:) ) czyli ludzie ktorzy sa na tym forum i maja sie za kibicow neroazzurich,jezeli mowa o szacunku to na moj zaden z nich (a napewno nie ty napinaczu) na razie nie zasluzyl bo daje lekcje bucowania,nie potrafiac sie wlasciwie cieszyc ze zwyciestwa(nawet jeden z was przyznal ze treze gola strzelil prawidlowo przy tym naturalnie pozwalajac sobie na podjazdy ile to nam sedziowie nie pomogli)...

ale to chyba jest normalne prawda?dwa puchary w takim czasie to troche za duzo jak na was by przyjac je z godnoscia...i chociaz nutka obiektywizmu...

nie martwcie sie,mam nadzieje ze Stara Dama nie dopusci do takiej sytuacji swietujac scudetto nr 29,a wy znow bedziecie czuli sie jak u siebie na miejscu 3-5...tam wiecie jak sie zachowac prawda?:>

tak notabene to ja jak widac niezbyt dlugo jestem na forum,nie zdazylem wiec poznac sie kto jest jego POSMIEWISKIEM ?tak? ale widze tylko ze dosc niezdarnie staracie sie odpierac ataki kolegi snipa...

Pozdrawiam

FORZA JUVEEEEE !!!

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 23 sie 2005, 0:27

Spoko mecz byl juz 2 dni rtemu a wy dalej to przezywacie zajmijcie sie obrobka innego tematu tylko nie tak agresywnie :twisted: pozdro

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 sie 2005, 0:30

Przychylam się do propozycji creeka. warto by już skończyć ten wątek, bo nic nowego nie odkryjemy. Jutro można ten post usunąć, tzn. dzisiaj, ale tak w południe :]

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 1:06

i ja jestem za tym...tylko ze jednak emocje dotyczace SuperCoppa sa wielkie,mimo ze samo trofeum bylo nie bylo nie cieszy sie jakims megawielkim szacunkiem..to chyba dobrze,pomijajac pewne watpliwe walory merytoryczne dyskusji to jednak mozna latwo zaobserwowac ktora liga wzbudza najwiecej emocji i przy okazji najwiecej napinki (pozdro Interisci:) )

strach sie bac co to bedzie jak sie sezon na dobre zacznie :>

skoro przy nowym temacie jestesmy,to chcialbym sie dowiedziec jak kibice Interu oceniaja szanse przed sezonem(bardzo mnie to interesuje,szczegolnie biorac pod uwage obiektywizm i trzezwosc myslenia niektorych z nich)

FORZA J U V E N T U S T O R I N O

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 sie 2005, 6:42

Snipp_ pisze:Przychylam się do propozycji creeka. warto by już skończyć ten wątek, bo nic nowego nie odkryjemy. Jutro można ten post usunąć, tzn. dzisiaj, ale tak w południe :]
Usunąć ten Post ?
Post o Interze Mediolan któy liczy sobie juz 102 strony i jest juz kontynuowany od dluuugiego czasu ??? :)
O dzięki !!
Ale jesteś szczodry !
Popros o usunięcie postu o Juventusie :)
Ciao Bambino !

A do rzura - wiesz pisze z malej litery bo stosuje twoją metodę - chyba do maloletniego napinacza tak trzeba ??? :)
Powiem ci tak - nie pisz w moim kierunku - daruj sobie bo to bezcelowe ślinienie się :)
Szanse Interu oceniam wysoko - a dlaczego bym mial tego nie robic ?
Wedle twojego toku rozumowania - to iz zdobylismy2 puchary w krotkim czasie stawia nas w zlych barwach przed sezonem - na jakiej podstawie smiesz twierdzic iż to Juventus bedzie mistrzem ?
Dla mnie niewatpliwie bedzie zacieta walka w tym sezonie i jak wiadomo mistrzem bedzie Inter, Milan lub Juve :)
Ktokolwiek powie cos innego jest albo jakims fanatykiem lub niepoprawnym optymistą :)
Mysle ze pozimo jest bardzo wyrownany tych 3 ekip .
Juve jako mistrz - szacunek im za to - wzmocnili sie Vieirą - super gracz jak dla mnie no i jeszcze Mutu. Czyli bardzo silna ekipa.
Milan wzmocniony Jankulowskim, Gilardiono i niestety Vierim - też będzie bardzo bardzo groźny - w koncu to jedyna ekipa z którą sobie nie poradzilismy sobie w zeszlym sezonie :(
A Inter ? No Inter tez bedzie bardzo grozny - zeszly seozn nie byl zly - lecz byl fatalny poczatek - same remisy :( To nie pozwolilo nam walczyc o Scudetto - lecz druga polowa sezonu bardzo pozytywna Mancini skrystalizowal juz kadre - z przekroju 2 polowy sezonu w Serie A bylibysmy na 1 miejsceu , zdobywamy puchar Włoch - a z LM eliminuje nas juz wspomniany Milan.
Tak wiec odpowiednio wzmocnieni na ten sezon . zaczelismy walke o trofea w bardzo dobrym stylu - juz na starcie zdobywając jedno - czyli superpuchar Włoch po zwyciestwie nad odwiecznym rywalem - Juve - kóry w ostatnich latach nam o dziwo wardzo leży :)
Przypominam od 3 lat bez porażki z Juve:)
Tak wiec seozn bedzie bardzo, bardzo ciekawy - ten kto dobrze zacznie sezon, pierwszych 10 kolejek i osiagnie jakas znaczacą przewage nad rywalami - moze byc nie dogonienia az do finiszu :)
Ale co będzie ???
Nawet wróżki tego nie wiedzą :)

Pozdro dla obiektywnych kibiców - których jest sporo na tym forum !!!

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 23 sie 2005, 9:26

Czuje ze ten sezon bedzie przelomowy :D:D co o tym sadzicie ?? Mam nadzieje ze Mancici zmatuje cos wrescie z tego "timu"hehe. FORZA INTER!!!!

JUVE-INTER 0-1 .......i wszystko jasne

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”