Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 101

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:49

Rossi pisze:Ale ja mówie o cytatach a nie poprawnej pisowni chyba chłopcze coś ci sie pomyliło
Nic mi się nie pomyliło. Probujesz coś tam do przebąkiwać o honorze, potem o Strasburgu. O to mi chodziło.
Rossi pisze:To czyja to wina wychodzi na to że Capello zwalił sparawe
Capello w ogóle nie zawinił. Wystawił to co miał.
Rossi pisze:Nic do ciebie nie dociera i te żenujace cytay w których prubujesz ironizować ale niestety nie umiesz.
Heh, odezwał się. Nie próbuje ironizować, zle kiedy tępi się dyletantów to samo przychodzi.
Rossi pisze:naucz sie posługiwac takimi znakami bo to przydatne na forum
Przy cytowaniu selektywnym nie została uwzględniona opcja cytaowania z emotkami, więc nie wściekaj się frustraciku.
serek pisze:A kto tak niby mowil ? napewwno nie ja
Nie eruś, nie Ty. Niejacy Juras i Bartix :lol:.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 20:01

Widze ze niedawano podłapałeś słowo dyletant już trzeci raz w twoim posici widze ten zwrot w stosunku do userów jestes super :lol:

To mój ostatnio post do człowieka któy przez niektórych był uważany za " posimiewsiko forum" ciekawe czy słusznie :roll:

Odpowiadasz cytatami bo nie umiesz w ciagu zdan wyrazić swoich mysli :arrow: przykre

I dalej żyj w zakłamaniu też przykre. Nic nie odciera ale chyba to cecha kibców Juve bo widza tylko swoj klubik :?

Wiec konicze te OT wyśmiewajac prosto w twarz "kolege" snipa

Koniec * * * * Chyba ze znowu dasz popis swojej inteligencji i wiedzy to wtedy ... odpoczywaj w pokju wiecznym

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 sie 2005, 20:02

bagg Może mnie troche poniosło ale wszyscy widzieli mecz z Chievo.Pomyśl jakby mogł potoczyć sie sezon gdyby Juve miało 3 pkt. mniej

W sumie juz 2 dzień po meczu a emocje jeszcze nie opadły a Inter musi juz zapomniec o Juve i awansowac do LM.Mimo dwubramkowej zaliczki Szachtar nadal jest groźny.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 20:06

Licze na dobry mecz jest niby na Rai uno ale pewnie znowu zablokują :?
Podobno Martins ma nie zagrać bo jakiś uraz miał w niesłusznie wygranym meczu z niesłusznie przegranym juventusem. Szkoda pewnie wtedy co sie sedzi pomylil i karnego nie dał Interowi ach ten sedzia. Pewnie ataku Cruza zobaczymy bo wątpie czy Mancio wystawi Recobe :roll:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 20:09

Rossi pisze:Widze ze niedawano podłapałeś słowo dyletant już trzeci raz w twoim posici widze ten zwrot w stosunku do userów jestes super
Dzięki. Niestety nie ma innego słowa, którego mógłbym użyć w stosunku do Ciebie i nie dostać WP.
Rossi pisze:To mój ostatnio post do człowieka któy przez niektórych był uważany za " posimiewsiko forum" ciekawe czy słusznie
Khy...Khy... Powiedział czlowiek nie potrafiący posługiwać się poprawnie słowem pisanym i zwracające mi uwagę! Ole!
Rossi pisze:Odpowiadasz cytatami bo nie umiesz w ciagu zdan wyrazić swoich mysli
Odkryłeś mój sekret. Nie potrafię. tylko czy nie zaciekawiło Cię to, że tak mi wygodniej? Poza tym idzie wyczuć, że gul Ci lata, dlatego robisz teraz za frustracika.
Rossi pisze:I dalej żyj w zakłamaniu też przykre. Nic nie odciera ale chyba to cecha kibców Juve bo widza tylko swoj klubik
Małe frustru. Normalka. Zero argumentów. Normalka. Przykre.
Rossi pisze:Wiec konicze te OT wyśmiewajac prosto w twarz "kolege" snipa
Nigdy nie byłem Twoim kolegą i nim nie będę, jeśli oczywiście miałes mnie na myśli, bo ja jestem Snipp!
Rossi pisze:Koniec * * * * Chyba ze znowu dasz popis swojej inteligencji i wiedzy to wtedy ...
Śmiesz mi grozić? :lol1:
Rossi pisze:... odpoczywaj w pokju wiecznym
Narazie odpocznę w moim.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 20:23

6800 שפעל במהירות של 8 מגה הרץ אך הSE היה בין 15% ל20% יותר מהיר מהפלוס ואף הגיע עם אותו כמות זיכרון - 1 מ"ב. הSE היה שונה מבחינות רבות. מי שהשתמש במק לפני הSE היה שם לב לרעש הנוראי. הSE היה המק הראשון שהגיע עם מאוורר קירור, ואחד שהיה זול. ואכן הSE הוא המק הראשון בשורה ארוכה של מקים הרועשים עד היום. כמות הרום הוכפלה
To tyle odnosinie bełkotu snip może wkońcu zrozumie co o nim mysle :D

A mam jeszcze pytanie czy ktoś widział dokłądnie jak Samuel plunoł na Nedveda bo wiem że taki coś było ale doklądnie sie nie przypatrzyłem :D

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 22 sie 2005, 20:27

podobno nie plunal, tesz tego nie przylukalem

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 20:29

Z tego co ja widzialem to chyba trafil w Nedveda , ale pozniej mowil , ze go nie zauwarzyl i to wszystko bylo przypadkowe ...
Lepiej zeby odwolanie poskutkowalo

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 20:29

A ja wlasnie slyszalem ze pluna bo w konu za cos musial dstac kare :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 20:31

jedras pisze:A ja wlasnie slyszalem ze pluna bo w konu za cos musial dstac kare

Że pluną to każdy wie nikt tego nie kwestjonuje ale czy trafił :) Bo jak za splunienia byłby kary to przypał :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 20:38

Ja myślę, że nawet jeśli nie trafił to włodarze Lega Calcio mogli uznac, że chciał. Nie oglądałem 'dogłębnie' powtórek, ale jedną widziałem i uważam, że Walter Pavla trafił. Powinien zostać ukarany i został. Według mnie słusznie. Napewno nie zrobił tego przypadkiem bo na zdjęciu widać wyraźnie, ze w momencie spluwania wpatrywał się w Nedveda.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 22 sie 2005, 22:16

Oj...Oj....Zaczyna sie :?: Mam nadzieje ze to bylo 1 i ostatni raz....bo jak bedzie miec tak robic to ja mu podziekuje.....

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 22 sie 2005, 23:10

Rossi pisze:Że pluną to każdy wie nikt tego nie kwestjonuje ale czy trafił :) Bo jak za splunienia byłby kary to przypał :lol:
Totti na Euro takze nie trafil :lol:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 22 sie 2005, 23:12

Plunal czy nie plunal, co nie zmienia faktu ze Zlatan go robil jak chcial :D

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 23:12

Rossi pisze:jedras napisał:
A ja wlasnie slyszalem ze pluna bo w konu za cos musial dstac kare

Że pluną to każdy wie nikt tego nie kwestjonuje ale czy trafił Bo jak za splunienia byłby kary to przypał
qrde dziekuje Ci Rossi ze mnie oswieciles ja naprawde myslalem ze plucie na boisku jest karane :o wowww od dzisiaj jestes mom autorytetem w dziedzinie najwiekszy Interista czepiajacy sie glupich szczegolow aha i mozna by nawet pomyslec ze ta wypowiedzia chciales nabic sobie posta

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”