komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 22 sie 2005, 1:31

najrowniejszym bramkarzem polskiej ligi jest Piotrek Lech z KSG-->jak dlla mnie gdyby mial z 7 latek mniej i troszke pewniej lapal pilki zamiast wybijac przed siebie to naprawde jest pewniakiem na kadre...dla mnie o niebo lepszy od Boruca ,o Fabianskim nie wspominajac(kto bedzie psioczyl niech poczeka az Legia zagra z Craxa,ciekawi mnie bardzo jak prze na$pikowanej Ka$a war$afskiej obronie bedzie tlumaczyl sie z puszczonych w Krakowie bramek:> ) mimo najszczerszych checi Przestepcow Zjednoczonych Przeciw Nam --->Gorniczek trzyma sie mocno i chyba nie wyglada na kandydata do spadku i cieszy mnie to niezmiernie.....

z innych ciekawych:porazka Sledzi we Wronkach naprawde mnie zdziwila,a szczegolnie jej rozmiary:Amica naprawde nic specjalnego nie pokazuje a tu rozjezdza szczecinskich 4:1 ?!?! gdyby nie to ze trzymaja z legijnymi to szkoda mi by yblo kibicow ktorym sie chcialo przyjezdzac do Wronek..:>

Legia...no coz...nic mnie bardziej nie raduje niz ogladanie patafianstwa uprawianego przez war$zaskich...to juz nie jest zenada,to juz jest tragedia!! oby tylko Zurich lagodnie sie z nimi obeszlo i wykopalo Legie delikatnie co by nam juz wiekszego wstydu w Europie nie robila...

Wisla-Craxa..Swieta Wojna nie zawiodla pod wzgledem pilkarskim,ani kibicowskim(poza robieniem sobie z geby cholewy o Szacunku w imieniu JPII-->szarganie swietosci przez krakowiaczkow to dla mnie zenada po prostu) w zeszlym sezonie,jestem pewien ze tak samo bedzie i w tym!

Wróć do „Polska”