Beckham - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 13:26

A ja mysle ze zobaczymy w tym sezonie takiego Beckhama jak za czasow jego gry w MU. bo przy Luxemurgo to za bardzo nie pofika i jak nie bedzie sie przykladal, to poprostu nie bedzie gral. a warto zauwazyc, ze juz pod konciec ubieglego sezonu widac bylo efekty reki V.L. w jego grze. i oby czasem nie pograzyl nas w meczu z Anglia. bo to, ze potrafi grac w pilke to chyba nikogo nie trzeba przekonywac.
Rossi pisze:
beku pisze:uważam za znakomitego technika.
]

To chyba tylko ty go uważasz za znakomitego technika :lol: Co jak co można uważać go za wspaniałęgo "asyst boya " , modela , "crosowca", " wykonywacza rzutów wolnych" :lol: ale aż tak wspaniałem technikiem to on chyba nie jest.
Moze koledze chodzilo o takiego technika po technikum, co moze byc prawda bo w sumie nie wiem jaka Beks skonczyl szkole :lol: :wink:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 17 sie 2005, 13:30

Rossi pisze:
beku pisze:uważam za znakomitego technika.
]

To chyba tylko ty go uważasz za znakomitego technika :lol: Co jak co można uważać go za wspaniałęgo "asyst boya " , modela , "crosowca", " wykonywacza rzutów wolnych" :lol: ale aż tak wspaniałem technikiem to on chyba nie jest.
"Modela" dobrze powiedziane :) nie tylko ja uważam go za dobrego technika :) nie raz zaskoczył pięknym uderzeniem czy dośdrodkowaniem i za to go cenie , ale za jego " życie medialne " nie bardzo ... ale cóż jest jaki jest , nie znamy go prywatnie , więc nie możemy o nim nic więcej powiedziec :) pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 13:35

Ja go prawie zanm bo czytam takie gazety jak The Sun , Sunndy Expres itp . radze ci też sobie poczytaj wiele ciekawostek jest o prywatnym życiu Davida i te informacje są na 100 % sprawdzone , polecam :lol:

Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 17 sie 2005, 14:00

Ja go zabardzo nielubie może dlatego że jest prereklamowaną gwiazdeczką . Myśle że jakby został w Manchesterze lepiej by skończył kiedyś owszem był to znakomity piłkarz ale teraz mu się chyba odechciało grać bo poco jak ma pełno chjsu :D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 sie 2005, 14:36

beku pisze:Niestety nie mam możlwości oglądania każdego mecza realu , ale słysze opnie innych , którzy śledzą ich poczynania, a jedynie ściągam z neta urywki najciekawszych zdarzeń z meczów i niekiedy jest to właśnie drużyna Beckhama.

Jezeli widzisz go jak sam nazwales niekiedy to nie masz pojecia o poziomie gry jaki obecnie prezentuje, a opieranie sie na zdaniu innych nie zawsze jest obiektywne.
Rossi pisze:ale aż tak wspaniałem technikiem to on chyba nie jest.
Przypatrz sie czasem uwaznie, albo sciagnij kompilacji o nim.
Rossi pisze:polecam
To ci sie udalo :twisted: :roll:
zazul pisze:Ja go zabardzo nielubie może dlatego że jest prereklamowaną gwiazdeczką . Myśle że jakby został w Manchesterze lepiej by skończył kiedyś owszem był to znakomity piłkarz ale teraz mu się chyba odechciało grać bo poco jak ma pełno chjsu

ehh, szkoda slow :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2159
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 14:43

Rossi pisze:Jak to nie jest autobiografia to co to jest Question
Biografia. To jest co innego. Nie wiesz? :roll:
Rossi pisze:Ale jest to tak wszystko opisane żeby go postawić w jak najlepszym świetle i mysle to że miało na celu troche go rozgrzeszyci Rolling Eyes
Mówisz, że nie czytałeś tej książki, więc czemu twierdzisz, że wszystko jest opisane żeby go posrawić w jak najlepszym świetle?
Wyobraź sobie, że jest tam sporo krytyki pod jego adresem. Przeczytaj i dopiero osądzaj :roll: :roll:
frik23 pisze:Poprawil nie tylko sama gre, poprawil sie jako pilkarz i w koncu Krolewscy maja z niego pozytek nie tylko marketingowy.
Dokładnie. Już w końcówce ostatniego sezonu było widać znaczną poprawę. Teraz czeka nas jakaś Becks-reaktywacja ;) Może wreszcie przyczyni się do sukcesów Realu [nie żebym tego chciała, ale wiele na to wskazuje ;)].

MuSzi_14
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MuSzi_14 » 04 wrz 2005, 9:11

Hiszpania nie dla Anglikow
tylko Owen sobie radzil :evil:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 04 wrz 2005, 10:27

odkąd Beckham przeszedł do Realu to i w Madrycie i w repr. Angl;ii ustawiają go nie na parwej pomocy ale troche cofnietego.
duzo nna tym traci on i klub.

Awatar użytkownika
greg_01
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: greg_01 » 05 wrz 2005, 7:12

Przepraszam wszystkich za moje ostatnie zachowania na tym forum. Przepraszam także Beckhama ktorego nie lubie ale wiem ze zle postąpiłem... :( :( :( :( :( :( :(

zelmen
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zelmen » 05 wrz 2005, 11:30

greg_01 pisze:Przepraszam wszystkich za moje ostatnie zachowania na tym forum. Przepraszam także Beckhama ktorego nie lubie ale wiem ze zle postąpiłem... :( :( :( :( :( :( :(
nie moge, fajnie traktujhesz forum, uwazaj bo Cie mama zbije

Bekł Ham to ciota

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 19:43

Niby na ty dużo traci ale porównać go do SWP wystarczy i widać,że Beckham to jest zawodnik który się już nie nadaje do reprezentacji.Nie mówiąc o Joe Cole'u :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 21:01

Ajgor pisze:Nie mówiąc o Joe Cole'u

Czemu Cole nie nadaje sie do reprezentacji Albionu :?: :?: :?: :roll: Według mnie jest lepszy od Beckhama.

Gdy oglądam mecz Anglii lub Realu Madryt, gdy zobaczę Beckhsa, widzę na jego twarzy Gillette, Adidasa oraz kilka innych wielkich firm, ktore przelewają ogromne pieniądze na konto Anglika aby on reklamował je swoim wizerunkiem.

Era Bekhsa się skończyła i przyszedł czas na młodsze pokolenie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 wrz 2005, 21:08

No wlasnie patrze ostatni mecz z Walia kilka minut i widze ze gra Gerrard, Lampard, SWP i ... Beckham. Wg mnie to (o ile nie ma kłopotow ze zdrowiem) powinien grac reprezentant mlodszedgo pokolenia, wspomniany powyzej przez kolege Joe Cole. Wydaje mi sie ze Beckham juz gra tylko za zaslugi w tej reprezentacji bo trener nie ma chyba jaj zeby zywa reklame wielu firm posadzic na ławce rezerwowych (sponsorzy by chyba trzecia wojne swiatowa wywołali :lol: ). Czas chyba juz dokonac tego drastyczengo kroku bo nie graja nazwiska a zawodnicy bedacy w formie. Zobaczymy co pokaze Beckhs w LaLiga a Joe w Premiershiip i zobaczymy kto bardziej zasluguje na pierwszy sklad reprezentacji Albionu.

POZDRO

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 21:35

Mikusinski trochę to źle napisałem bo właśnie oto mi chodziło że on jest dużo lepszy od becksa.Ipowienien grać w reprezentacji bo jeszcze ma chłopak charakter :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 wrz 2005, 21:40

zazul pisze:Ja go zabardzo nielubie może dlatego że jest prereklamowaną gwiazdeczką . Myśle że jakby został w Manchesterze lepiej by skończył kiedyś owszem był to znakomity piłkarz ale teraz mu się chyba odechciało grać bo poco jak ma pełno chjsu
No to ,zes koles napisal....... całkowita prawde :!:

Podzielam twoje zdanie ,Beckham jakby nadal gral w MU to by był (chyba) całkiem inny ,teraz to mu tylko reklamy w głowie i zdrady
aha ,i jeszcze słyszalem ,ze w filmach chce grac :roll: No do tego to on sie nadaje :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”