Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 22 sie 2005, 9:29
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 9:38
phy, jak go już wcześniej poleciłembagg pisze:Polecam Edixona Perea
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 9:40
sorry nie widziałempiotrek256 pisze:phy, jak go już wcześniej poleciłembagg pisze:Polecam Edixona Perea
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 22 sie 2005, 9:49
a ja polecam ci Dagobertobagg pisze:Polecam Edixona PereaMiko77 pisze:Szukam napastnika do Fotball managera do Atletico Madryt ( tylko nie Tevez i Robinho) za 8 lub mniej milionow euro, najlepiej gdyby byl to jakis mlody zawodnik do 25 lat
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 sie 2005, 9:54
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 sie 2005, 9:56
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 22 sie 2005, 9:58
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 10:15
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 sie 2005, 10:26
piotrek256 pisze:-Diego(Internacional)- młodziutki brazylijczyk,staty w sumie srednie. Miał go kiedyś ktos u siebie?
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arasreal » 22 sie 2005, 10:30
sprostowanie Cesar(ale chyba kazdy wie o kogo chodzi)Pisakk pisze:piotrek256 pisze:-Diego(Internacional)- młodziutki brazylijczyk,staty w sumie srednie. Miał go kiedyś ktos u siebie?
Ja go miałem kiedyś grając Zaragozą i ogólnie to grał bardzo przeciętnie. Nic specjalnego ale jeśli nie będziesz miał lepszej opcji to kto wie - liga holenderska jest słabsza od hiszpańskiej więc może sobie poradzi całkiem nieźle.
Ale bardziej poleciłbym Ci Delgado (chyba Marcelo ale nie jestem pewien). Taki 23-letni napastnik chyba z Cruz Azul. Naprawdę gra bardzo fajnie i po jakimś czasie osiąga wartość ok. 30 mln. Najprawdopodobniej jakiś klub go kupuje na początku gry ale można go wykupić za jakieś 9 mln i jest świetnym napastnikiem! Polecam Ci jego bardziej, ale Diego ogólnie też nie jest zły.
Pozdraiwam
arasreal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 sie 2005, 18:11
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 18:14
Tomi pisze:Mi jest potrzebny napastnik z Europy.podajcie kilku,bo mój kolega częsć talentów wykupił
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 18:15
no .... duzo jest napastnikow z eurpy np... raul czy del piero dobry jest tez henry i tani !!!Tomi pisze:Mi jest potrzebny napastnik z Europy.podajcie kilku,bo mój kolega częsć talentów wykupił
WestCoast
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 18:21
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio